Tavaszi Animék 2017

2017.03.08. 15:35

Sziasztok!

Végre itt a tavasz, véget ért a fagyos tél , éledezik a természet és egy újabb adag anime is közelít ebben a szezonban. Lássunk is néhányat ezek közül.

neregate_com-lq-spring-2017-anime-chart-v2.jpg

 

Ahogy az lenni szokott jön egy halom folytatás is mint például a Boku no Hero Academia 2.évada, az Uchouten Kazuku 2 , érkezik a Rinne 3.évada illetve 1 folytatás még de arról majd később. Most lássuk a normális sorozatokat.

Sword Oratoria

- Stúdió: J.C.Staff

- Rendező: Suzuku Youhei

A 2015-ös DanMachi című sorozat spin-off sorozata aminek főszereplői a sorozatban megismert Loki család és annak a legerősebb kardforgatója Aiz lesznek akik elindulnak a saját kis kalandjukra a sorozatban megismert labirintusban. Hát a szódával elmegy 1. széria után félszemmel lesem ezt a szériát és a trailereket elnézve ez se lesz több annál. Még gondolkodom  a megtekintésén.

Clockwork Planet

- Stúdió: Xebec

- Rendező: Nagasawa Tsuyoshi

A No Game No Life mangakájának újabb adaptált műve melyben egy futurisztikus cyberpunk világ elevenedik meg előttünk. Főszereplőnk Naoto éli a kis életét amíg egy szép a semmiből egy női robot landol nála és fenekestül felforgatja az életét. Nos ami biztos, hogy a grafikai már a trailer alapján jól néz ki és a fripside fogja az openinget előadni és a sorozat a manga első 6 kötetét fogja feldolgozni. Igaz a Xebec nem éppen az a nég ami garantálja a minőséget de egy esélyt ez is megérdemel.

Zero kara Hajimeru Mahou no Shou

- Stúdió: White Fox

- Rendező: Hirakawa Tetsuo

A történet egy alternetív fantasy világban játszódik melynek főszereplői egy ezüst hajú boszilány Zero illetve társa a bestiális kinézetű zsoldos Mercenary aki mindenáron emberré szeretné válni és ehhez meg kell találniuk egy legendás varázskönyvet ami viszont ha rossz kezekbe jut akkor a világot is elpusztíthatja. Őszintén szólva ez a történet már most érdekesebben hangzik mint a másik Zero-s animéé (ami úgy durván a 2.felére számomra a tavalyi év egyik legnagyobb csalódása lett ) holott ennek semmi köze sincs hozzá a címbeli hasonlóságoktól eltekintve. A trailer is piszok jól néz ki szóval nagyon várós, remélem nem cseszik el mint a másikat.

Busou Shoujo Machiawellianism

-Stúdió: Silver Link

- Rendező: Tachibana Hideki

A történet helyszíne az Aichi Symbiosis akadémia ami egykor lányiskolaként működött ám elkezdtek fiútanulókat is felvenni mire a lányok, hogy megvédhessék magukat elkezdtek kardokat magukkal vinni ( hááááát ez is egy megoldás ) aminek köszönhetően létrejött az 5 Kard nevű igazságosztó szervezet. Főszereplőnk  Nomura egy verekedés miatt kerül az iskolába ahol az átnevelési program keretein belül először csajnak öltöztetik majd fokozatosan nekilátnak a feladatnak csakhogy ehhez a srácnak is lesz 1-2 szava így tehát megkezdődik a harc a fiúk és a lányok között. Tudom most mire gondoltok: Ekkora WTF történetet ki az isten tud kitalálni? Igen a történet már így leírva is egy akkora baromságnak hangzik mint egy ház és remélem , hogy ezt a készítők is tudják és inkább a poénosabb irányba viszik el a történetet nem pedig a túlzott komolykodásba mint az Ichiban Daimaou esetében. Sajnos a trailerek és a képek nem ezt sugallják de akkor is adok neki 1 esélyt.

Boruto: Next Generations

- Stúdió: Pierott

- Rendező: Yamashita Hiroyuki

Hello darkness my old friend, i've come to talk with u again........

Miért? Miért? Miért? Miközben ott a sok régi manga amik csak várnak az adaptációra plusz néhány mai ígéretes mű is amik nem kapnak adaptácíót addig Naruto kicsi énjének a kalandjai már most kap animét. A legszebb mégis az, hogy a sorozat egyáltalán nem fogja követni a mangát hanem teljesen önálló sztori lesz mondjuk talán ezzel jobban is jártunk mert a manga története egy kalap szart sem ér nem mintha más abban érne valamit. Gayturo fanok úgyis nyálcsorgatva fogják nézni részemről el van felejtve az egész cucc.

Renai Boukun

- Stúdió: EMT2

- Rendező: Nigorikawa Atsushi

A történet középpontjában egy titokzatos füzet a Csóklista áll aminek különlegessége, hogy akiknek a nevét beleírják azok azonnal egymásba szeretnek és aminek a tulajdonosa egy cosplay mániás fujoshi angyalka Guri aki azonban arra használja, hogy meleg párokat alkosson. A baj ott kezdődik mikor a csaj egy Seiji nevű srác ne ve mellé nem ír senkit így ő meg fog halni a srác nem csókolja meg a suli idolját Akanét aki azonban egy idegbeteg yandere plusz az angyalka is beleszeret Seijibe.Na kb erre is csak azt tudom mondani mint a Busou Shoujo esetében, hogy ki a here tud ekkora baromságot kitalálni viszont azzal ellentétben itt valószínüleg tényleg a humorra fognak rámenni bár a besorolás közt van a yuri-hárem tag is de én mindenesetre izgatottan várom. Ki tudja talán ez lesz a szezon egyik legjobb vígjáték sorozata.

Sakurada Reset

-Stúdió: David Production

- Rendező: Kawatsura Shinyra

A történet helyszíne egy Sakurada nevű kisváros ahol sok embernek van bizonyos természetfeletti képessége mint például két főszereplőnek. Kei képes mindenre tökéletesen visszaemlékezni Misora pedig 3 napra képes megállítani az időt. Ők ketten a sulijuk Szolgálati klubjának a tagjai és feladatuk, hogy megfigyeljék a többi különlegest illetve megmentsék a várost egy katasztrófától. Na ez sem hangzik rosszul.Railgun alapsztori ugyan az egész de a trailerek nagyon meggyőzőek, a látvány is jól néz ki és a stáblista sem rossz szóval felkerült a várom listára.

Re:Creators

-Stúdió: TROYCA

- Rendező: Aoki Ei

Gondolkoztatok már azon, hogy mit gondolnak vagy mit éreznek kedvenc anime illetve mangaszereplőitek? És vajon mi történne ha ezek a karakterek átjönnének a mi világunkba? Mit gondolnának rólunk? Hogyan viszonyulnának hozzánk? Én nem tudom de ennek a sorozatnak a főszereplője Shouta hamarosan megtudja a választ ugyanis kedvenc mangaszereplői  úgymint egy Mahou Shoujo, egy Lovag Hercegnő, egy Gundam, egy szamuráj harcos és egy fegyveres tag fenekestül felforgatják az életét. Ez a sztori már önmagában is remekül hangzik amit egyébként a Black Lagonn című mestermunka mangakája írt és ehhez társul még a tény, hogy Sawano Hiroyuki komponálja a zenét , a látvány bitang jól néz ki szóval minden adott, hogy egy ütős kis animét összehozzanak. Remélem a legjobbakat.

Sakura Quest

-Stúdió: P.A Works

- Rendező: Masui Soichi

A sorozat főszereplői 5 fiatal nő akik egy vidéki turisztikai központban dolgoznak és azon iparkodnak, hogy életet vigyenek a kisváros környezetébe. Átlag slice-of-life sztorinak néz ki de megnyerően bájosnak hat. Egy próbát megér.

Kabukibu

- Stúdió: Studio Deen

- Rendező: Yoneda Kazuhiro

Főszereplőnk Kurogo szenvedélyesen rajong az ősi Kabuki színházért viszont új iskolájában nincs ilyen klub ezért indít egyet amit persze a gonosz diáktanács elnök nem néz jól szemmel de főhősünk kitart álma mellet és szép lassan összegyűjti az embereket és beindítják a klubbot. Úgylátszik a Deen a Rakugo zajos sikere után egy újabb olyan animét csinál aminek egy ősi szórakoztatási műsor a központi eleme ugyanakkor ez a sztori első hallásra sem tűnik egy nagy eresztésnek bár hozzá kell tenni, hogy a Loght Novel írói eredetileg BL műveket szoktak csinálni szóval ez tőlük nagy eresztésnek számít illetve a karakterlátványért a sokat szidott CLAMP lesz a felelős. Hát lehet félszemmel ránézek de eddig egy nagy  ' nyeh' a részemről.

ATOM: The Beggining

- Stúdió: Production I.G

- Rendező: Satou Tatsuo

Osamu Tezuka kultikus Astro Boy című mangájának az előzménye ami magának Astro Boy megszületésének a történetét meséli el. Jó látni azért, hogy azért egyesek még emlékeznek erre az emberre holott nélküle ma a nem létezne a mangaipar és felhasználják a műveit, hogy animét csináljanak belőle. Részemről nagyon várós.

Wataru Salesman New!

-Stúdió: ?

- Rendező: Ogura Hirofumi

Egy újabb klasszikus manga művének az újrafeldolgozása. Az eredeti sorozat még 1989-ben futott és több mint 103 részes (bár egy rész alig 10 perces) és a főszereplője Fukuzou egy olyan utazó ügynök aki vásárlóinak mindig azt ajánlja amit a szívük a legjobban szeretne. Minden epizód egy ilyen üzletet fog bemutatni a következményekkel együtt, hogy mi lesz ha valaki megszegi az üzlet szabályait. Nagyon jól hangzik ez a mű, remélem be tudom dobi az eredeti művet mert ez a sztori elég jól hangzik ahhoz, hogy belelessen az ember.

És Végül........

A Sorozat amire szinte mindenki úgy várt mint Jézus 2. eljövetelére:

Shingeky no Kyojin 2.évad

- Stúdió: Wit Studio

- Rendező: Araki Tetsurou

Igen! Eren Yager végre visszatér, hogy újból Titánokkal harcoljon és eljusson végre a pincéhez ahhoz a titánok titka is található és talán a kulcs is a legyőzésükhöz.Erre a sorozatra nyáladzik már most szinte mindenki annak ellenére, hogy a sztori még mindig nem egy nagy eresztés de a sok látványos akció bőven kárpótol ezért és hát nem akármilyen cliffhengerrel ért véget az előző évad sőt a java csak most jön szóval lesz mire figyelnünk. És szerencsére az openinget most is a Linked Horizon fogja előadni szal garantálható az extázis.

Nos ennyi voltam mára, nemsokára videóval jelentkezem addig is Sziasztok!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr5312322433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

veterán33 2017.03.08. 20:05:08

Renai Boukun olvastam a mangát nagyon jó kis agymenés.Eredeti de mégis sajnos ismétlődő poénokkal operál.Meg szerintem fogja érni szerintem a rá szánt időt.:D
süti beállítások módosítása