Sziasztok!

Igen jól olvastátok,az IMDB Közzétett egy állítólagos listát a készülő Akira élőszereplős moziról.

Amióta bejelentették hogy szándékoznak Amerikai változatot csinálni az animéből én azóta kívánom hogy bárcsak elfelejtenék az egészet hiszen anno amit a Dragon Ball-al is műveltek az megbocsáthatatlan. De íme néhány név a stáblistáról:

Kaneda: Garret Hedlund

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lady Miyako: Helena Bonham Carter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Colonel: Gary Oldman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kei: Kristen " Folyton Bőgök" Stewart (NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nos Ez lenne az egyelőre nem hivatalos gárda! Akiken egészen meglepődtem az Helena Bonham Carter és Gary Oldman de nekik hála talán valamiféle szinészi játékot is láthatunk majd a filmben!

De hogy ki ez a Garret Hedlund? Fogalmam sincs de valószinű hogy ezzel a filmmel nagy lehetőséget kap szóval jobb ha nem szarja el az egész filmet!

DE MI A JÓ BÜDŐS TARKONB@SZOTT H@ÉLT LÓF@T  KERES ITT MÁR MEGINT KRISTEN STEWART? INKÁBB TAKARODJON VISSZA ALKONYATOZNI MERT HA ITT IS OLYAN ALAKÍTÁST LÁTHATUNK TŐLE MINT OTT AKKOR EZT IS TEMETHETJÜK A SZAR FELDOLGOZÁSOK KÖZÉ!

A Rendezői székben egyesek Steven Spielberget akarták látni de ez sajnos nem valósul meg,helyette Jaume Collet-Serra űl be oda aki eddig olyan filmeket rendezett mint a Viasztestek,Az Árva és az Imseretlen Férfi!

Igen tipikus D Kategóriás rendező,szóval szinvonalra ilyen téren ne számítsunk! Bár ígérgetik hogy pontosan követni Katsuhiro Otomo filmjét. Hiszem ha látom!

Szóval az írás alapján soka úgy gondolhatjátok hogy előre lehúzom az egészet a WC-n de higyétek el jogosan. Egyedül Helena és Gary alakításában bizakodom a filmmel kapcsolatban! Kristen-t meg marha gyorsan távolítsák el a szereplők közül!

Ennyi voltam SZIASZTOK!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr213411958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása