Utolsó kommentek:

vekiveki 2018.07.04. 17:07:53

A Death nottal, Elfen liedal és a Code geassal egyetértek a többit nem ismerem és bár nem láttam de annyi jót szépet hallottam róla meg minden hogy a Bleach és a Naruto hiányzik szerintem a listáról. De örülök hogy megírtad ezt párba biztosan belenézek.

Bejegyzés: Top 20 anime amit látnod kell mielött meghalsz

Hunterbey 2018.06.21. 22:43:45

Ha iskolai napok vannak, akkor meg van az 5-8 óra, de most nyári szünet van, és az össze barátom messze vannak, 30-40 km-re, legtöbbjük meg meg 55-re van, így lehetetlen a találkozás. Szerencse, hogy azért nem csak játszok, néha főzők, néha írok, néha modolok, néha meg egy játékon belül hasznosabbat csinálok(pl.rFactor-ban új pályákat készítek, meg ilyesmiket).

Bejegyzés: Hivatalosan Mentális Betegség A Videojáték?

Hunterbey 2018.06.20. 13:09:11

Nekem az volt a fura, hogy Zanafaart már legyőzték, akkor miért nem emlékszik senki rá? Még Sylphiel sem, pedig ő segítette Lináékat a legyőzéséhez!

Bejegyzés: Kritika by xx18Rolandxx - Slayers Revolution (Anime)

AnimeKritikus 2018.06.17. 09:29:48

Köszi szépen én is sokat gondolkodtam azon hogy készítsek e valami gondolatot de inkább meg hagytam magamba, így viszont tökéletes és köszönet érte , Nekem vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatba az SAO istenítése után valami újra vágytam ami talán a ( Death March Kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku ) lehetett volna de sajnos teljesen unalmas sablonos és egyszerű a karakterek teli lányokkal férfi szemel nézve én merészebbnek gondoltam a Főszereplőt e helyet mint egy ki herélt kutya póker arccal nem csinál semmit.
Szerintem lehetett volna még eszt fokozni de sajnos a harci jelenetek is olyanok hogy volt de senki nem látta.

Bejegyzés: Kritika By Mangekyo022 - Death March Kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku

Hunterbey 2018.06.11. 22:03:06

Amikor 14-15 voltam, én totál gyerekesen kezeltem ezt a helyzetet, pont mint az otakuk nagy része. Állandóan besértődtem mindenen. Mára már úgy kezelem, hogy nekem ez egy hobbi, nem hiszem hogy ha egy kinyalt seggű "kihanemén" gyerek beszól ebbe, akkor én lennék a "gyerekes". Vagy úgy reagálom le, hogy "rosszul tudod, ezek kínai gyerek mesék és imádom őket". :D De az se normális, ha egy átlagos magyar animés okosabbnak hiszi magát emiatt, vagy egyedinek, csak a primitívek elnyomják. És akkor a melegek mit mondjanak? Nyilván annak van nagyobb lelki fájdalma, aki szeret valamit, de néhánynak nem tetszik, akkor ő az "elnyomott", mint aki 30 évesen párja se volt, mert nem meri felvállalni az identitását. Jó, utóbbi manapság már szinte dicséretnek számít. Sokan inkább túlreagálják az egészet, mondjuk 13 évesen még ne nagyon várjunk ilyent, mivel még neki ez új és nehezebben kezeli ezt.
Memberrel egyetértek, sokan túl büszkék és inkább a másik gyerekével foglalkoznak, de a sajátjára soha nincsen ideje.
Média olyan mint az abszolút pletyka. Néma mondta, hogy süket azt hallotta vak látta az amputált lábúakat szaladni. Elég pár hírportált nézni. Kiragadnak pár szavat, amit clickbaitesen eladnak és mégis istenítik őket.

Viszont kedvencem, mikor ha valakinek nem teszik az anime műfaj, de pár otaku lehurrogja, hogy "az animék igen is tanulságosak és egyediek", utána görgetnek egyet és egyből röhögnek azon, hogy a lúzer srác már megint a mellek közé esett... Asszem ehhez nem kell semmit tovább írnom

Bejegyzés: A Hónap Témája (Február)- Az Animések Helyzete az Iskolákban by xx18Rolandxx

Hunterbey 2018.06.10. 15:26:44

Látványról elég lett volna az a kép, ahol Ichirou azzal a szőke csajjal van, mert totál elvannak csúszva a szemek.

Bejegyzés: Kritika By Mangekyo022 - Death March Kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku

silly3200[Spyrofan] 2018.06.10. 13:59:17

A WatchMojo legötbb listája ilyen sajnos....

Bejegyzés: Top 7 Legrosszabb Watchmojo Anime Videó

Hunterbey 2018.06.08. 13:15:47

Hamár Shaman King, akkor a Kekkaishi sem maradhat el. Hasonlít a kettő szerintem, Csak utóbbi lassabban indul el a történeti szála. A manga egyharmadát dolgozta fel, szerintem érdemes lenne folytatni.

Bejegyzés: A hónap témája: Befejezetlen animék

Mangekyo22 2018.06.06. 12:43:29

@Qtya von Disznósajt: Azóta sikerült betekintenem az anime változatba, s valóban jó, inkább ez, mint a SAO Regressive.

... De a cím attól még mindig olyan, mintha valami kemány drogon élt cirkusz igazgató találta volna ki három feles után. ;D

Bejegyzés: 2018 Féléves Manga És Light Novel Eladási Lista

Qtya von Disznósajt 2018.06.05. 12:30:55

Mangy már megint autizál.

A Konosuba az egyik legjobb műfajparódia, amit "ki tudott szopni" magából az LN ipar :D

Bejegyzés: 2018 Féléves Manga És Light Novel Eladási Lista

JoeV 2018.06.03. 18:33:12

Gondolom ezt örömmel fogod hallani Mangekyo sőt lehet, hogy már hallottál is róla de azért úgy gondoltam, hogy megemlítem, hogy jövőre januárban érkezik a The Promised Neverland anime adaptációja. :)

Bejegyzés: 2018 Féléves Manga És Light Novel Eladási Lista

Hunterbey 2018.06.01. 13:58:31

Boldogítalak: Lesz még "jobb" is. Mint írtam, a romantikára túl sok a hangsúly, így a történet rohan, egyedül Marcus, mint szereplő nem idegesítő, meg Daniel kap egy kis jellemfejlődést, de a többieknek a logikája meg egy igazi pofon. Ott van rajtuk a baj a nyakukon, össze kell dolgozniuk, ehelyett Daniel és Leo Haylen veszekednek... Végtelenségig lehet szidni a logikáját. Az eleje meg még nem annyira vészes.

Bejegyzés: Top 7 Legrosszabb Watchmojo Anime Videó

Mangekyo22 2018.05.31. 20:33:43

@Hunterbey: Számomra a Flame Of Recca egy érdemtelenül elfelejtett shonen széria, melyet kár, hogy animében soha nem fejeztek be, de ugye a Pierrot-nál vannak a jogok, ő róluk meg tudjuk, hogy csak aktuális cuccokkal foglalkoznak és az "addig üsd a vasat amíg meleg" hívei.

Greenhouse Academy-ba belekezdtem kíváncsiságból... vannak dolgok, melyeket soha nem kellene megismerni, s ez a sorozat dettó eme frázist erősíti!

Bejegyzés: Top 7 Legrosszabb Watchmojo Anime Videó

Animefan64 2018.05.31. 15:43:42

Nos...

Akkor az én meglátásom:

Én 2009-ben ismertem meg az Animaxet, anyám dolgozott, apám is és a nagytesómmal voltam otthon. Nézem a minimaxot, nézem nézem, egyszer csak fekete kép, akkoriban azért eléggé para volt, mert nem tudtam mi a franc van! Aztán jöttek fel a kék kockák az Animax indulásakor(lásd: www.youtube.com/watch?v=tu6kq7DHDYA
) Aztán már pl. a MONDO-ra nem emlékszem, de arra igen, hogy a Kilarit néztem, majd később, mikor 2011-ben bejött a Verhetetlen Banzuke, akkor apámmal arra rácuppantunk és mindig azt néztük, aztán 2014-ben mikor megszűnt, ugyanúgy várok a Minimax után, mint mindig, és látom: Műsorkezdés 20:00(lásd: C8). Mondom: Oké, tőlem!
Aztán ennyi volt nekem röviden összefoglalva az Animax!

Bejegyzés: Leó véleménye: Animax.

Hunterbey 2018.05.28. 19:12:37

Nem is tudtam, hogy szereted a Flame of Reccát! Egyszer elkezdtem, nem volt rossz, csak lusta vagyok folytatni. Mondjuk legjobb shounennek berakhattam volna a Slayerst meg a Capetát is, habár elvileg előbbit később light noveleket seinennek adták el. Capeta olyan, mintha a Giant Killinget összekevertük volna a Haikyuuval. Vannak jó drámák, csak néha eltúlozzák, vannak jó karakterek benne, de Monami és Capeta apja irritáló, gradika szép, de gyakran vannak elrajzolva a karakterek, mégis egy szerethető sorozat, habár az a legnagyobb hibája, aki nem ért az autósporthoz, az unalmasnak fogja találni.
A shipping fanserviceről egyből a Greenhouse Academy moslék jut eszembe, mert ott a történet gyakran a "romantika" miatt annyira kapkod, mert ugye nem egy érdekes törtlnetre kell koncentrálni, hanem arra, hogy Alex vagy Hayley rinyál, mert nem dughatnak az aktuális szerelmükkel és sokan nem tudják eldönteni, hogy most kibe is legyen szerelmes.

Bejegyzés: Top 7 Legrosszabb Watchmojo Anime Videó

kossza 2018.05.21. 21:22:07

Tényleg nem rossz anime, de remélem valamikor kap egy teljes feldolgozást a manga alapján.

Bejegyzés: Kritika By Mangekyo022 - Dragon Half

kossza 2018.05.06. 19:48:23

Az új sorozatok közül, csak a Hinamatsurit nézem. Eddigi 4 rész alapján tetszik, jó a humor, a karakterek is, a történet majd később kiderül.

A folytatások közül a Nanatsu No Taizait kezdtem el, olyan a folytatás is mint az első évad. Ezen kívül a Steins;Gate amit utólag meg fogok nézni.

Bejegyzés: Miket Nézek A 2018 Tavaszi Szezonból (Mangekyo022)

Deino · http://play.blog.hu 2018.05.03. 14:34:57

3D Kanojo Real Girl - meglepően jó, főleg annak fényében hogy amikor elolvastam, hogy mi lesz, full cringe-re számítottam, ehhez képest meg tök komoly hangvételő sokszor

Caligula - két rész után eddig nem tudom, hogy ez kell-e, too much edge

Tada-kun wa Koi wo Shinai - generic slice of life, de szépen van animálva, és kellemes heti egyszer

Wotaku ni Koi wa Muzukashii - kicsi lapos, de egynek elmegy

Devil's line - egy rész után drop, rettenetes volt

Hinamatsuri - első rész király, majd egyben megnézem ha vége az évadnak

Steins Gate és Tokyo Ghoul témában meg még az első évadokat gyúrom (TG kész, a vége csalódás volt), szal ott sehol nem vagyok. Mondjuk a Stein's Gate-en lassan többet alszom, mint nem. Lassan második hete nézem, és még mindig a harmadik rész vége felé járok, és fogalmam sincs, mi az isten történik.

Bejegyzés: Miket Nézek A 2018 Tavaszi Szezonból (Mangekyo022)

Mangekyo22 2018.05.01. 19:30:47

@Inzon: Kedves Inzon, avagy "Inzon2".

Gondoltam vagy annyira értelmes, hogy rájöjj, hogy a kitiltást itt az Anime Manga Palota blogon nagyon ritkán használjuk, s kizárólag olyan személyeskedő szociopata trollokkal szemben, akik parasztoznak, személyeskednek és már a jó ízlést sértik.

Kérlek gondolkodjál el azon, megéri-e menteni eme tucat hulladék animét. Nagyon jó úton haladsz, hogy Tomoya8 nyomdokaiba érjél.

Bejegyzés: Kritika By Mangekyo022 - Isekai Wa Sumatofon To Tomo Ni