Sziasztok!

Ismeritek az Inuyashát? Hát persze hogy ismeritek ez hülye kérdés volt! Most egy kicsit vele fogunk foglalkozni legalábbis a sorozatból készült 3.filmmel ami meg kell jegyeznem,szerintem az összes közül ez sikerült a legjobban.

Tehát ma a Világhódítás kardjai c. Inuyasha filmet mutatom be nektek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Most szólok hogy aki nem látott egy részt sem az animéből, akkor ezt se nézze meg mert nem fogja érteni!

Na akkor vágjunk bele a lecsóba! A Történet szerint Inuyasha édesapja miután meghalt és a Tessaigát és a Tensaigát a fiaira hagyta nem rendelkezett a 3. kardjának  sorsáról a Soungáról. Igy Történt hogy Miyoga és Totosai mester beledobta a Csontok Kútjába és az Kagome szüleinek a szentélyébe került 700 évvel ezelőtt!

A Történet pontosan itt kezdődik mikor is a Sounga kiszabadul a szentélyből és elrepül és pont Inuyasha és Kagome találják meg!  Inuyasha már megfogná a kardot mikor is egy öreg szellem,Saya figyelmezteti őket hogy ne fogják meg mert az egy Démonkard!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inuyasha azonban megfogta a kardot és ezáltal a kard hozzánőtt és a fiú visszatérve saját korába gyilkolászni kezd a kard utasítására!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sajnos a többiek sem tudják megállítani viszont nemsokára feltűnik Sessomáru és neki "hála" a kard lekerül róla! Viszont a kard nem elégszik meg ennyivel és felkeresi egy halott férfi,Takemaru sírját, ő ölte meg Inuyasha apját illetve anyját is, és a kard feltámasztja őt azzal a szándékkal hogy végezzen Inuyashával és Sessomaruval.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mint a történet felénél kiderül a 3 kardot a Világhódítás 3 kardjának nevezik mivel aki ezeket birtokolja az uralkodhat a Menny,A Föld és Pokol fölött is! Viszont kiderül hogy a Soungát mindenképp le kell győzni különben elpusztul az egész világ! Hőseink tehát elindulnak hogy legyőzzék Takemarut és a Soungát ami csak úgy lehetséges hogyha a Tessaiga és a Tensaiga együtt harcolnak ellene,ami egy kissé nehéz lesz.

Nos amint láthatjátok elég jól ki van találva a történet és szerintem egy Inuyasha filmhez ennyi pont elég is! A Rajzolás szerintem egy picivel jobb mint a sorozaté de tényleg csak egy minimálisan! A Szereplők maradtak a régiek akit mindenképp kiemelnék az Saya ugyanis ő a felesleges karakterek mintapéldánya, mivel a beszéden kívül semmit sem csinál az animében! Plusz itt van még Takemaru akiről már a történet elején kiderül hogy miért is ölte meg Inuyasha szüleit ami egy eszméletlenül jó felvezetésből derül ki!

Maguk a harcok nem túl látványosak viszont a végső küzdelem az maga egy látványorgia viszont itt ami nem tetszett az az hogy a kard teste kapott de ez igazából teljesen felesleges volt ráadásul hülyén is néz ki:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hát én erre inkább nem mondok semmit! A Végkifejlet a szokásos módon történik,mindenki hepi és A VILÁG ÚJRA MEGMENEKÜLT HÁLA INUYASHÁNAK!

A Zenék is sajnos maradtak a régiek de szerintem ez annyira nem gond mivel elég szép harci zenék vannak be plusz Rin és Yaken is harcolnak Takemaru ellen!

Igy a végén azt mondanám hogy mindenképp érdemes megnézni mivel szerintem a 4 film közül ez lett a legjobb bár a 2.-at még nem láttam!

Inuyasha-A Világhódítás kardjai

-Idő:2003

-Rendezte:Toshiya Shinohara

-Stúdió:Sunrise

-Műfaj: Shounen,Kaland,Dráma,Fantasy

-Hossz:98 perc

Tetszett:

-Inuyasha filmhez képest jó története van

-A Rajzolás ugyan csak kicsivel de szebb

-Hangulat

-Végső küzdelem

-Zenék

-Felvezetés

Nem Tetszett:

-A Karakterek maradtak a régiek

-Saya

-A Kard emberi formája

-Néhol kicsit unalmas

Értékelés:

Táblázat Szerint: 28/40-Jó

Százalék Szerint: 81%

8/10

SZIASZTOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr882492817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

masterchief 2010.12.04. 16:23:22

én már láttam az összes ilyen filmet róla és szerintem is ez lett a legjobb jó cikk lett grat!
süti beállítások módosítása