Sziasztok!

Hamarosan itt a december szóval jönnek az ünnepek,a szilveszter és persze egy újabb adag animekínálat.

neregate.com-Winter-2012-2013-Anime-Chart-v1.1.png

Mondjuk ez a szezon sem kecsegtet sok érdeklődésre váró sorozattal de azért nézzünk néhányat!

Minami-Ke Tadaima


-Stúdió: Feel

-Rendező: Keiichiro Kawaguchi

-Műfaj: Slice-Of Life

A Minami Ke sorozatokról nem igen halottam még szóval így láttatlanban véleményt se mondanék róluk. Sajnos ez is olyan hogyha nem láttad az előző sorozatokat akkor bele se kezdj hiszen nem fogod érteni.

Értékelés: Nem Izgat (2/5)

Da Capo III


-Stúdió: ?

-Rendező: ?

-Műfaj: Romantikus-Ecchi

Igen ez az a fajta sorozat amivel már tele a padlás annyi van belőle de mindegyik ugyanarról szól. De igazából furcsállom hogy semmit sem tudni erről a sorozatról még a rendező és a stúdió is ismeretlen. Mondjuk az első 2 évadnak is a Feel volt a stúdiója szóval nem értem mit titkolóznak ezzel. Biztosan nem nézem mivel egyrészt nem érdekel másrészt az első két évadot is be kéne pótolni hozzá.

Értékelés: Nem izgat ( 2/5)

Vividred Operation


-Stúdió: A-1 Pictures

-Rendező: Kazuhiro Takamura

-Műfaj: Sci-Fi

Na végre az első értelmesebb sorozat a szezonból bár ez se kecsegtet valami jóval hiszen nagyon hajazni látszik a Saika sorozatra. Ennél többet nem igazán lehet tudni róla még.

Értékelés: Lehet hogy belenézek: (3/5)

Chihayafuru II.


-Stúdió: Madhouse

-Rendező: Morio Asaka

-Műfaj: Josei

Az első évad elég szép kritikákat kapott,annak ellenére hogy nem igazán különleges. Ugyan eddig ez néz ki a legértelmesebbnek a szezonból. Lehet be is pótolom az első évadot hogy bele kezdhessek ebbe. Az openinget ugyanaz a banda fogja előadni mint az elsőét,és benne lesz Mamoru Miyano is.

Értékelés: Lehet hogy belenézek (3/5)

Hetalia-Beutiful World


-Stúdió: Studio Deen

-Rendező: Hiroshi Watanabe

-Műfaj: Paródia

A Hetalia az egyik legnagyobb név az animék között és értem is miért hiszen tényleg vicces de a paródia sajnos itt is kimerül az országok sztereótípiáinak majmolásával.Az első évadot láttam és olvasom a mangát is és  habár jónak tartom ezt a Hetalia őrületet azért készíthetnének belőle normális sorozatot nem csak OVA évadokat.

Értékelés: Lehet hogy belenézek (3/5)

Amnesia


-Stúdió: Brain Base

-Rendező: Yoshimitsu Ohashi

-Műfaj: Shoujo

Nem akarok ítélkezni felette de úgy néz ki hogy ez az a fajta sorozat ami kifejezetten hölgyeknek készült,legalábbis ez ami a poszterről először lejött nekem.Habár hozzáteszem hogy a Brain Base az a fajta stúdió akik tudnak meglepetéseket okozni ha akarnak. Az openinget Nagi Yonaga míg az endinget Ray fogja előadni. Bár ezek ellenére se tud érdekelni annyira.

Értékelés: Nem érdekel (0/5)

Maoyuu Mao Yuusha


-Stúdió: ARMS (Elfen Lied,Queen's Blade,Hagure Yuusha No Estetica)

-Rendező: Takeo Takahashi

-Műfaj: Fantasy

Ígéretes sorozatnak látszik legalábbis engem a poszter meggyőzött azért a stúdió neve és a korábbi sorozatai azért nem kis kételyeket ébresztettek bennem. Gondoltam hogy ez is olyan lesz hogy nem törődnek vele hogy milyen lesz aztán megnéztem a szinkrongárdát és bizony nem akármilyen emberkéket válogattak össze. Itt van Ami Koshimizu,Jun Fukuyama,Miyuki Sawashiro,egyenlőre ők vannak csak hivatalosan bejelentve.Szóval ez is komolyan van gondolva csak nehogy ez is bukta legyen.

Értékelés: Várós (4/5)

Savanna Game


-Stúdió: ?

-Rendező: ?

-Műfaj: Fantasy

Nos erről sem tudni semmit csak azt hogy lesz.Habár a címéből adódóan szerintem olyan lesz mint a SAO ha nem pocsékabb. Mostanában nagyon rákaptak az ilyen túlélő játékos mangák adaptációjára bár a Savanna Game egy visual novel.Mondjuk nem értem mit titkolóznak annyira ennél a sorozatnál.Talán azt akarják eltitkolni hogy mennyire jó? Vagy hogy nagyon pocsék? Ki tudja.


Értékelés: Lehet hogy belenézek (3/5)

Sasami-San@Ganbaranai


-Stúdió: Shaft

-Rendező: Akiyuki Shinbo

-Műfaj: Komédia

Újabb Shaft-Akiyuki páros anime és ugyancsak saját ötlet alapján készült. Mondjuk egész jónak is néz,egy hikkikomori-ról szól az anime akiről a bátyja gondoskodik és még enni sem akar. Ugyanakkor a bátyó is szerepet kap mivel 3 csaj is szerelmes lesz belé történetesen 3 nővér. Ha ez is lesz olyan jó mint a Shaft eddigi sorozatai akkor újabb sikert könyvelhetnek el maguknak,bár a Madoka sikerét nehéz lesz felülmúlniuk.

Értékelés: Nagyon Várom (5/5)

Boku Wa Tomodachi ga Sukunai Next


-Stúdió:  AIC Build

-Rendező: Tooru Kitehata

-Műfaj: Hárem

Újabb tucatháremnek az újabb tucathárem folytatása.Minek? Nem mondom hogy nincs említésre méltó sorozat ebben műfajban de ezek is akárcsak a Neverending Shounenek és Shoujok szintén egy kaptafára mennek csak más körítéssel.

Értékelés: Nem érdekel (0/5)

Ore No Kanojo To Osananajimi Ga Shuraba Sugiru


-Stúdió: A-1 Pictures

-Rendező: Kanta Kamei

-Műfaj: Romantikus-Komédia

Elöszőr is ki volt az az elmebeteg állat aki egy ilyen címet adott egy novelnek? Másodszor meg minek kell még egy romantikus sorozat amikor már így is van belőle bőven ebben az évadban? Harmadszor: Érdekel ez valakit? Mert engem még annyira sem hogy tovább írjak róla.

Értékelés: Soha az életben (0/5)

Jesszus mária ennyire szánalmas,unalmas és érdektelen évad még nem igazán volt. Az előző szezonban annyi érdekes sorozat indult itt viszont van 1-2 ami jónak ígérkezik a többi mehet a kukába. De legalább Movie-k terén jónak ígérkezik hiszen jön az újabb Berserk és illetve az Ao No Exorciste és a To Aru Majutsu No Index mozi is. Illetve elstartol az Újabb One Piece mozi ami a Z alcímet kapta és amit már most nagy várakozás előz meg.De sorozatok terén az előző évad színvonalasabb volt. Ahogy észrevettem szinte csak folytatások vannak itt.

Hamár folytatás,bejelentették az újabb adag Dog Days és Rozen Maiden adagot is. Remélem a 3. Rozen Maiden-ben végre kiderül ki lesz Alice mert már nagyon húzzák az egészet,de legalább újra az Ali Project fogja az Op-ot előadni.

Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr484931197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása