A következő sorok az AnimeAddictsról valók, és a Mars of Destruction nevű agyhalálról ezt gondolják. Olvassátok:

"2010 egy várva várt év az emberiség számára, ekkor ér vissza ugyanis az első expedíció a Mars-ról. Az izgalmas esemény tragédiába torkollik, az űrhajó a légkörbe érve felrobban. A Földre hulló kőzetmintákból viszont egy mutációt okozó vírus szabadul el, létrehozva az "ancient"-öket (ősöket). A rendkívül veszélyes szörnyetegek ellen felállítanak egy osztagot, aminek tagja lesz a teljesen átlagos tinédzser, Tairu is, mivel csak ő képes viselni a "Mars-suit" nevű ruhát, ami a leghatásosabb fegyver az idegenek ellen. A Marsról hozott kőzetminta szállítása során egy különleges "ancient"-el találkozik hősünk, aminek köszönhetően meglepő dolgok derülnek ki a vörös bolygó és az emberiség kapcsolatáról.

Ez a nem túl eredeti történetű OVA egy PS2-es játékból készült, és gondolom az előzményeket mutathatja be, ugyanis a történet épp csak elkezdődik benne. Inkább csak egy kis kedvcsináló a játékhoz, mint teljes értékű mű. A korához képest nem a legszebb a grafikája, de azért nem is csúnya, különösen a "Mars-suit" megjelenítése látványos. A legnagyobb különlegessége viszont a háttérzeneként hallható sok szimfonikus dallam, egészen egyedi, magával ragadó hangulatot kap tőle az anime. Sajna egy kis "extrém" erőszak is szorult bele, ezért nem ajánlható bárkinek, pedig egy gyorsan megnézhető, érdekes darab."

WTF? Érdekes darab? Inkább passziánszozok abban a félórában.

Műfaj: akció, horror, sci-fi

Horror? Úgy legyek én fűcsomó. A Rettegés éjszakái papírmasé zombijai ijesztőbbek ezeknél a bukósisakos köcsögöknél. Csak összehasonlításképp, az én videóm:

Még egy dolog: Mangekyo vizsgái eltolódnak, szóval a visszatértés június 4.-ére halasztva.

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr242033625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása