Sziasztok!

Emlékeztek még Wangood Amaenaide Yo videójára? Nos akik nem azoknak elmondanám hogy maga a sorozat egy egy szelleműzős ecchi-komédia amely annyira dögunalmas hogy csak a csajok mellének mutogatásával tudott csak közönséget vonzani.


És mivel cliffhenger befejezése volt ezért biztosak voltunk benne hogy van 2.évad is amit szintén beigért Wangood már elég régóta. Hát én meguntam a várakozást és megnéztem és most beszámolok róla nektek!

Jöjjön tehát az Amaenaide Yo Katsu!


amaenaideyo-katsu.jpg

 

Az Amaenaide Yo eredetileg egy Ecchi-Hárem-Komédia manga volt amit Sogabe Toshinori készített 2004-2007-ig,majd 2005-ben a Studio Deen elkészítette az 1.évadot ami mint már köztudott csak f@szverésre alkalmas semmi másra. Aztán 1 évvel később 2006-ban kijött a 2.évad is Katsu alcímmel.

Na lássuk a történetet ami EGY NAGY BÜDÖS NULLA!

A Sorozat az első évad közvetlen folytatása. Ikko és a többi szerzetes növendék lány élik megszokott Hárem életüket és látszólag semmi gondjuk nincs az életben.

_Mendoi__Amaenaideyo_Katsu_-_01__DVD__439F87C2__0001.jpg

Ám a bonyodalmak akkor kezdődnek mikor is egy családlátogatás során megismerkednek egy új lánnyal Kazuki-val akinek szintén van spirituális ereje mint főszereplőinknek.

_Mendoi__Amaenaideyo_Katsu_-_01__DVD__439F87C2__0002.jpg

Kazuki ugyan nem csatlakozik a háremhez viszont van egy titkos szándéka mégpedig az hogy megszerezze magának Ikko-t és vele együtt az erejét is. Csakhogy ez nemigazán tetszik Tsundere Girl 1-nek Chitose-nak mivel még ha mindig nem hajlandó beismerni de szerelmes Ikko-ba.

Eközben ismételten felbukannak szellemek és persze el kell űzni őket. Nem akarok már mindjárt elsőre spoilerkedni de ezek még az első évad szelleműzéseinél is unalmasabbak.

Na lényegében ennyi a sztori ami mint már írtam egy nagy nulla. Poénok ugyanúgy nincsenek benne helyette megint csak a  csajok testének minden szögből való mutogatásával akarnak nézőket vonzani.

_Mendoi__Amaenaideyo_Katsu_-_12__DVD__86D07811__0001.jpg

 

Vagy pedig így...

_Mendoi__Amaenaideyo_Katsu_-_12__DVD__86D07811__0003.jpg

 

Egyszerűen fel nem tudom fogni hogy minek kell ilyen animékkel fertőzni a világot csakhogy a pedofil vagy éppen nyálcsorgató Otakuk kedvében járjanak. De a japcsik biztos jobban tudják.

Lássuk a karaktereket. Na azok se változtak semmit.

-Ikko: Továbbra egy perverz állat akit részenként 20x-or elvernek a hölgyszereplők

-Chitose:  1 számű tsundere többet nem érdemes tudni róla.

-Yuuko: Továbbra is k@va idegesítő szemétláda bár itt néhol már vannak emberi megnyilvánulásai.

-Haruka: Még mindig szeretnivaló

-Hinata: Továbbra is csendes és alig szólal meg.

Aki viszont külön megérdemel egy misét az Kazuki. Miért? Mert a drágalátos készítőknek annyi ötletük sem volt hogy normális karaktert adjanak neki helyette megcsinálták belőle Lucy 2-őt az Elfen Lied-ből. Kapott valami hű de szomorú múltat ami lényegében annyi hogy szülei nem tudtak mit kezdeni vele ezért lekötözték meg minden féle módon kínozták őt.

_Mendoi__Amaenaideyo_Katsu_-_12__DVD__86D07811__0002.jpg

 

Jézusom ez annyira szánalmas. Az Elfen Lied-be még elment mert ott hiteles is volt de itt viszont... á inkább nem mondok róla semmit.

Ja és mi van a 4 Akatsuki hasonmással akik behívásával zárult az első évad? Semmi. Igaz tesznek róluk említést, 1-szer meg is jelennek de semmi különöset nem csinálnak.

Térjünk át a látványra. Ugyanolyan Nagy Nulla mint az első évadé. Többet nem érdemes tudnotok róla.

A Zenék se valami felemelőek de azért elmennek. Az Openinget végig lehet hallgatni azért de a 6. rész után már a hajad téped tőle az ending viszont elég jó lett. Nem nagy szám de azért elmegy.

Szóval részemről ennyi volt az Amaenaide Yo Katsu. Ugyanolyan pocsék és ótvar mint az első évad szóval messzire kerüljétek el.

Amaenaide Yo Katsu!


-Idő: 2006

-Stúdió: Studio Deen

-Rendező: Keitarou Motonaga

-Műfaj: Ecchi-Hárem-Komédia

-Opening:  Amae-Tai-Amaenaideyotsu

-Ending: Lonesome Traveler by Mai Nakahara

-Hossz: 13 rész

Tetszett:


-Zenék

-Ending

-Haruka

Nem Tetszett:

-Sablonos Sztori

-Irritáló Karakterek

- Ronda Látvány

-Töménytelen Mennyiségű Fanservice

-Kazuki

-Yuuko

-Értelmetlen Befejezés

Értékelés:

Százalékban:  20 %-Szar

Pontban: 2/10


Ahh ez után kell valami felüdítöbb sorozat. A Sengoku Basara 2.évada pont megteszi csak nehogy olyan legyen mint ez. Mára ennyi voltam SZIASZTOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr894633363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viktor900 · http://hunh.exp.hu/ 2012.07.08. 11:45:28

Nah ezért nem nézek olyan sorozatot ami alacsony pontszámot kapott AniDB-n! :D

OFF: engem idegesítenek ezek a csíkok a háttérben, mintha kicsit hipnotizálva érezném magam xD Tegyetek be vmi más hátteret hé

Mangekyo22 2012.07.08. 17:06:50

@Kvakond: Mi sem tudjuk, miért jött vissza a régi dizájn... de dolgozunk rajta.

Death/Mortis 2012.07.09. 20:42:00

"Kapott valami hű de szomorú múltat ami lényegében annyi hogy szülei nem tudtak mit kezdeni vele ezért lekötözték meg minden féle módon kínozták őt."

Ikszdé. A japánoknál ez tényleg mindennapos lehet. Csak szélsőségekben mérik a 'karaktereket'

Kíváncsi lennék, hogy a stúdiók meg-e nézik fattyaikat az elkészítés után. Gyanúm szerint nem.
süti beállítások módosítása