Szegasztok!

Most a Tekken The Motion Picture című animációs filmet rakom fel, melyet Sorter-nek és a világ összes Tekken rajongójának az érdekében raktam fel, hogy NE NÉZZÉTEK MEG! Ezzel a filmel az volt a legnagyobb bajom, hogy volt benne egy rohadtul király jó ötlet, amire minden Tekken rajongó nagyon kíváncsi lett volna - főként Kazuya, Jun és Jin rajongói -, de sajnos a történetet nagyon elbaszták.

Jó szórakozást!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr771951814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bbbarniii 2010.04.29. 17:37:23

Én még 4/10-et sem adtam volna rá, mert nekem ez nagyon nagy sokk volt. A grafikai viszonyok, mint ahogy azt te is mondtad, Mangekyo, rettentően ocsmányak, hát én meghallgattam néhány Tgeme Song-ot a filmből YouTube-on, de... azok is rosszak. Nekem megvan néhány Tekken rész (Tekken 2, Tekken 4, Tekken 6), de egyszerűen sehogy sem illik ez a Tekkenhez. Nagyon gáz, és én sem ajánlom nektek.

ColdBloodedLeader 2010.12.25. 22:35:03

nem kéne ennyire lehúzni a filmet, bár hiányos, de melyik Tekken tournament story át nem nekünk kell kirakni, mint egy rubik kockát?
na mind1 mindenkinek van véleménye...
süti beállítások módosítása