Anime Napló By Mangekyo022

2019.11.10. 07:49

Szegasztok!

Sajnos eme hétre nem készültem rendes kritikával, ezért elnézést is kérek.

Viszont úgy gondoltam, hogy addigra is megmutatom nektek, hogy mostanában mely animéket néztem mostanában.

4ca6564f2f858edeb526048c654e20f4ebaa6030_hq.jpg

1.High Score Girl II (2019)

102946l.jpg

Ezt az animét Ragnafan1992-vel úgy vártuk, mint a messiást, s habár nem mondanám rossznak, sajnos csalódnunk kellett, ugyanis kihagytak/lerövidítettek jó pár kedvenc részt az eredeti manga történéseiből, amit még azok is érezni fogták, akik nem olvasták a mangát, egyfajta "hiány érzet" lesz rajtuk, mintha lett volna még valami az adott jelenetnél.

Sajnos erre voltak előjelek, hiszen 9 részes lesz mindössze a második évad, ami valljuk be, egy 60+ részes manga adaptációnál, ami ráadásul havi megjelenésű volt - ergo sokkal több oldallal rendelkezik, mint egy heti megjelenésű manga - édeskevés.

Nem rossz, nyugodtan ajánlom, de ne várjátok az első évad és az OVA minőségét.

2.Fire Force, avagy Enen No Shouboutai (2019)

100716l.jpg

A Soul Eater mangakájának új művének az anime adaptációja, ami sokat elmond.

Nagyszerű setting, sablonos, de érdekes és szerethető karakterek, jól tálalt klisék, és ami a legérdekesebb, hogy ebben a shonen bunyós cuccban kizárólag tűz alapú támadások vannak (ha nem számítjuk a különleges fegyvereket persze), valamint egy érdekes téma, az "spontán öngyulladás" köré épül.

Érdekes, hogy a főhős hangját itt is Kajiwara Gakuto adja, akit első munkája, a Pierrot féle Black Clover anime után mindenki leírt és a valaha élt legrosszabb seiyuuként emlegették, viszont itt olyan jól alakít, mintha nem is ugyanaz a két személy lenne! Mondjuk azóta még több főszereplői munkát kapott és egyre több ember dicséri őt és a hangját (főleg ha énekel, ami nem vicc, itt egy link ahol énekel: https://www.youtube.com/watch?v=WzTCAi9zx3g). Szóval újabb bizonyíték, hogy a Pierrot nyomására ad ki magából idegesítő hangott.

Ami mellett viszont nem tudok elmenni, az a tény, hogy a David Production néhány nem túl pozitív jelét otthagyta az animén, köztük a néha meg nem rajzolt arcokat, illetve itt is megjelentek a ronda CGI effektek.

Viszont bevallom, jobban élvezem ezt az animét, mint anno a Naruto Shippuuden és My Hero Academia animéket együtt véve. Ha szeretitek a jó bunyós shonen cuccokat, akkor ajánlom nektek!

3.Hataage! Kemono Michi

103512l.jpg

Végre egy Isekai anime, ami nem egy 15 éves Kirito féle Garry Stue körül forog, és ahol a körülötte lévő mellékszereplők sem a "hárem bordély" szerepét töltik be, valamint ahol a poénok és az akciók valóban jók!

Általában utálom az Isekai animéket, viszont ez eddig egészen jó! Mindenkinek tudom ajánlani, aki szeretne látni egy korrekt, jó Isekai animét!

Igen, mostanában ezeket nézem, plusz néhány régebbi animét! Viszont jövő héten már jön rendes anime kritika!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr1015299620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása