Szegasztok!

Úgy döntöttem, hogy elkezdem feltenni a Kinnikuman anime japán raw verzióját az Indavideó-ra, két indokból:

1.Hogy ti se maradjatok le a világ legelső "neverending shonen"-jéről, és hogy milyen volt 1983-ban az anime.

2.Mivel nincs túl sok időm feliratozgatni 24 perces animéket, és nem tudok japánul (csak egy két szót, azok is az "otaku", "wasabi", "ramen", "chikara", "kokoro" és ilyen jelentéktelen szavak), hátha a Basilisk-hez hasonlóan egy magyar sub-feliratozó team felfedezi és elkezdi feliratozni.

De akkor itt is van az első 4 rész, melyben megismerjük a legfontosabb szereplőket, Kinniku Suguru-t, Meat-et, Terry-t, Mari-t, Natsuko-t, Suguru szüleit, illetve Suguru kezdeti "Szuperhős" pályafutását.

Jó szórakozást hozzá!

(Bocsi, sajnos nem találtam angol feliratot, csak spanyol dub verziót, legalább dupla retro feeling-je lesz, mint amikor pl régen német adókon néztünk animéket, pl Yugioh-t, One Piece-t stb...)

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr53348461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása