Sziasztok!

Ez a videó igazából csak unaloműzésképpen született meg nem is valami hosszú de úgy nagyjából mindent elmondtam róla amit kell. Ez az anime 1000-szer jobb lehetett volna mert sok potenciál van a történetben de a készítők agyi kapacitása megintcsak egy 12 részes bishiparádéhoz volt elég,

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr95164626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kvakond · http://animereview.freeblog.hu 2013.03.23. 20:49:38

Azt anno kihagytam, ami a legjobban idegesített a sorozatban (pontosabban abban a másfél részben, amit képes volt megnézni belőle): Luca mindenhol viseli a kalapját, bent a házban is. Olyan mint ha valaki Japánban sáros bakanccsal összejárná más hálószobáját.

xxroland23 2013.03.24. 00:00:10

@Kvakond:

"Luca jól néz ki kalapban,a csajok ezt imádják szóval viselje állandóan"!

Kb ezért rajzolták mindig úgy hamár az egész anime a bugyinedvesítésre megy ki. Sajnos még nem találták fel a jó maffia animét. A Hitman Reborn az elején még jó volt de aztán azt is dobtam 60 rész után mert egyszerűen beleuntam.

Ezt meg meg lehetett volna egy animefilmként csinálni akkor még értelme is volna.
süti beállítások módosítása