Sziasztok!

A Következő kritika elolvasását Emberjogi aktivistáknak,egyetemi professzoroknak és labilis idegzetü embereknek nem ajánlom! Aki mégis elolvassa az a kockázatok és mellékhatások tekintetében nézze meg az első 10. epizódot vagy kérdezze meg kezelőorvosát,gyógszerészét!

Mai alanyom a The Boondocks cimű sorozat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azt már igy az elején leszögezem hogy ez nem anime,hanem egy 2005-ös amerikai rajzfilmsorozat amely az azonos c. képregény alapján készült és még mindig gyártják a sorozatot. Nem anime ,azért van benne némi hasonlóság az animékkel ez főképp a karakterek megrajzolásában nyilvánul meg.A Rajzfilmet pedig a Madhouse készítí.

A Történet végtelenül egyszerű: adott 2 10 év körüli Chicagói fekete srác Huey és Riley akik kénytelenek a nagyapjukhoz költözni a kertvárosba ahol ők az egyetlen szines bőrüek ezért is nehéz beleszokniuk a helyzetbe! Ez a 2 srác állandóan belekeveredik valamilyen balhéba amit általában inkább Riley okozz de a végén "általában megoldódnak a dolgok".

Akkor most előszőr is bemutatnám a főhőseinket. Huey egy alapjáraton viszonylag normális gyerek de időnként Che Gevarának képzeli magát,igazi emberjogi aktivista és meglepően értelmes gyerek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És azt még hozzáteszem hogy ő a legszerethetőbb karakter az egész sorozatban. Riley azonban teljesen bátyja ellentéte: Ő a fő bajkeverő a történetben,állandóan beszól mindenkinek és az álma hogy Gengszter Rapper legyen akárcsak 50 Cent vagy Snoop Dogg. Mindene a Rap és nem képes elfogadni  a veszteséget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Még utólag megjegyzem hogy Riley beszólásai és viselkedése nagyon irritáló de ő még a jobb karakterek közé tartozik.

Aztán végül de nem utolsó sorban ittvan a Nagypapa, Robert aki bár szereti a srácokat nagyon szigorú velük! Az életben 2 dolgot szeret nagyon, az egyik a pénz a másik pedig a nők (egyszer még egy prostival is összejön).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bár már kb. 70 éves mégis simán képes kiállni verekdni mással ha az megérdemli! Akárcsak Huey hajdanán ő is aktivista volt állitólag személyesen ismerte Malcolm X-et. A Karaketéről annyit hogy hogyha ez most egy anime lenne ő lenne a Perverz Tata karakter ugyanis minden nőt szeret.

Szóval ők lennének a főszereplők viszont a mellékszereplők!!!!! hát igen itt is egy csomó idegölően idegesítő mellékszereplő van de aki kiverte a biztositékot nálam az a polgármester unokaöccse aki csontfehér mégis feketeként viselkedik és olyan ki@szott idegesítően viselkedik és beszél hogy az ember legszívesebben lelőné ráadásul ugy pattog mint egy HIPERAKTÍV DURACELLNYUSZI.Ráadásul folyton a fegyvergyüjteményével villog amiket Irakban "kapott". Szóval neki még a létezése is bün.

Viszont van egy normális mellékszereplő.ő Tom Budois aki ügyvéd mégis normális emberhez méltóan viselkedik.

 

 

 

 

 

 

 

 

Viszont ami végkép elrontja ezt a sorozatot az a sok bődületesen hülye cselekmény amiből máris a 2. részben kapunk ízelítőt,mikor is RKelly per van ,ottvannak a bizonyitékok,minden egybevág hogy bünös,a tette fennt van a neten ennek elllenére nem itélik el mert ő egy Gazdag Fekete és elkezdenek táncolni a zenéjére a tárgyalóteremben. Szóval értitek!

Viszont sok jó dolog is van benne! A Legnagyobb előnye hogy egy nagyon jó látképet ad a feketék életéről a fehér Amerikában szóval tanulságos rajzfilm. Továbbá azt hirdeti hogy nem szabad senkit sem elitélni nemi hovatartozás illetve bőrszin miatt.

További nagy pozitivum hogy nagyon szépen van megrajzolva a sorozat. Zenék terén inkább a nagyon Rappeseknek fog bejönni márcsak az opening miatt is ami hát nem mondom hogy rossz de tényleg csak arapkedvelőknek ajánlom.

The Boondocks-Kertvárosi Gettó

-Idő:2005-?

-Studió:Madhouse(Trigun,Perfect Blue,Monster,Death Note,Devil May Cry,Chobits stb...)

-Rendező:Seung Eun Kim

-Műfaj:Akció,Szatíra,Zenés,Kaland

-Hossz: ?

Tetszett:

-Nagyon Tanulságos Sorozat

-Huey és Robert

-100% Valóság

-Látvány és Rajzolás

-Eredeti Történet

Nem Tetszett:

-Riley

-Idegesítő Mellékszereplők

-Idióta Cselemények

-Zenék

Értékelés

Táblázat szerint: 22/40= Gyengén Jó

Százalék Szerint: 69%

6/10

Ennyi lettem volna SZIASZTOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr602355228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DeidaraHUN · http://lgrentertainment2.blog.hu/ 2010.10.30. 21:46:22

Rumli Bátya a legjobb mellékszereplő :D nálam 9/10 az anime

xx18Rolandxx 2010.11.02. 16:44:10

@DeidaraHUN: előszőr is mint már irtam ez nem anime!

Hát nem tudom az első pár rész nekem is bejött de aztán már olyan szinten irritált a legtöbb karakter hogy azóta bele se néztem!
süti beállítások módosítása