Sziasztok!

Kezdetben volt a Yugioh majd jött a GX aztán a 5D majd a legújabb Zexal évad.Igen Ám csakhogy az első két évad között volt egy rövidebb sorozat is amit nem sokan ismernek és most mondhatnám hogy hála istennek. De hogy mért mondom ezt? Mindjárt megtudjátok.

Következzék tehát a Yugioh Capsule Monsters anime!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezt az évadot 2006-ban készítette a Studio Gallop és összesen 12 részből áll.

Előre bocsátom hogy szinte semmiben sem hasonlít az eredeti sorozathoz.

A Történet ott kezdődik hogy egy új játék üti fel a fejét a városban ahol Yugiék laknak ez pedig nem más mint a Capsule Monsters. Lényegében annyi az egész hogy az összevegyítése a Duel Monstersnek és a Dudgeon Dice-nak.

A Történet végül is ott kezdődik hogy Yugi épp a játékot magyarázza Tea-nak mikor is beront az osztályba Joey azzal a hírrel hogy nyert egy külföldi utazást és magával viszi az egész brancsot. Igen ám csakhogy a gép lezuhan és amíg a srácok várnak a segítségre addig találkoznak egy különc tudóssal Alex-el.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mint kiderül ő Yugi nagyapjának a társa és elvesztették egymást egy különös piramisban. Yugiék elindulnak megkeresni őt ám ekkor hirtelen köszönhetően Joey-nak csapdába esnek a piramisban.

Ezek mután mindegyikőjük karján egy párbaj disc-hez hasonló készülék jelenik meg és megtámadja őket egy hatalmas Párbajszörny.Csakhogy még időben szerez mindegyikőjük egy Capsule Monster-t amivel harcolniuk kell. Mint kiderül teljesíteniük kell 5 próbát hogy kijussanak a piramisból.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csak hát ez korántsem egyszerű feladat mivel Alex-ről kiderül hogy egy nagy kamugép és egy akkora WTF mondata van az animében hogy behaltok de azt inkább nem árulom el hogy mi az. Nem lövöm le a poént,már ha annak lehet nevezni azt.

Nos lényegében ennyi lenne az anime története és hogy sikerül-e kijutniuk onnan,megtudjátok ha megnézitek!

Hát a látvány az egy erős közepes,a harcok viszont elég látványosak.Karakterek terén semmi újat nem kapunk, akiről egy picit beszélnék az Alex. Na ő az a karakter az animében aki tisztán felesleges,semmi értelme nincs a jelenlétének és a bizonyos kijelentése után legszívesebben egy Chuck Norris körberúgással ölnéd meg.

A Zenék se dobnak valami nagyot az anime színvonalán. Ráadásul olyan dolgokat erőszakoltak bele hogy én csak bámultam mint borjú az új kapura. Ami a legjobban meglepett az az volt hogy Yugi kapott egy varázspáncélt melynek segítségével képes lett a szörnyekkel összeolvadni. Ez egyrészt jó mert némelyik varáció egész ötletes lett de némelyik nagyon idétlenül nézett ki pl: Black Chaos Magician átváltozás ami inkább egy mutáns molyhoz hasonlít.

Plusz még néhol nagyon befigyel a logika is amelyekről azt hinné az ember hogy a 4KIDS találta ki őket pedig nem. Ez főképp Alex kijelentésére vonatkozik.

De ezzel el is érkeztem a kritika végére. Igy mit mondhatnék róla: EZ MÉG A DOKURO CHAN 2-NÉL IS ÉRTELMETLENEBB FOLYTATÁS LETT AMELY CSAK ÚGY ÁRASZTJA A FELESLEGESSÉG BŰZÉT. Kerüljétek amilyen messze csak tudjátok.

Yugioh Capsule Monsters

-Idő:2006

-Stúdió: Studio Gallop

-Rendezte:Shinkichi Mitsumune

-Műfaj:Fantasy,Kaland

-Hossz: 12 rész

Tetszett:

-Látványos Harcok

-Némelyik átváltozás egész ötletes

-Érdekes történet

-Némelyik átváltozás egész jó lett

Nem Tetszett:

-Látvány

-Zenék

-Uncsi Karakterek

-Alex WTF Jelenete

-4KIDS-es baromságok

-még a Dokuro Chan 2.nél is értelmetlenebb

Értékelés:

Táblázat Szerint:16/40-Rossz

Százalék szerint: 36%

3.5/10

SZIASZTOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr242969274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása