Sziasztok!

Hellsing,Rosario To Vampire,Karin the chibi vampire,Vampire Hunter D,Vampire Knight és még sorolhatnám napestig hogy hány jó és király vámpíros anime létezik.

De vajon mi történik akkor ha mondjuk a vámpír témát összeadjuk a Hello Kitty-vel? A Válasz egyszerű: Megkapjuk az anime világ egyik legdebilebb és elmebetegebb animéjét.

Ma tehát a Nyanpire című animét fogom bemutatni nektek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Nyanpire egy 2006-os manga alapján készült el a Gonzo stúdió által és összesen 12 részes. Mint a képen is láthatjátok az összes főbb szereplője macska.

Már a történet legelején egy elhagyatott cicával találkozhatunk aki az éhségtől már a halálán van mikor is a sötétségből egy vámpír lépett elő és megsajnálta a cicát.A Saját vérével etette meg mire a cica Nyanpire-ként újjászületett és örök életet kapott.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezután újabb szerencse érte ugyanis egy Misaki nevű lány befogadta magához és eteti őt vérrel vagy pedig piros dolgokkal.

Persze hamarosan felbukkannak a sorozat többi macskaszereplői is.

Már a 2.-ik részben kapunk egy szamurájmacskát Masamunyát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Masamunya magát csak az egyszemű sárkánynak mondja mivel hatalmas harcosnak hiszi magát. Kinézetre rohadtul ismerős valahonnan ugyanis aki látta a Sengoku Basara című animét annak feltűnhet hogy a cicus egy az egyben Date Masamune-nak a macskásított változata csakhogy itt a szinkronja más ugyanis Noriaki Sugiyama adja hangját aki ugye Uchiha Sasuke és Ishida hangja is a Naruto-ban és Bleach-ben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán a 3.-ik részben kapunk egy bukott macskaangyalt Nyatenshit aki állítása szerint azért lett a mennyből kirúgva mert nem értett egyet isten rosszról alkotott nézeteivel. Nem hazudtolja meg a nevét,állandóan szemétkedik főképp Masamunyával és az anime össz idejének a felét simán végigpofázza.

 

 

 

 

 

 

 

Végül Chachamarut kell bemutassam aki az egyetlen lánymacska a sorozatban. az 5.-ik részben csatlakozik a csapathoz mivel Misaki őt is befogadja és rengeteg galibát okoz Nyanéknak.

És végül is az anime ennek a 4 macskának a kalandjait mutatja be semmi egyebet.

Nos lényegében ez lenne a Nyanpire. A Történet egy "semmi extrának" néz ki de valójában meg is látszik rajta hogy nem gondolták komolyan ezt a sorozatot hanem azért van hogy jót nevessen rajta az ember.

Ahoz képest hogy nem foglalkoztak vele valami sokat még így is nagyon szép a látvány és a rajz bár a Gonzo-tól mi mást is várhatna az ember.

A Karakterek egytől egyig viccesek de mint mondtam Nyatenshi az anime felét állandóan végigpofázza. Az akkora baj nem is lenne ha egy epizód nem lenne össz-vissz 4:30 perces endinggel együtt. Igen alig öt perces egy rész és abból azért elég sok a 2 perces folyamatos dumálás.

Openingje nincs de van endingje ami iszonyat jó lett már csak abból a szempontból is hogy Live endinje van amit Natsuko Asou és Naidan adnak elő. Érdekes hogy ugyanez az énekesnő adta elő az MM! és a Baka to Test zenéit amik viszont nem valami fényesek de ez tényleg jó lett.Érdemes meghallgatni.

Tehát összességében elmondható a Nyanpire-ről hogy egy olyan sorozat amit nem lehet komolyan venni de ha mégis megnézi az ember akkor nagyon l fog szórakozni rajta. Csak ajánlani tudom.

Nyanpire

-Idő: 2011

-Stúdió: Gonzo

-Rendezte: Takahiro Yoshimatsu

-Műfaj:Paródia,Vígjáték

-Hossz: 12 rész

Tetszett:

-Debil történet

-Aranyos szereplők

-Látvány

- Nagyon jó zenék és ending

-Poénos

-Nincs komolyan véve mégis elvan vele az ember

Nem Tetszett:

-Nagyon rövid epizódok

-Tenshi pofázása

-Mivel gyerekesnek látszik ezét egyesek nem fogják megnézni

Értékelés:

Táblázat szerint: 30/40- Kiváló

Százalék szerint: 90%

9/10

Lehet hogy soknak tűnik a pontszám de higgyétek el hogy érdemes megnézni! Ennyi voltam SZIASZTOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr693226103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viktor900 · http://hunh.exp.hu/ 2011.09.14. 20:18:22

ED-et a szeretett Na-chanom énekli!!! Váá meghallgattam már 1000x!!! :D Sztem megnézem az animét is már ha ő énekli az ED-t!

:{) MIKI (}: · http://machinimak.wordpress.com/ 2011.09.15. 22:46:15

Csak akkor nézek bele, ha belerakják a Nyan Cat-ot is :D

commandoom 2011.09.18. 17:25:28

@:{) MIKI (}:: ha azt belerakják akkor a szereplők sorban halnának meg "rejtélyes" okokból XDD amm ha nyan cat bent van akk sax guy-nak is bent kel lennie ha nem ismernéd www.youtube.com/watch?v=KHy7DGLTt8g nézd meg xDD

Tamfarkas (Fuck you Platonic Heart!) 2011.11.02. 15:39:15

NYAN,NYAN?NYAN?NYAN... XD Ez tényleg kiváló! Én mondjuk egy képből meg tudom mondani ezt.
Aranyosak a szereplők
Debil a történet
Nekem ez bejön.
süti beállítások módosítása