A Warner Brothers nemrég hivatalosan is megerősítette, hogy feldolgozzák a 2006-os, élőszereplős Death Note filmet, felhasználva a manga és anime emlékezetesebb momentumait is. A rendező a Csók, csók, bumm, bumm, illetve a jövő év májusában mozivásznakra kerülő Vasember 3 direktora, Shane Black lesz, a film pedig 2014 nyarán fog debütálni az egyesült államokbeli filmszínházakban.

A film megkapta IMDb adatlapját, melyen a szereplőgárdát még nem közölték, valószínűsíthető azonban, hogy Yagami Light szerepét nem Zac Efron fogja betölteni, valamint a TV Tokyo 2009-ben publikált spekulációi sem fognak megvalósulni.

Mit gondoltok: vajon az álomgyár méltó feldolgozást készít a kultikus anime-szériához, vagy egy amerikai sztereotípiákban és félmeztelen nőszemélyekben gazdag, Death Note főcím alatt eladott celluloidhulladékot vet elénk?

Roppant kíváncsi vagyok a véleményetekre. Hozzászólás formájában írjátok meg, mit gondoltok eme hírről!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr714745450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

veterán33 2012.09.01. 19:47:19

Hát remélem nem fogják nagyon szét barmolni a történetet és remélhetőleg nem alkarnak majd egy folytatásos művet kreálni.De szerintem most vagy egy thriller-krimit csinálnak belőle, vagy szabadon engedik legvérszomjasabb legbrutálisabb legbetegebb legbelezősebb vágyálmaikat és kreálnak egy horror filmet kreálnak belőle.

lagzilajcsiforever 2012.09.02. 09:02:17

Hát erre lehetett számítani. Remélem nem cseszik el.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2012.09.02. 10:29:21

én nem hiszem, hogy megfogom nézni, maradok az animénél. :D

Death/Mortis 2012.09.02. 12:10:25

Lightból bizonyára kockát faragnak majd, hogy a célközönség jobban azonosulhasson vele, EL emo-s dizájnját el fogják vetni a fogyaszthatóság érdekében s igazad lesz a félmeztelen nőkkel kapcsolatban, a "vélt" erotika s romantika túl lesz pörgetve.

Dryenful 2012.09.02. 13:11:02

Szerintem ez a Death Note film amerikálázása lesz (pl. Taxi -> Amerikai taxi). Igazából, szerintem ez egy pénznyerés lesz, mert már van alapból egy (szerintem minden tekintetben az anime szintjét hozó) Death Note film, emiatt felesleges is a folytatás. Így hát mi másért csinálnák újra, minthogy az amerikai normáknak feleljen meg. Én inkább kihagyom...
süti beállítások módosítása