Szegasztok!

Eltelt ismét egy újabb év, s itt az idő, hogy kiadjam 2016 legjobb és legrosszabb anime sorozatainak "díjait"! Sajnos habár elég sok sorozat volt, úgy döntöttem, hogy idén csak az első három helyezettel foglalkozok mindkét kategóriában!

Akkor hát lássuk 2016 legjobbjait és legrosszabbjait!

Illetve itt van Fullmoon közönség szavazása is, melyen érdemes szavaznotok!

trophy1.jpg

2016 Legjobb Anime Sorozatai

III.Helyezett = Orange

80110l.jpg

Az Orange talán az egyik legjobb Slice Of Life anime, ami valaha készült erős történettel, szerethető karakterekkel, szép látványvilággal és remek témájának köszönhetően.

Az Orange egy kis baráti társaság kalandjait meséli el, akik megszeretnék menteni új barátjuk jövőjét egy végzetes eseménytől. De lehetséges megváltoztatni a jövőt?

II.Helyezett = Yuri!!! On Ice

81149l_1.jpg

Az egyetlen yaoi anime, amely valaha is kiérdemelte figyelmemet!

A Yuri!!! On Ice egy remek történettel, kiváló karakterdrámával, gyönyörű műkorcsolyás anime, melynek zenei albuma egyszerűen zseniális! A befejezés meg megérdemel egy misét!

A kritika itt található.

I.Helyezett = 91 Days

80515l.jpg

Nem hittem volna, hogy a Joker Game mellett lesz még egy belevaló krimi anime, de a 91 Days még annál is többet adott, mint amit vártam tőle!

A befejezés ugyan nem lett valami nagy durranás, de amíg eljutunk odáig..... Kiváló akció jelenetek, szép zenék, szerethető karakterek, mindezt az 1920-as évek gengszter hangulatát megidéző világgal.... kell ennél több?

Érdemes megnézni xx18Rolandxx videóját is róla.

 

 

Szóval ezek voltak véleményem szerint 2016 legjobb animéi.

2016 Legrosszabb Anime Sorozatai

III.Helyezett = Terra Formars Revenge

78566l_1.jpg

Eme szutyokról már írtam, s nem szeretnék újra és újra belé rúgni, elég annyit, hogy aki teheti, akkor inkább nézze meg a Csillagközi Inváziót újra, mint ezt valaha 1-szer is!

A kritika itt található!

II.Helyezett = Keijo!!!!!!!!

81906l_1.jpg

Az anime, mely bebizonyította, hogy fanservice-el bármi eladható.

Az anime egy manga alapján készült, melynek az első 30 fejezetét úgy ahogyan lehagyták! Gondolom még az anime stúdió animátorainak a gyomra sem vette be azt a gusztustalan kapitalista dumát, amit a "főhősnő" a manga első fejezeteiben lenyomott, szó szerint vesztes lúzereknek beállítva a világ összes olimpiai bajnokát, miközben egy szerencsejátékot a világ legszentebb "sportjának" eladni.

Az anime igen öncélú és ostoba, melyet fanservice-el és "viccesnek" szánt túlzásokkal akart eladni, de azokon max azok fognak tudni nevetni, akik a Pokemon Sun & Moon Anime "Ash-Lehányja-Pikachu-t" poénon is jókat vihognak.

Karakterek nincsenek, a történet (hála a manga első 30 fejezetének kihagyása miatt is) egy értelmetlen katyvasz, a befejezés pocsék és ami a legrosszabb, hogy sok embernek a MyAnimeList szerint még be is jött, s egyesek az évtized animéjének nevezik ezt!

Nem ajánlom senkinek sem!

I.Helyezett = Big Order

79913l.jpg

Ostoba, unalmas, az embereket hülyének nézik és a készítők még egy "gyermek pornót" is raktak bele, melynek a főhős és a 13 éves kishúga a főszereplői!

Nem is mondok róla semmit, inkább nézzétek meg xx18Rolandxx videóját!

 

 Szóval ezek voltak szerintem 2016 legjobb és legrosszabb anime sorozatai.

S szerintetek melyek voltak 2016 legjobb és legrosszabb anime sorozatai?

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr412094493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kaguya 2017.01.03. 18:51:10

Endride sokkal rosszabb anime ebből a három közül!(marha unalmas elég lett volna 12 rész is)
Terra Formars oké, de ha ugyan olyan véres, brutális lett volna, mint az első évad nem értenék egyet.
Keijo! lehet nem szeretni v. szeretni.Ezzel nem értek egyet, hogy rossz, mint a tavalyi prison school első helyezésére sem.
Big order tényleg rossz.
Divine Gate is elég rossz lett.(akciós, kaszabolós, de nagy hülyeség és tiszta logikátlan a vége)
Dagashi Kashi:gyenge poénok az év leggyengébb vígjátéka. Miért? mert mindent a cukros poénokra bíztak.
Koutetsujou no Kabaneri:egész koppintás+ rövid sztori=rossz sztorival
Ha már nem szeretitek az ecchiket ennyi erőből a HXH itt kéne lennie.
RE:zero mért nincs a jó listában?
Ja mert nem volt elég yaois fanos.

xx18Rolandxx 2017.01.03. 19:57:29

@Kaguya:

AZ Endride-be belekezdtem de 3 rész után abbahagytam mert semmi értelme az egésznek.

A Dagashi-t ugyan végignéztem mert jó volt a sztori de a végeredmény tényleg nem lett egy nagy durranás.

És a Re: Zero! Na most felteszem a kérdést: Mi a f@t hájpolnak fel ezen annyira? A sztori maga annyira átlag mint a csapvíz és ugyan maga az első 13 rész tényleg nem volt rossz de azokra a kicsiny kérdésekre,hogy KI-Mi-Hol-Miért? egyáltalán nem kapunk választ. A főgonosz papfigura meg annyira túljátszott és szánalmas, hogy a pofám égett tőle. A 2. felén viszont látszik,hogy menet közben írták az egészet és az újraéledést is zseniálisan kukázták vagy éppen semmit nem hoztak ki belőle, a romantikus jelenetek meg cukorbetegséget okoznak főleg amikor egy egész részen át mennek. Viszont az egészet megmenti az, hogy tényleg szórakoztató és nagyon nézeti magát illetve a zenék sem voltak rosszak. 13 részbe bőven elfért volna ez az egész.

Ja és a yaoit egyikünk sem szereti, a Yuri on Ice az egyetlen ami kivétel mert nincs túlerőltetve benne.

Qtya von Disznósajt 2017.01.03. 20:08:42

Ne feledjük, a Keijo!!! már a fanszőrvíz terén is bukik, ugyanis a Blu-Ray kontent ugyanaz, mint a sima TV kontent. Se több csöcs, se semmi ami miatt legalább egy faszrántásnyit is érne az egész.

üres mező 2017.01.10. 18:04:55

Hogy a Keijo a "második legrosszabb", a Hundred, Endride, Masou Gakuuen HxH pedig meg sincs említve már önmagában minősíti a listát. Sikerült becsukott szemmel nézni nem észrevéve a szatirikus felépítését.

Mangekyo22 2017.01.11. 09:07:20

@üres mező:

Nos, mivel Top 3-as listáról van szó, és nem Top 5 vagy Top 10 listáról, így sok anime kiesett. Előjáróban annyit, hogy mi soha nem adunk ilyen MyAnimeList pontszámokra meg ilyenekre, mivel mi magunk döntjük el, hogy jó-e vagy rossz-e egy anime. Illetve listát vagy kritikát csak olyan animékről vagy mangákról írunk, amiket láttunk is. Nem fogunk listára tenni valamit, csak mert a MAL szerint 6 ponton áll, ha nem láttuk.

A Masou Gakuuen HXH-t nem láttam, a Hundred valóban rossz, de semmiképpen nincs annyira rossz, hogy a három legrosszabb közt legyen (ha Top 10-es lett volna a lista, akkor biztos meg lett volna említve, de így). Az Endride-ról annyit, hogy unalmas és ostoba, de a Terra Formars Revenge-el, a Keijo-val és főleg a Big Order-el ellentétben teljesen ártalmatlan. Nem próbál meg komolynak és többnek látszani, mint ami, és nem is akar lenyomni álfilozófiai baromságokat a torkunkon, hanem bevallja, hogy egy tucat shonen cucc és kész.

üres mező 2017.01.11. 16:43:48

@Mangekyo22:

Ez a Keijora is pontosan igaz (nem akar többnek látszani, nem akar álfilozófiát lenyomni a néző torkán). Egyszerűen gúnyt űz ebből:
www.youtube.com/watch?v=2L3ibt590KE

Félreértés ne essék. Nem tenném egy általános TOP20 listába se csak tavalyról sem. Se TOP jóba, se TOP rosszba.

Megjegyzem én sem adok sokat mások véleményére, ezért nem olvasok kritikákat sem valami megnézése előtt. Esetleg után, ha nem értem, mi a nagy, enyémmel nem egyező visszhang. Listákat viszont szívesen böngészek át, mert sokat elárul a listaíróról, mit és miért tesz rá.
süti beállítások módosítása