Rendezvény - Sakuracon 2010

2010.03.30. 10:57

Mint tudjátok, most is meg lesz rendezve a Sakuracon, amelyen az anime és manga rajongói összegyűlnek, vásárolnak, játszanak, cosplay-elnek stb...

 

 

Most idén 2010.április 24-én és 25-én (szombat és vasárnap) lesz megtartva Budapesten, a Hungexpo-ban. A Hungexpo baromi nagy, szóval jó sokan elférnek ott majd. A 100-as busszal lehet megközelíteni az Örs Vezér térről. De itt egy térkép - amúgy nincs annyira messze a Pecsától (Petőfi Csarnok). A pontos cím: Hungexpo K-épület, 1101 Budapest, Expo tér, 1-es kapu. FIGYELEM! A 100-as busz több kapunál is megáll, de nektek mindenképpen csak az 1-es kapu a jó!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A rendezvények itt is reggel 10 órától kezdődnek, s természetesen szombaton harcművészeti bemutató, AMV vetítés, AMV-verseny, Cosplayverseny - Craftmanship (hogy utóbbi mit jelent, azt nem tudom), rajzverseny, karaoke, tömegkvíz, fanfic beszélgetés és amivel én nem találkoztam a 2009-es nyári animecon-on, itt most beszélgethetek a szinkronszínészekkel is. Hogy mikor hol mi lesz azt nem tudom, csak azt, hogy egész szombaton a konferenciateremben lesz konzolverseny, plusz hogy este 20-tól lesz Afterparty.

 

 

Vasárnap majdnem ugyanaz lesz, csak néhány műsort kicserélnek, s újakat raknak helyettük: Anime és mitológia előadás, Bonsai előadás, Japán festészet, filmvetítés és egy bizonyos "meglepetés", de hogy mi az, azt már végleg nem tudom.

Arra vigyázatok, hogy a 100-as busz hétköznap ugyan 20 percenként járnak, de szombaton (s gondolom akkor vasárnap is) csak óránként (mindig félkor - például 10:30), szóval ha nem akartok a sor leghátuljára kerülni, menjetek minnél korábban, s vigyetek hálózsákokat, vagy ha ott él egy rokonotok, akkor 24-ke előtt aludjatok ott.

Sajnos több információval nem tudok szolgálni, de remélem így is tudok segíteni. Remélem minnél többen ott lesztek! Szegasztok!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mangekyo022

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr541880264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása