Utolsó kommentek:

Krisz Yang Balogh 2019.01.12. 18:51:48

Remélem a Mahou shoujo Spec
-Ops Asuka-t is bemutatod idén fog még jeleni :)

Bejegyzés: Mahou Shoujo Site kritika

Ragnafan1992 2019.01.12. 15:49:39

@csikocska: Attisnak abban igazat adok, hogy felveheti a kesztyűt a BnHA a Narutoval és a Bleachel. Hiszen, ha lehámozzuk a hype okozta felhajtást, mindkettő egyszerű akció-vígjáték animék. Nem az, hogy nem bízok az Animegyetemben, csak ahányszor látom egy-egy videóját, folyton azt érzem, hogy nem saját magát adja elő, hanem a fanok hangján szólal meg. Ami Membert illeti, noha pár videója eléggé rikácsolós a számomra, egy valami mindegyikben közös: Szívéből adja elő!

Bejegyzés: Vélemény - 2018 Legkedveltebb Animéi Országok Szerint (Crunchyroll)

Ragnafan1992 2019.01.10. 17:36:52

@mykola: Üdv újra itt!
Tény, hogy voltak jó pontjai, de attól még ez az anime nálam tényleg megérdemli a rossz jelzőt, mert nem mentették attól, hogy élvezhetetlen lett.
A Berserk manga körökkel jobb, mint az anime.

Bejegyzés: Mahou Shoujo Site kritika

Ragnafan1992 2019.01.10. 17:26:04

@csikocska: Arról csináltam élő adást, de itt a rövid összefoglalóm (Addig írásos kritika nem lesz, amíg nem teljes az egész széria, ami nem ma lesz ugyebár!)
Lényegében élvezetes mű, mégha annyi eredetiséget tartalmaz, mint a Naruto és javítottak pár hibán (jó sztorivezetés, látvány), viszont vannak hibák, amiket ha nem fognak záros határidőn belül javítani, akkor a széria totál ki fog kopni, amikor véget ér! Gonoszok tekintetében Stain után senkit nem kapunk. A többiek csak akarnak gonoszok lenni és sajnos All for One is ide jutott, sajnos (akármennyire király harcot nyomott le All Might ellen). Az sem túl jó jel, hogy akármennyire is utaltak rá, nem halt meg All Might! Nem azért mondom, mert utálnám, hanem a sztori arra utalt rá és valljuk be: Nagyon kemény ütést mért volna a rajongók gyomrára!
Minden más csak kisebb hiba, amik nem nagyon érdemelnek említést. Aki oda-vissza van a shonen műfajért, az imádni vagy szeretni fogja.

Bejegyzés: Vélemény - 2018 Legkedveltebb Animéi Országok Szerint (Crunchyroll)

Hunterbey 2019.01.07. 19:38:26

Imák Bobbyért egy legenda, talán a végén a Pride jelenet volt az amitől frászt kaptam(pedig éppen egy érzelmes jelenet közepén volt), de más hiba nem igazán van.

Alapjából a romantikát nehéz kezelni, így sajna nem csak a meleg témájú filmek az egyetlen elszenvedői, animéknél is voltak "áldozatok", erős példa a School Days.

Bejegyzés: Top List : 2018 5 Legjobb és 5 Legrosszabb Filmje

xx18Rolandxx 2019.01.06. 23:45:32

@Hunterbey:

A Kszi Simon engem már az alapsztorinál elvesztett. Mivel én is abba a táborba tartozom így nem nagyon nézek olyan filmeket amikben ez a központi téma mert sokszor szabályosan hányni tudnék attól ahogy a témát kezelik. A Szólits a Neveden is ezért maradt ki, A Túl a Barátságon túl nyálas volt nekem és még sorolhatnám.

Persze lehet jól csinálni mint például az Imák Bobby-ért című filmben mert ott Sigourney Weaver karaktere egy iszonyatosan erős jellemfejlődésen megy keresztül és a mondanivalója is nagyon elgondolkodtató. Az olyan meleg témájú filmeket meg amik a végén gusztustalan giccsparádéba mennek át szintén kerülöm főleg a Coming Out óta aminek a megnézése után legszívesebben agyonlőttem volna mindenkit akinek köze volt hozzá.

Bejegyzés: Top List : 2018 5 Legjobb és 5 Legrosszabb Filmje

Hunterbey 2019.01.06. 21:32:19

Aquaman se volt rossz azért, csak ott csöpögött a romantikától. Annyira nem szeretem a Marvel és DC cuccokat, de ez kifejezetten tetszett.

A Kszi Simon meg nagyon jó lenne, HA a végét nem teszik picsás giccsparádéba, amibe egy Grindr reklámot is beerőszakoltak(XDDDDDD).
[Sporler Alert!!!!!!!!!]

Tanulságos történet, egy meleg srác, Simon titkolja a szexuális irányultságát, még a barátai előtt is. Online összebarátközik egy anonim személyiséggel, Blueval, aki szintén meleg és titkolja. Egy ismerőse, Martin egy véletlen folyamán rájön erre, de nem mondja el senkinek, ha Simon egyik barátnőjével összejöjjön vele, így kénytelen hazudni balra-jobbra, jó pár dráma, így Simonról kiderült az igazság, Martin elmondta mindeninek a titkot, barátai a hazudozás miatt elfordultak tőle, néhányan kigúnyolják a suliban, Blue meg a személyi azonosságát megőrizve letiltotta mindenhonnan. És eddig zseniális a film. Viszont innentől elcseszték az egészet ahogy van!!!!
Simon eldönti, hogy megkeresi Bluet, emiatt elkezd kérdezősködni a suliban(honnan tudja hogy csak ismerőse lehet a suliból?), apja meg a színvallás után felregisztált a Grindre a fia miatt(ez meg mi a rák?), kibékül a barátaival az egyik pillantról a másikra(nem volt szinte semmi átmenet), Blue elhívta egy randira az óriáskeréknél(és ezt miért?), amikor Simon elment, akkor a fél iskola ott volt, hogy lássa a két szerelmest(irreális), miután ment ott egy menetet, akkor Martin elővarázsolódik és fizet még egy menetet(hirtelen barátok lettek a fenyegetés, lelki terror és megalázás után?), majd megjelenik az egyik haverja, csókolóztak, mindenki ünnepelt(tűzijáték is volt, valóságban mindenki leszarta volna őket), egy záró jelenet és vége. Vége felé megjött a migrénem, annyira hülyeség volt már.

Bejegyzés: Top List : 2018 5 Legjobb és 5 Legrosszabb Filmje

mykola · http://megosztanam.blog.hu/ 2019.01.05. 23:36:12

De rég jártam erre :D
Én kíváncsi voltam végig arra hogy mire megy ki a játék, kik az adminok és természetesen, hogy van-e fény az alagút végén a főszereplő számára. Nekem a Mirai Nikki kimaradt, pont az edgysége miatt meg talán az sem jött át hogy a kölyök miért nem akar együtt lenni a csajjal, talán 4 vagy 5 részt láttam belőle. Ez a sorozat viszont megfogott azzal hogy volt valamilyen magyarázat arra, ki mit és miért csinál. A kölyök azért volt szadista mert a feszültséget testvérén tudta csak levezetni, Yatsumurának is volt egy "ok" háttér története és nála is volt fejlődés. Tetszett a gyilkolós csaj is aki elég kreatív módon használta az eszközöket amiket lopott.
Én nem pontoznám az animét, csak annyit mondok, hogy egynek elmegy de úgy mint mondjuk a Berserket a Claymoret vagy a KonoSubát nem nézném újra.

Bejegyzés: Mahou Shoujo Site kritika

Ragnafan1992 2019.01.03. 13:00:07

Személyesen csak egy ponton tudnék belekötni a listába. Nem a TG:Re lett 2018 legrosszabb animéje. Tény, hogy kapkod, tény, hogy a narratíva csapnivaló, de technikai oldalról viszont jó lett (láthatólag a Pierot nem tud arany középutat járni!).
Ami viszont a 2018-as Souten No Ken ReGenesist illet, az mindkét oldalról kikúrja a biztosítékot! Ronda, látvány ügyében az eddigi leggusztustalanabb anime, amihez képest a Kis Vuk egy mestermű! Történetileg basszák emlékeztetni a nézőket arról, hogy mi történt több, mint 10 évvel ezelőtt! A szereplők laposak, unalmasak és a harcjelenet silányak.

Bejegyzés: Top List : 2018 5 Legjobb és 5 Legrosszabb Animéja

Ragnafan1992 2019.01.03. 12:54:20

@TheFirstUchiha: Tény, ha egy stúdió lennék, akkor a pénz miatt csinálnám. ÁM! Nem magam miatt, hanem mert az embereimet ki kell fizetnem. Viszont azt is tedd hozzá, hogy a Pierot stúdió a Borutot azért szarja ki magából, mert más választása nincs. Anno nagyon elkurvultak a Naruto Shippuden miatt és azóta se a TG, se a Black Clover nem hoz nekik annyi bevételt. Hozhatnának, tény, ha nem besznák el történet szempontjából őket!

Bejegyzés: Top List : 2018 5 Legjobb és 5 Legrosszabb Animéja

csikocska 2019.01.03. 09:05:57

Ha annyira nem tetszik mindnyájatoknak a My Hero Academia animesorozat, én arról várok egy írásos kritikát.
Az Animegyetem Youtube csatorna videófeltöltője, Atis szerint nem olyan borzasztóan rossz, sőt a Naruto és Bleach animékkel fel tudja venni a versenyt.
Az Animegyetemeben nem bíztok olyannyira, mint amennyire Member Anime Critics videóit bírtátok?

Bejegyzés: Vélemény - 2018 Legkedveltebb Animéi Országok Szerint (Crunchyroll)

xx18Rolandxx 2019.01.02. 21:30:40

@TheFirstUchiha:

Miért és te nem ugyanígy csinálnád? Ha másokat hazugnak hívsz akkor legalább magadat ne próbáld már fényezni mert rohadtul szánalmas.

Bejegyzés: Top List : 2018 5 Legjobb és 5 Legrosszabb Animéja

xx18Rolandxx 2019.01.02. 21:28:48

@TheFirstUchiha:

Te véletlenül nem ugyanaz a csaj vagy aki fészbukon osztogatta másoknak az észt pár hete ugyanebben a stílusban és ugyanezért a dologért? Csakmert nagyon ismerős vagy....

Amúgy ha nem érdekelne mások véleménye akkor eleve nem válaszoltál vagy írtál volna ide bármit is. Ezt hívják öngólnak kicsim!

Bejegyzés: Top List : 2018 5 Legjobb és 5 Legrosszabb Animéja

TheFirstUchiha 2019.01.02. 20:31:09

@Ragnafan1992: Jól mondod szórakoztatás céljából lettek kitalálva, de ilyen nagyon kevés van. Minden embert a pénz hajtja. És ne mondd már hogy te nem csinálnád ezt..(elég gáz hogy magadnak hazudsz..)

Bejegyzés: Top List : 2018 5 Legjobb és 5 Legrosszabb Animéja

TheFirstUchiha 2019.01.02. 20:26:56

@xx18Rolandxx: Abban igazad van hogy a TG anime meg manga, ég és föld, de amúgy mindenki azt néz amit akar, lehet itt pontozgatni,fikázni az animéket de nem sok értelme van..>D Elkezded nézni ha tetszik tetszik, ha nem nem kész. És felőlem röhöghetsz rajtam vagy röhöghet bárki más, egészségetekre.:) Nem nagyon érdekel mások véleménye.

Bejegyzés: Top List : 2018 5 Legjobb és 5 Legrosszabb Animéja

Ragnafan1992 2019.01.02. 18:52:42

@TheFirstUchiha: Kezdjük azzal, hogy én sosem csinálnék animét csak a haszonszerzés céljából. Az efféle médiumok szórakoztatásra lettek kitalálva és egy normális néző látja, hogy csak a pénz miatt csinálja.

Bejegyzés: Top List : 2018 5 Legjobb és 5 Legrosszabb Animéja

xx18Rolandxx 2019.01.02. 13:04:28

@TheFirstUchiha:

A Darling nem azért került fel mert hype anime hanem mert a stúdió az egészet a TTGL-ból, a NGE-ből és a Gunbuster-ből rakta össze mindenféle saját ötlet vagy minimális eredetiség nélkül, persze megint a szerelmi a szál a hangsúlyos de az meg olyan mint egy brazil szappanopera pedig a karakterekben volt lehetőség csak odáig már valahogy nem jutottak el a készítők, hogy kezdjenek is velük valamit.

Mint mondtam nem egy katasztrófa de max kezdő animéseknek lehet újszerű élmény.

Az úgynevezett "neve nincs" animék közt is vannak jók meg rosszak, ez egy totális bullshitt, hogy a hype animék szarok míg az átlagosabbak meg mind jók. Ez egy nonsense hülyeség. A Banana Fish is hype anime volt és mégis sokan szeretik vagy ott van a One Punch Man , Durarara!, A JoJo animék, vagy példdul az Ultimate Survivor Kaiji ezek mind hype animék de mégis jók!

Ha a TG miatt rágtál be akkor elmondanám, hogy nem csak nekem volt kellemetlen érzés amikor néztem hanem másoknak is, ha felmész más animés fórumokra ott is főleg negatív értékeléseket fogsz találni főleg mert az anime és a manga köszönőviszonyban sincsenek egymással.

Vagy pedig ha a Boruto miatt akkor elárulnám, hogy azt is már csak a hardcore Naruto fanok nézik főleg azért semmivel sem több annál. Egy időben én is néztem ne aggódj de úgy 30 rész után beleuntam az egészbe és abbahagytam. Ezen a "ja persze akkor csináld te" érvelésen meg ma már mindenki csak röhög mert semmi értelme, aki ezzel hozakodik elő csak azt bizonyítja, hogy nem tud semmi értelmes érvet felhozni csak valahogy mindenáron védeni akarja a kedvencét. A személyeskedés meg még annál is cikibb.

Bejegyzés: Top List : 2018 5 Legjobb és 5 Legrosszabb Animéja

TheFirstUchiha 2019.01.02. 02:29:18

A Ditf nem értem miért került fel a "legrosszabbak listájára. De mint mindig azert mert "hype" anime akkor már egy fos,nézhetetlen szar. De persze a "neve nincs" animék azok meg mindig a legjobbak. Fasza értékelés volt. Az meg a másik pl ha te csinálnád a Boruto animét te is elnyújtanád mint a rétes tésztát, mert hát ugye több epizód több pénz. Téged is csak a pénz érdekelne. ;)

Bejegyzés: Top List : 2018 5 Legjobb és 5 Legrosszabb Animéja

kossza 2018.12.30. 22:46:52

Szerencsére idén nem láttam rossz animét, pedig volt több sorozat is amit teljesen random kezdtem el nézni.
A kedvencem viszont egyértelműen a Hinamatsuri volt, viszont a Violet Evergardent még meg akarom nézni az idei sorozatok közül.

Bejegyzés: Top List : 2018 5 Legjobb és 5 Legrosszabb Animéja

Hunterbey 2018.12.30. 22:14:06

Nekem se szívem csücske a BnHA, de az elmúlt 3 évben alig volt értékelhető shounen fight, mert amik voltak, azok gagyik voltak, sablonosak és rondák(Divine Gate, habár a grafikája azért tetszett). Ami meg élvezhető volt, azt a sok ecchi és vér miatt seinenné tette(Taboo Tatoo).

Black Clover egy ideje piszkálja a fantáziámat attól függetlenül hogy szétbarmolták. Boruto egyátalán nem érdekel.

FrankXX meg egy ritka furcsa anime volt. Ha az első 7-8 rész színvonalát tartották volna és nem romantikáztak volna ennyit, akkor nagyon jóra sikerült volna.

Idei évi animéket nem igazán néztem a FrankXXon kívül. Viszont furcsálom hogy a Banana Fish nem került be, pedig a csapból is folyik. Szerencse a jövőévi téli szezon hoz egy várva várt gyümölcsöt, Neverland akár jó-akár rossz lesz, szerintem megnézem.

Bejegyzés: Vélemény - 2018 Legkedveltebb Animéi Országok Szerint (Crunchyroll)