Szegasztok!

Mint írtam, a mostani időszakban ritkán fogok írni, de most mindenképpen írnom kell, ugyan is egy fontos és egyben vidám hírrel tudok szolgálni:

Ragnafan1992 alkotása, a "Boku No Hero Academia: Star Knight Deku" elérte az 5000-es olvasottságot! Bár én és xx18Rolandxx csak segítettünk Rangafan1992-nek tanácsokkal, mi is boldogok vagyunk művének sikeréhez.

Aki esetleg még nem olvasta volna, azok itt tudják elérni: Boku No Hero Academia Star Knight Deku

Mindannyian nagyon köszönjük a támogatásotokat Ragnafan1992 műve iránt, s reméljük, hogy továbbra is nagy kedvel olvassátok. Ragna1992-nek meg csak így tovább!

Sziasztok! 

Nagyon hálás vagyok az eddigi követőimnek, akik olvassák művemet és élvezik. Tudom, hogy sokatok számára nem sok mindent jelent az 5K feletti szint, de egy olyannak, aki még anno 2019 Februárjában azért kezdett el posztolni, mert xx18Rolandxx kíváncsi volt rá, többlet értékkel bír. A kezdet óta 5 teljes évad, 2 mozifilm hosszúságú írás, 2 kérdezz-felelek és egy másik mű, a High Score Girl 1999 (ami folytatása az eredetinek.) De miket is köszönhettem a két kollégámnak, jön joggal a kérdés. El is árulom.

Mangekyo 022 kitűnő tanácsokkal látott el és az ötlete, miszerint, tágítsam ki az univerzumot (ha már Kohei nem tette meg, a világról való papolás ellenére.) hozta magával a negyedik évadot! Ami xx18Rolandxx-et illeti, egyből megengedte, hogy regénye főhősét, Daniel Harrist behozzam az ötödik és a hatodik évadba és a későbbiekben is sokat fog szerepelni. 

Sziasztok!

Nagyon örülök neki, hogy ilyen sokan olvassátok és szeretitek Ragna kollégánk művét illetve , hogy bizalommal és érdeklődéssel fogadjátok a változásokat az eredeti műhöz képest és nem küldtök fenyegetéseket mint az eredeti mű "rajongói" Kohei-nek és véleményem szerint ezek a változások illetve új karakterek nagyon jót tettek a műnek mert véleményem szerint sokkal izgalmasabbá tette a történetet, a karakterek itt képesek voltak fejlődni akárcsak a kapcsolataik és most nem önfényezés képpen de engem is örömmel tölt el, hogy az én történetem karakterét azaz Dan-t is ilyen jól fogadták az olvasók. Alig várom már, hogy megtudjam, hogy Ragna merre viszi majd tovább a történetet a továbbiakban :) . - xx18Rolandxx 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr7715622570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása