Szegasztok!

Azt hiszem, hogy eme nappal eljött az anime/manga kultúra és egyben a japán erkölcsi világnak a legsötétebb napja!

1.EGY 11 ÉVES KISLÁNYT RAKNAK BE AZ AKB48 ZENEKARBA!

https://www.animenewsnetwork.com/interest/2015-04-27/akb48-hopeful-maria-imamura-makes-draft-shortlist-and-she-only-11-years-old/.87592

Bevallom, soha nem érdekelt eme zenekar, de amit művelnek, az már nekem is fáj!

Aki nem tudná, japánban az AKB48 az egyik legvisszataszítóbb otakuk számára kialakított műzenekar, ami úgy működik, mint valami elszektásodott showműsor, ahol ha egyszer valaki bekerül, 20 éves koráig nem szabadulhat, merev hierrarchiában és szabályok szerint kell élnie - melyek között olyan nonszensz ostobaságok is vannak, hogy egy lánynak nem lehet szerelmi élete és meg kell őríznie az "ártatlanságát" 20 éves koráig -, csak hogy 20-ik szülinapján kib*sszák szerencsétlen hölgyet, mint macskát sz*rni! Ha meg valaki akár csak egy kicsi puszit is merni mer adni egy kedves srácnak, még ha családtag is? Nos, akkor szegény hölgyikének "lesz nemulass"!

fm20130202a1a-870x396.jpg

http://theconversation.com/akb48-headshaving-and-the-sexual-politics-of-j-pop-11995

http://www.japantimes.co.jp/culture/2013/02/01/music/akb48-members-penance-shows-flaws-in-idol-culture/#.VT-ZLZPp9cA

Emellett nem kicsit álszent és mocskos egy "banda", ugyanis direkt az otakukat célozzák meg - akik mondanom sem kell nem kevés zsebkendőt használnak fel minden egyes fellépkor, persze nem azért, mert olyan gyönyörűen énekelnek a hölgyek, hanem.... kicsit "állatiasabb" okoból.... -, s nem egyszer felakartak lépni ellenük nem kicsit provokatív és szexuális tartalmú műsoraik miatt!

Erre most még mélyebbre mentek, s kidobva a maradék erkölcsöt is az ablakon egy 11 éves (!) gyereket akarnak besorozni a már több mint 90 fős "otaku fanszervíz seregbe"!

Nem akarok többet írni róla, nem is fogok, de EZ most nagyon odab*sszott, s 100%, hogy lesznek belőle problémák és bajok bőven! Aki ismeri a japán pop-zene életet, az tudja, hogy miről beszélek!

2.LESZ ÚJ DRAGON BALL ANIME

http://en.rocketnews24.com/2015/04/28/all-new-dragon-ball-anime-coming-to-tv-this-july-with-story-by-series-creator-akira-toriyama/

Őszintén..... kell ez?

Nézzük, mit kaptunk a Dragon Ball Z anime és a manga befejezése óta:

1.Egy nagyon béna filler saga-t, amire már Toriyama sem büszke és próbál eltávolodni tőle.

2.Két teljesen elrontott és még a DB GT-nél is rosszabb filler movie-t, amik amellett, hogy teljesen semmissé teszik a GT-t, még jól hülyére is veszik a rajongókat, akiknek fele nem kicsit kívánják a Toei + Toriyama duót a pokolba!

3.Egy Jaco meg jó pár tucat spin-off mini-mangát, amiket a kutya se érdekelte.

4.Újrakiadások nem kevés kamuval (sokkal szebb lesz, mint az eredeti, ja, persze).

És még sorolhatnám!

Amúgy említettem, hogy az lesz a címe, hogy "Dragon Ball Super"? Igen, ennyire mélyre került a Toei és Toriyama!

Állítólag júliusban fog kezdődni.... De őszintén: ÉRDEKEL MÉG VALAKIT?! TÉNYLEG NEM LEHETNE SZEGÉNY GOKU-T ÉS BARÁTAIT BÉKÉBEN NYUGODNI?!?

.... Nos, mint mondtam, ez a nap 2 hatalmas ballbusting volt az anime/manga és a japán kultúrának és erkölcsnek!

55084021.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr927406436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2015.04.28. 20:46:40

az első hír annyira nem izgat. Eddig is tudtuk hogy az otakuk többségében van egy pedofil hajlam. Lehet tagadni , de elég megnézni a babáikat , kifejezetten nekik készült animéket mangákat stb.. stb..

Volt ennél már rosszabb is, ott vannak a hentai animék ,amelyek kifejezetten bedofil tartalmúak,vagy a kill la kill amiben vérfertőzéssel kapcsolatos jelenetek vannak.

A második hír szomorít el igazán. Alapvetően a Dragon Ball szériában rengeteg potenciál van még mindig, főleg a Z ben, azért az események közé jó pár movie-t belehetne rakni. Lehetne egy Bardock sagás sorozatot is rendezni (az eredeti ova nagyon jó volt, a "folytatása" amit pár éve csináltak, pocsék ,de ez no komment kategória) Nem értem minek cseszik el, egy jó forgatókönyv író kellene csak.

Azért ismerve magam a superbe is bele nézek :)

kossza 2015.04.28. 20:54:52

Eddig 3 film készült, volt egy dragon ball evolution is.
Szerencsére vannak rajongói mangák is a DB világában amik néha jobban kapcsolódnak az eredeti történethez mint a hivatalos folytatások.
Néhányan filmekkel is próbálkoznak mint ez is:
www.youtube.com/watch?v=opji5DgE_nQ

SaiyaGin · http://saiyagin.wordpress.com/ 2015.04.28. 21:53:05

Nem vagyok elájulva az ötlettől, nem hiszem, hogy ennyi év után még mindig le kellene húzni néhány bőrt a Dragon Ballról, de azért mégis kíváncsi vagyok, hogy mit fognak összehozni.

Sentry · http://sentryd.wordpress.com/ 2015.05.02. 16:40:25

Mondjuk szerintem a Kami to Kami nem volt rossz, de az új sorozat valszeg agyfasz lesz. Viszont érzésem szerint még így is bőven jobb lesz, mint az átlag, én meg amúgy is a gatyámba élvezek minden kamehamehánál.

OpiumloveLola 2015.05.16. 15:32:50

A cikk első feléhez szolnék hozzá. Először is tény és való, hogy egy ilyen közegbe nem kéne 11 éves kislányt berakni. Második, hogy a lányokat nem feltétlenül csapják ki 20 éves korukban. Valaki elmegy magától (vagyis kilép/ elballag) valakit pedig kirúgnak. A hölgy, akit pedig példának hozol, nem rúgták ki mint macskát sz*rni csak lefokozták (ugyanis ez volt a bünti a tettéért) sőt másokkal is megtörtént és nekik se lett semmi bajuk belőle. A leányzó pedig éli világát is azóta a csapatban. Nem utolsó sorban senki nem kérte, hogy nyírja magár kopaszra, ezt direkt csinálta. Mert ha csak annyi lett volna, hogy a kamerába néz és sír, akkor a kutyát se érdekli, de így kopaszon világszenzáció lett. Egyértelmű, hogy szándékos volt és tervezett nem pedig kényszer.

batuka 2015.05.16. 17:11:13

Én is a cikk első feléhez szólnék hozzá:
A nyugati világ mindig is keverte a gésákat a prostituáltakkal. Nem járnak el másként el Az AKB48-cal és társcsapataival szemben sem. Teszik ezt nagyon helytelenül.
süti beállítások módosítása