Xbox One Fail

2013.05.31. 15:52

Szegasztok!

Ahogyan tudjátok, a "mikrofos" nem rég jelentette be és leplezte le legújabb Xbox-át, az "Xbox One"-t, aminek hülye neve mellett olyan agyzsibbasztó hülyeségeket is adtak szerencsétlen gépüknek, mint kötelező Kinect kamera és állandó internet kapcsolat! Exkluzív játékok? Biztos vannak, de egyelőre elégedjenek meg az emberek 2 játékkal, mert elvégre a kamera és a net az első, még ha a kamerát utálják a net meg nem mindenhol van!

Ezenkívül? Semmi extra, kontroller csont ugyanaz, s többet törődnek a facebook-al mint a játékfelhozatallal. Na mindegy, majd úgy jár, mint a WiiU. ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr575337723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DasOmen 2013.05.31. 17:10:55

Vicces, hogy legalább 2x X-Bug-ot hallottam Xbox helyett,,,,

Dodgers · http://dodgers20.wordpress.com/ 2013.05.31. 20:09:51

Az MS szemszögéből nézve már az egy látványos öngyilkosságnak számít hogy ezzel a lépéssel önkéntelenül jobbá fogják tenni a két konkurencia E3-as megítélését csak amiatt, mert valószínű szinte mindenki az ő köpködésükkel lesz elfoglalva, de a Sonynak ezzel egy esélyt is adtak arra hogy jobban átgondolják mindazokat a hasonló funkciókat, amiket a PS4-be szerettek volna korábban beletuszkolni. Arra persze semmi garancia nincs hogy a Sony tanulni is fog az MS esetéből, de a jelenlegi helyzetet nézve hatalmas ostobaság lenne a részükről figyelmen kívül hagyni az MS-t ért meglehetősen jogos kritikákat, hiszen PS4 fronton már korábban is húzós kérdés volt a használt/előző generációs játékok futtatása, és még mindig nincs megoldás a PSN-es vásárlások átmentésére.

Mangekyo22 2013.05.31. 20:38:53

@Dodgers: Ne is mond, PSN csak angol nyelven van s így is igen hiányos/béna.

Előző generációs játékokkal való játszás szerintem már tuti nem lesz, max ahogyan a PS3-nál is csak az első generációsokon, ahol szintén csak limitáltan volt (nekem pl csak Playstation 1-es játékokat játszik le a PS3, de PS2 játékokat már nem).

Ami igazán zavar, hogy most már mindegyik konzolgyártó nagyon rábúzált erre a fosbook-ra meg "tapizásra", ami nem kicsit a játékok kárára megy.

silly3200[Spyrofan] 2013.06.03. 16:51:49

A Wii U-val nincs gond de ez az Xbox One....borzasztó neve van! (Jó rég jártam itt!)

Mangekyo22 2013.06.03. 17:08:21

@silly3200[Spyrofan]: WiiU-val nincs is gond, csak ugye a sok PS/Xbox fanboy meg EDGE magazin úgy veszik semmibe, mint anno a SEGA Dreamcast-et )jó, az sokkal rosszabban járt). Bár tény, elé kevés játék jelenik meg rá.

Üdv újra itt! ;)
süti beállítások módosítása