Sziasztok!

Ismételten jelentkezem, igaz hogy nemrég publikáltam, de most így alakult, hogy most ezt megírom, mert ezen a héten nem tudok majd többet írni! És hát gondoltam hogy egy igazán ötlettelen animét mutatok be ami bátran kimerem állítani a GYŰJTÖGETŐS ANIMÉK LEGALJA!!!!!!

Mai alanyom tehát a Bedaman c. anime(vagyis animének csúfolt idétlenség)!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Úgy alakult hogy ehhez a netről kellet képeket mentem mivel nem tudtam letölteni az animét de szándékomban sem állt leszedni, mivel anno nálunk is vetítették és még azóta is rémálmaim vannak tőle!

A Történet végtelenül sablonos,A Főszereplője egy Yamato nevű 12 éves fiu akinek az álma az hogy Bedaföld legnagyobb Bedaharcosává váljon. Ehhez kap is egy Bedamant Kopaltpengét majd elindul hogy felkeresse az egyetlen embert aki segíthet neki céljai elérésében,egy Armada nevű személyt!

Utja közben csatlakozik hozzá egy Tsubame nevű nindzsalány aki szintén Bedaharcos  és folyton idegesíti magát Yamato miatt! A Bedamanját Szárnyas Nindzsának hívják! Bevallom nem értem, hogy MI AZ ELCSESZETT FRANCNAK KELL MINDEN HASONLÓ ANIMÉBA BETTENI EGY K@VA IDEGESÍTŐ NINDZSASZEREPLŐT IS?

 

Na mindegy! Együtt elérnek Armadához akiről kiderül hogy nem ember hanem egy óriásmacska! Plusz az anime megmagyarázza hogy ez náluk természetes!

Haladjunk a történettel ami végül is arról szól hogy Yamatoék beneveznek egy Bedaman versenybe és hát szeretnék megnyerni azonban felbukkannak az anime főgonoszai, Az Árnyak Szövetsége azon belül is 3-an! Az Egyikük egy testvérpár, Wen És Li illetve Cain de szót se többet róluk,eszméletlenül sablonosak és agyhalált okoznak bár ez az anime összes szereplőjére elmondható!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Többet nem is ecsetelem a sztorit hisz szerintem mindenki látott már ilyen animét! A szokásos sablontörténet ahol a jó harcosok le akarják győzni a rossz harcosokat ennyi! És ez az első nagy negatívuma az animének hogy baszott sablonos és semmi eredeti nincs benne! A Rajzolás és a látvány is gyenge egy 2004-es animéhez képest! Ráadásul a szereplők olyan rondán vannak megrajzolva hogy az hihetetlen!

A Szereplőknek egyáltalán nincs karakterük plusz Yamatót a néző 5 perc után fejbe lőné. Ráadásul

 

MI A FRANC EZ? Csak annyit tudunk meg róla hogy ő a narrátor de ezen kívül semmi! Plusz inkább hasonlít egy mutáns Pokemonra mintsem normális karakterre! A Főgonoszok is eszméletlenül hülyén vannak kitalálva és kapunk náluk egy hatalmas Gyűrűk Ura lenyúlást mivel a fő-főgonoszt egy hatalmas szemen keresztül ábrázolják!

Viszont szerencsére találtam némi pozitívumot is,az egyik az hogy a szinkron néha egész jó ez főképp Wen-re értendő mivel Szalay Csongor a hangja és ő nálam már egy jó pont ugyanis szeretem a hangját! A 2.Pozitívum az Yamato mostohaanyja ugyanis ő az egyetlen szerethető személy az egész animében! És a pozitívumok ennyibe ki is merülnek!

Összegzésképp mit is mondhatnék el róla:

Bedaman

-Idő:2004

-Rendezte:Mitsuo Hashimoto és itt jegyezném meg hogy anno ő a rendezte a Dragon Ball-t illetve a 3 Dragon Ball z filmet illetve mostanában a kedvencemnek modható Bakugan Battle Brawlers animét. És egy ilyen rendező elkészít egy ekkora fost! Szégyen!

-Studió:Nippon Animation

-Műfaj:Gyerek,Kaland,Dráma,Fantasy

-Hossz: 52 rész

Tetszett:

-Szalay Csongor szinkronja

-Yamato anyja

. A Szinkron néha egész jó

-Némelyik harc egész látványos

Nem Tetszett:

-Rohadt Sablonos Történet

-Eszméletlenül röhejes karakterek

-Rajzolás és látvány

-Tele van hülye ötletekkel

-A Zenék se jók

-Egy olyan rendező aki elkészítette a 86-os Dragon Ball-t és és majd 18 évvel később ezt a szart, az szégyellje magát!

-Rossz szinkron

-80%-os unalomfaktor

Értékelés:

Táblázat Szerint: 10/40=Szar

Százalék Szerint: 21%

2/10

Tudom lehet hurrogni hogy csak én nem értem,pedig higgyétek el ez még a Dino Kingnél is szarabb és ha tehetném elásnám a föld közepébe! Ennyi Lettem Volna SZIASZTOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr752498197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Habbobitas 2010.12.07. 19:26:03

Tudom, nem egy jó anime, de inkább ezt nézem, mint a Bakugant.

xx18Rolandxx 2010.12.07. 21:39:19

@Habbobitas: Én Japánul is megnéztem a Bakugant és meg kell hagyni ezerszer jobb mint a magyar változat! Főképp ami az Openingeket illeti főleg a 2.Opening nagyon jó!

Habbobitas 2010.12.07. 22:11:08

@xx18Rolandxx:
Én még a régi "rajzfilmnézős" korszakomból ismerem a B-damant.
Talán ezért tartom jobbnak.

Dragonman 2010.12.08. 02:11:58

Én alapból kerülöm az ilyen szarokat. A Pokemon első néhány évada volt, ami úgy le tudott kötni az ilyen típusú sorozatokból, de az is csak általánosban. Szívesen eltörölném őket a Föld színéről, csak az animerajongókat teszik nevetségessé.

viktor900 · http://hunh.exp.hu/ 2010.12.12. 10:07:47

Hát nem tudom de én ezt 10 évesen kajáltam XD
Még egyszer meg nem nézném :P

ha ezek 12évesek akkor emlékszem van egy rész ahol a kiscsaj-on nincs felső és ugy fürdik elmehetne loliconnak is : ikszdéikszdéikszdé
ez a szörnyü emlék megmaradt belőle :D
süti beállítások módosítása