Kellemes Újévet

2019.12.31. 21:27

Kellemes Újévet kíván az Anime Manga Palota blog írói! Boldogságban teljes 2020-at kívánunk mindenkinek!

  " A BestiaSztárok a Nu Pagadi és a Zootopia közös, eltitkolt gyermeke megspékelve sok furry waifuval és hasubando-val!" Ennél lényegretörőbb nyitást nem is lehetne kitalálni egy olyan animének mint mai alanyunk, a Beastars című sorozat.

High Score Girl II kritika.

2019.12.25. 13:55

Sziasztok! Boldog Karácsonyt mindenkinek. Mit is lehet elmondani a High Score Girl anime sorozatról az első évadot és az OVA trilógiát megnézve? Mestermű! Remekül vegyíti az akkori korszak videojáték bemutatóját és a romantikus komédiát. A romantikát nem tolja a pofádba a sok hozzá hasonló hulladék…

Rossz Hír A Mangaolvasóknak

2019.12.21. 21:28

Szegasztok! Rossz hírt kell közölnöm azoknak, akik minden hét csütörtökön, illetve pénteken szokta várni a lekalózkodott, fan fordítók általi Weekly Shonen Jump (One Piece, Bleach, Naruto, My Hero Academia, Black Clover, Kimetsu No Yaiba stb) manga adagjukat: A Weekly Shonen Jump több évnyi háború…

Szegasztok! Ez is eljött: 10 éves lett a mai napon az Anime Manga Palota blog! Nagyon szépen köszönjük minden olvasónknak, s remélem még jó sok ideig megmarad az Anime Manga Palota blog. Köszönettel, az Anime Manga Palota stáb.

Sziasztok! Na csak meglett végre még ebben az évben ez a videó amiben nem mást veszek nagyító alá mint az idei év egyik leghypeoltabb animéját a Kimetsu no Yaibát. Nézzük, hogy vajon megérdemli-e azt a hype-ot amit kap?! Jó Szórakozást!  

Szegasztok! Íme TomLion, aka CinemaLion videói a Wicked City és a Redline című animékről! Jó szórakozást!