Szegasztok!

Bocsi a késésért, de a movie maker nagyon szarakodott!

Sokan kérték, és be is mutatom most a nálam közepes rangot elért "Elfen Lied"-et (mely anti-rajongóknak "Elfen Shit", ugye)!

Csinálok róla írásos kritikát is, ahol bővebben kifejtem magam az animéről, és felrakom Csatacickány Elfen Lied-es bemutatóit is, hogy ne csak egy átlagos ember szemszögéből láthassátok az Elfen Lied-et, hanem egy rajongó szeméből is (hogy honnan szerzek "anti-rajongót", aki képes vidiket csinálni, passz).

Mindenesetre jó szórakozást!

(Azért van fent itt kétszer, ha a youtube letiltaná az egyiket, meglehessen nézni a másikon még.)

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr302259075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mykola · http://megosztanam.blog.hu/ 2013.02.22. 18:17:30

A cenzúra nagy poén volt.
Lenne pár dolog ami talán hozzáad a meglátásodhoz az Elfen Lied-el kapcsolatban.
Az öldöklésre a magyarázat talán az, hogy egyik másik ilyen gyermeknek már a gyerekkora rosszul kezdődött. Talán a kutyagyilkolás sok a többiektől, de ha belegondolsz nem olyan távol ál az emberektől, hogy udorodva és félve nézzenek rá egy szarvakkal és láthatatlan erővel rendelkező gyerekekhez. Az egyetlen megmagyarázatlan gyilkosságot az nimében a végén találtam, amikor tudjuk ki lányát elengedik. Remélem ez még nem számított spoilernek.

A pedofiliára meg csak az a jelenet utal amikor a kislány történetét mesélik el. Az, hogy pár helyen mesztelenek nem számít annak. Ennyi erővel (erős példa és undorító is, de tökéletesen idevág) egy holokausztos kép vagy videó is annak számít.

Nem tudom elhinni, hogy nem láttál még olyan filmet ami arról, szól, hogy egy nő új férje bántalmazza valamilyen formában a családot, és a nő mégsem tesz ellene semmit.
A hülyeségre vagy rohadékságra példát találni nem nehéz.
Nem olvastál a nőről aki megölte a gyerekét?
Az én szülővárosomban egy alkoholista nő elküldte a gyerekeit a közeli tóba hogy "fürödjenek meg" azok meg belefultak. Van bőven ilyen dolog a világon.

Egy-két helyen zavaró volt a történet, de számomra még bőven belefért.
süti beállítások módosítása