Folytassuk a listát, következzen néhány szó azon animékről, melyeket Roland kolléga nem említett meg:

Busou Shinki Moon Angel

 

 

 

 

 

 

 

Teljesen átlagosnak kinéző mechás-robotos anime, és igazából nem is tudok róla többet mondani. A Konami pedig jobban tenné, ha végre készítene egy jó Silent Hill játékot, mert az utolsónak már hét éve.

Guilty Crown

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Még egy csodálatos mechás anime. 17 éves fősrác, aknek a jobb kezében pszichikus erők vannak (nyilván neki a rokona), és amivel fegyverré tudja alakítani a haverjait (Sámánkirály fúziója az író agyába gyűlt töménnyel), találkozik egy halom titkos ellenálló, kormány ellen küzdő mechapilótával (igen, ők láthatók a képen). És hogy miért Bűnös Korona a címe? Rejtély. Nézni fogom? Talán. Élvezni fogom? Véralkoholszinttől függ.

Fate/Zero

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Fate Stay Night kimaradt az életemből, úgyhogy akinek van róla élménye, megoszthatja velem. Ez mindenesetre annak előzménye lesz, szóval ki tudja, lehet hogy megnézem.

 Mirai Nikki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amano Yukiterunak nem erőssége a barátkozás. Hogy ne kínozza a magány, kitalál magának egyet, akiről viszont kiderül, hogy a valóságban is létezik, mi több, ő a világ ura. Ad a fiúnak egy különleges képességet, miszerint a telefonjába rögzített eseményeken át képes látni a jövőt. Ezzel viszont belekényszeríti a Yukiterut egy versenybe, melynek célja, hogy meglelje az alkalmas embert, aki majd átveszi helyét a világralmi poszton.

Itt van a Szezon Legnagyobb Blődsége díj nyertese, kedves olvasók! Attól hogy valami természetfeletti, nem muszáj baromságnak lennie. Ennél amit a történet sugall, már csak jobb lehet. Csak erős idegzetűeknek kategória.

Working!! Season 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hogy ne csak anyázzak animéket, ezt például azóta várom, hogy megnéztem az első évadot. Egy családi vállalkozás, a Wagnaria étterem mindennapjairól szól, ahol a címmel ellentétben senki sem szeret/tud dolgozni. Alapvetően slice of life, de az élethűséget néha feláldozzák a jó poénok oltárán. Várom, mindenképp megnézem.

Szegasztok!

WanGood

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr773202186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.09.04. 17:35:04

Mirai Nikki-t elég sokan szerették, amíg a manga futott, a fene sem tudja. A kedvencem az volt, hogy a wikipedia cikk szépen lespoil-olta, hogy ki halt meg addig. Oo

Guilty Crown esetében nekem Torma jutott eszembe az Index-ből, annak volt ilyen csodás a jobb keze. A sok FAP súrlódása töltötte biztosan fel neki. :O

viktor900 · http://hunh.exp.hu/ 2011.09.05. 22:27:37

Fate Stay Night-ot gyorsan nézd meg mert majdnem hogy Death Note szintű, izgalmas, érdekes stb:P

Death/Mortis 2011.09.06. 18:56:01

A Future Diary szerintem egy elég élvezhető manga. Tény, hogy klisés az alapfelütés, de vannak benne jópofa fordulatok.

A F/S N kicsit sem érintett meg, gondolom, ez sem fog.

A többi tárgytalan.
süti beállítások módosítása