Ring X Mama Ajándék Csomag

2011.01.06. 07:21

Szegasztok!

Néhányan írták, hogy mi, az Anime Manga Palotában szándékosan utáljuk az Ecchi és Hentai cuccokat. Ez nem igaz, vannak olyan animék, amikben szeretjük az Ecchi humort, mert ott valóban viccesek (pl Kamen No Maid Guy, Rosario To Vampire, Love Hina), mi csak a már "ló túloldalán" lévő poénokat nem szeretjük, ahol a legnagyobb poénforrás az, hogy egy nő folyton összeh*gyozza magát, és annak egyre gusztustalanabb variációi (pl Kiss X Sis).

És hogy lássák a hentai és ecchi humor rajongói is, hogy tudjuk értékelni az ilyen humorokat, ezért feltöltöttem hotfile-ra + ide a Ring X Mama eddigi megjelent 4 kötetét. Remélem ezzel elnyerjük azok bocsánatkérését, akik szerint ecchi/hentai "fajgyűlölők" lennénk.

U.I.: Az első 2 kötet teljesen angolul van, a másik 2 viszont még csak RAW, de egy hentai/ecchi cuccban kell szöveg?

Ring X Mama Volume 1 Angol

Ring X Mama Volume 2 Angol

Ring X Mama Volume 3 Japán RAW

Ring X Mama Volume 4 Japán RAW

Mangekyo022

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr592564172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viktor900 · http://hunh.exp.hu/ 2011.01.07. 23:49:43

nekem tetszett a huggyantós poén a kissXsisbe XD
süti beállítások módosítása