Körözés: Bighouse

2011.11.29. 19:11

Szegasztok!

Holnap jövök hónap témájával, de előtte egy fontos közleményt szeretnék kiírni. Mint tudjátok Bighouse, a Rossz Mozifilmek Sorozat gazdája már elég régóta nem készített új videót (július óta), ami így már kb 4-5 hónap, de még csak hírt sem ad magáról! Sem a kommentekre nem válaszol, sem pedig mások üzeneteire. Mert ha abba hagyta a sorozatát, akkor jobb lett volna közzé tennie, de így most senki nem tudja, mi van vele.

Szóval ezért kiraktam ezt a körözést, és kérek mindenkit, akinek blogja van, rakja ki szintén az oldalára, hátha valaki tud róla valamit.

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr213422685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.11.30. 10:34:44

Ezen bevallom, tök sokat filóztam már, hogy amikor egy korábban online aktív ember eltűnik, akkor mi lehet vele. Csak megunta és nem akar freddyD módjára túlbúcsúzni, vagy tényleg ilyen váratlanul éri őket valami?

Biztosan csak becsajozott. :D

BarmyArmy 2012.12.06. 20:51:54

Nagyon szerettem a kritikáit azért nem nagyon értem írta hogy lessz Transformers 2 kritika is és eltűnt!a blogja is halott már nem létezik :(((((
süti beállítások módosítása