Hála egy olvasónknak, Dante s.-nek köszönhetően felrakom ezt a videót, mely gyönyörű példája annak, hogyan kell egy sikeres animét szétb...ni a cenzúra segítségével a nézhetetlenség szintjére, csak azért, hogy fiataloknak is "beadhassák"!

 

Most komolyan! Miért kell ezt csinálni (Van egy olyan érzésem, hogy meglesz az augusztusi hónap témája)? Rengeteg más animénál is ezt csinálják: Naruto, Bleach, Yugioh, Pokemon stb... Ha valami nem gyerekeknek szól, akkor azt NE NEKIK ADJÁK LE, és NE CENZÚRÁZZÁK!

Wangood szerint: Bizonyám, ez a téma megérett arra, hogy a virtuális boncasztalra vessük. Mindenképpen aktuális, hiszen hamburgerzabáló barátaink juttatják el sok országba az animéket.

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr982206909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante.s 2010.08.09. 21:30:21

várom már a Kyouran Kazoku Nikki-t(én már végignéztem és szerintem állati)
süti beállítások módosítása