Szegasztok!

Szemmel láthatóan a Hokuto No ken, a Bleach és a Naruto Shippuuden után most már a One Piece is megpróbál kitépni magának egy szeletet a Dynasty Warriors féle Hack'n Slash játék stílusból.

Hogy milyen lesz a megvalósítás, itt egy videó róla: 

 

A játék megjelenési időpontja 2012 márciusa, és egyelőre még csak a PS3 verziót erősítették meg.

A fejlesztők az eredeti Dynasty Warriors fejlesztő csapata, a Team Omega lesz, a kiadó pedig a Tecmo-Koei logó ellenére a Namco-Bandai lesz... és ebből már le is szűrhetjük, hogy milyen minőségi játékkal állhatunk majd szembe.

Véleményem szerint ezt a játékot csak a One Piece fanatisták, a rossz játékélményt elnéző One Piece rajongók és a Hack'n Slash rajongók fogják élvezni.

De ez még persze a jövő zenéje, addig meg van 3 hónap még.

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr23508994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

:{) MIKI (}: · http://machinimak.wordpress.com/ 2012.01.02. 18:24:44

"Véleményem szerint ezt a játékot csak a One Piece fanatisták, a rossz játékélményt elnéző One Piece rajongók és a Hack'n Slash rajongók fogják élvezni."

Mégis kiknek készítik a Hack'n Slash játékokat?
media.comicvine.com/uploads/9/90725/2119751-jackie-chan-meme.png
süti beállítások módosítása