Sziasztok!

Ahogy Member mester mondta az egyik videójában: " Nem szeretem a folytatásokat,a folytatások folytatásait meg aztán végképp nem"!

Nos tény hogyha egy folytatás valamiképp sikeres lesz akkor azt is folytatni fogják még ha a végeredmény egy már rohadtul lapos film is lesz. Ilyen volt a  Shrek 3, A Karib-Tenger Kalózai 4, A Poltergeist 3 és még sorolhatnám tovább.

Az animék esetében sincs ez másképp. Aki olvasta az előző két Pretty Cure film kritikát az nagyjából tudja hogy miről szólhat a 3. .

Jöjjön tehát a Pretty Cure All Stars DX 3 kritikája!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 3. Film 2011-ben jött ki és ezt is a Toei készítette. Történetileg a Suite széria közepe fele játszódhat. De ez a film egy szempontból mégis különleges,ugyanis tavaly volt 10 éve hogy a legelső Pretty Cure sorozat elindult.

Az Alapsztori ugyanaz maradt, Hibiki és Kanade a Suite széria szereplői Hummy-val együtt ellátogatnak egy plázába ahol is éppen valamilyen rendezvény van és éppen egy divatbemutató van műsoron. Hummy-nak nagyom megtetszik és  csak úgy lazán  2 emelet magasról leugrik a nézők közé és beleugrik a lány kezébe ám Hibiki és ekkor ér oda.

A Lány nem más mint Tsubomi és Erikával,Itsuki-val és Yuri-val  tartják a műsort. Persze a szokásos meglepő arckifejezés sem marad el.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persze ez alkalommal is ott vannak a többiek. Nemsokára megérkeznek az állatok is de nem csak ők hanem a különböző világok lényei is mivel egy különös erő hatására a szériákban megismert világok összekeveredtek és ez alól a valóság sem kivétel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De persze most is előkerülnek a gonosz szereplők akik ezúttal a szériákhoz tartozó mozifilmek gonoszai és egy bizonyos Black Hole nevű szörnyeteg erejéből születtek újjá.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiderül hogy ez a bizonyos Black Hole el akarja pusztítani a Prism Flowert ami a világokat tartja egyensúlyban.És mivel már sikerült meggyengítenie ezért a világok összekeveredtek. De nem csak ez derül ki hanem az hogy Az 1. és a 2.  Film főgonoszai is belőle születtek erre még visszatérek.

A Lányoknak tehát harmadszorra is össze kell fogniuk hogy legyőzzék őket és ez alkalommal Hibikiék is beszállnak a buliba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csak hát ez alkalommal az egyik gonosz Tomajin egy nagy ütéssel szétválasztja a lányokat akik a különböző világokban landolnak. A Gonoszok itt találnak rájuk és elkezdődik a csetepaté. Persze akik a Játékok Világában landoltak azoknak kicsit könnyebb dolguk van hiszen különböző versenyeken kell részt venniük. Csak hát ezek eleinte elmennek de később igen csak nagy idétlenkedés lesz az egészből.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persze közben az állatok sem unatkoznak hiszen meg kell védeniük a Prism Flower rejtekhelyét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehát a sztori összességében ugyanaz semmi változás nincs benne talán csak a helyszín. Ezért is írtam azt már az első film kritikájában is hogy marhára ellaposodik az egész hiszen már semmi eredeti ötlet sincs benne. Mintha csak a 2. filmet néznék csak más helyszínnel.

Mondjuk azért a látvány most szebb lett. Nem nagyon de azért nagyon szép.  Mondjuk Black Hole tényleg illik a nevéhez ugyanis nem más mint egy gondolkodó gonosz fekete lyuk a világűrben. Plusz itt már nincs CGI minz a 2.-ban.

A Karakterek szintén semmit változtak. Az állatok ugyanolyan idegesítőek mint általában. A Gonoszokról nem nagyon tudok véleményt mondani mivel egyedül csak a Fresh széria filmjét láttam de az jó is volt szerintem . De akkor most térjünk vissza Black Hole-ra. Ugye írtam hogy kiderül hogy az 1. és a 2. film főgonoszai is az ő erejéből születtek újjá. De igazából egy rohadt szó sem esik róla bennük. Azért vmi kis utalás kellet volna rá legalább a 2. végén.

Na mindegy, haladjunk tovább. Amiről érdemes még beszélni az a vége. Nem akarok spoilerezni de ami a filmben van vég az nem az eredeti ugyanis a film a Tsunami katasztrófa idején készült és sajnos a film eredeti vége teljesen megsemmisült és újra kellet készíteni azt a részt. Még jó hogy már eléggé benne voltak a Suite szériában így legalább az új fegyvereket is bele tudták rajzolni.

A Zenék szintén ugyanolyanok habár az ending itt is cserélve lett de meg kell mondanom hogy nekem nem tetszett az új ending. A Dal alatt el lehet aludni meg amúgy a klipp se túl érdekes. Bár látszik rajza hogy tényleg befejezésnek szánták a filmet de hát ugye kell 4. Film is az új szereplők miatt.

Lényegében ez minden amit el tudok mondani erről a filmről. Összegezve tehát lapos és semmi újat nem tud mutatni. Megpróbálok a 4. filmről is írni majd. Egy megnézést megér hamár az előzőeket láttátok de ne számítsatok maradandó élményre.

Pretty Cure All Stars DX 3

-Idő:2011

-Stúdió: Toei

-Rendező: ???

-Műfaj: Magical Girl

-Hossz: 71 perc

-Opening : Kirakira Kawaii Precure Daishuugou by Mayu Kudou

-Ending: Arigatou ga Ippai  by Precure  All Stars 21

Tetszett

-Szép a Látvány

-A Lányok még mindig jók

-A Gonoszok

-Zenék

-Opening

-Harcok

Nem Tetszett:

-Lapos

- Semmi új nincs benne

-Ending

-Az állatok most is idegesítőek

-Logikai baromságok

Értékelés:

Táblázat Alapján: 23/40-Közepes

Százalék Szerint: 70%

7/10

Ezek után visszatérek a sorozatokhoz és nemsokára egy irdatlanul rossz animéról fogok írni  addig is SZIASZTOK! 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr54348247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása