Szegasztok!

Mint tudjátok, a Fucktube volt olyan kedves és letörölték Sorter és Blacksheep youtube-os profilját, és habár visszatértek a Youtube-ra BaaadMovies01 néven, sajnos már csak ilyen élménybeszámolókat raknak fel filmekről (Indavideón fut tovább a normális sorozatuk), amik sok ember téveszméjével ellentétben nem rossz filmeket mutatnak be, hanem elmesélik, hogy miket láttak, mi tetszett nekik és mi nem, valamint a végén mondják el véleményüket.

És mivel nagyon sokat köszönhetek nekik (és Wangood is), ezért úgy döntöttem, hogy hálából felrakom ide néhány élménybeszámolós videójukat.

Jó szórakozást!

U.I.: Én a Tekken filmet jobbnak tartom az általam bemutatott Tekken The Motion Picture anime filmnél, de így sem érdemli meg több helyen a Tekken nevet.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr762492453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2010.12.06. 18:12:24

Ez inkább rádiózás, mint videózás. :D
süti beállítások módosítása