Utolsó kommentek:

xx18Rolandxx 2019.05.01. 19:35:08

@mykola:

Ha Cameronon múlik akkor tényleg csak 20 év múlva lesz folytatása XD.

Pedig tényleg kéne neki mert anélkül csak lóg a levegőben az egész sztori.

Bejegyzés: Movie Review - Battle Angel Alita (2019)

mykola · http://megosztanam.blog.hu/ 2019.05.01. 11:47:36

Szerintem Chiren logikusan döntött, én azon csodálkoztam hogy miért maradt olyan sokáig Vector szolgálatában, szerintem kicsit egyértelmű volt hogy nem fogja felküldeni vagy nem is tudja. Amikor elárulja neki hogy a fiút is azzal hitegeti hogy felküldni, akkor nagyon látható volt az arcán hogy feljutott neki is, hogy nem fogja felküldeni, legalábbis nem úgy ahogy ő tervezte. Számomra nem volt zavaró a szerelmi szál, tini szerelem, valamilyen szinten érthető volt számomra.
Remélem lesz folytatása... 20 év múlva :D

Bejegyzés: Movie Review - Battle Angel Alita (2019)

Timár Lénárd 2019.04.09. 11:14:39

A legendaval ellentetben a Vadnyugat bekes, bekesebb hely volt. A lovoldozes is, ritkabb volt es nem volt veres vagy harcos sem (szurke, kimerito, kemeny-ebb- munkat kovetelo igen.) Javaslom elolvasni Hahner Peter tanulmanyait. m.mult-kor.hu/a-nem-is-annyira-vad-nyugat-het-kevesse-ismert-teny-az-amerikai-telepesek-eleterol-20170614

Bejegyzés: Kritika By Mangekyo022 - Green Blood

Mangekyo22 2019.04.08. 17:14:38

@Direffy Tiffany: Köszönjük az ajánlásokat! :) Ao Haru Ride manga és Mahoutsukai No Yome anime kritikák tuti lesznek! ;)

Bejegyzés: Eljövendő Anime És Manga Kritikák

Direffy Tiffany 2019.04.04. 20:19:47

Hú túl sokat fogok ajánlani asszem XD
Az első amit a régóta ígértél
Mahoutsukai no Yome
Kimi no na wa

Manga
Koe no Katachi
Say "I Love You" (a mangája az nagyon jó)
Kuzu no Honkai
Ao Haru Ride

Anime
A hosszúlábú apu
Kuroko no Basket
Re:zero

Bejegyzés: Eljövendő Anime És Manga Kritikák

Hunterbey 2019.02.26. 18:27:34

Basszus, most nézem, hogy a Dr.Stone-t adják ki. :/ Nem írtam semmit!

Bejegyzés: Befejezetlen Művek by Mangekyo022 - Zombie Powder

Hunterbey 2019.02.26. 18:26:26

Nyári szezonba ki fog jönni. Furcsállom egy kicsit azért, mert mivel eléggé eldrágultak az animék, ezért ebből is max 12 rész lesz, kivéve ha folytatják Kubo segítségével.

Bejegyzés: Befejezetlen Művek by Mangekyo022 - Zombie Powder

Hunterbey 2019.02.05. 19:48:29

Sakuga? Black Cloverből láttam egy részletet, amikor Asta "sötét verziója" harcol egy pali ellen, de gyakorlatilag azt sem tudtam mi történik, olyan ronda volna.

A The Promished Neverland animeadaptációja nagyon jó lenne, ha nem ismerném a mangát. Önállóan zseniális, de mint mangafeldolgozás kissé botrányos. 4 rész alatt odáig jutottak el, ameddig nagyjából olvastam a mangát(12.fejezeteig) és szerintem ez túl tempós. Meg a grafikán van némi hiba, hogy amikor távol vannak a karakterek, akkor átmennek ilyen mannequin bábukká. De ezektől függetlenül érdekes mű.

Amit még nézek, az a Tate no Yuusha ami egy pozitív csalódás volt. A történet hallatán féltem, hogy valami komédia lesz, mert egy vesztes otaku átkerül egy olyan univerzum, amit nem ismer, leggyengébb kasztot választja és mindenki kiközösíti. De szerencsére a huszonötödik percnél a riherongy miatt drámává alakult az anime és egész komoly témát feszeget, ami sablonos, de jól tálalja, az a kiközösítés.

Tokyo Ghoul 2.évad végénél kis híján kidobtam, mert már nézhetetlen volt. Habár az 1.évada tetszett, a 2. meg egy katasztrófa volt. De lehet, hogy tiszteletből megnézem a re-t, mivel overhype animének egészen tűrhető egy Lucky Starhoz képest(mondjuk ahhoz minden anime jó)

Bejegyzés: 2018 Legjobb És Legrosszabb Animéi (Mangekyo022)

Mangekyo22 2019.02.05. 19:13:10

@csikocska: Én nem nagyon követek már senkit youtube-on vagy más videó megosztón, egyedül Éjjeli Vakondot, TomLion-t és a BaaadMovies-t.

Valamin nem azt mondtam, hogy rossz, hanem hogy nagyon erősen túlértékelt, mert az animációt, a rajzolást, a zenéket meg az akció jeleneteket leszámítva nem igazán tudott semmit felmutatni, ami felvehette volna a versenyt mondjuk egy Devilman vagy egy Fullmetal Alchemist ellen.

Bejegyzés: Vélemény - 2018 Legkedveltebb Animéi Országok Szerint (Crunchyroll)

Krisz Yang Balogh 2019.01.12. 18:51:48

Remélem a Mahou shoujo Spec
-Ops Asuka-t is bemutatod idén fog még jeleni :)

Bejegyzés: Mahou Shoujo Site kritika

Ragnafan1992 2019.01.12. 15:49:39

@csikocska: Attisnak abban igazat adok, hogy felveheti a kesztyűt a BnHA a Narutoval és a Bleachel. Hiszen, ha lehámozzuk a hype okozta felhajtást, mindkettő egyszerű akció-vígjáték animék. Nem az, hogy nem bízok az Animegyetemben, csak ahányszor látom egy-egy videóját, folyton azt érzem, hogy nem saját magát adja elő, hanem a fanok hangján szólal meg. Ami Membert illeti, noha pár videója eléggé rikácsolós a számomra, egy valami mindegyikben közös: Szívéből adja elő!

Bejegyzés: Vélemény - 2018 Legkedveltebb Animéi Országok Szerint (Crunchyroll)

Ragnafan1992 2019.01.10. 17:36:52

@mykola: Üdv újra itt!
Tény, hogy voltak jó pontjai, de attól még ez az anime nálam tényleg megérdemli a rossz jelzőt, mert nem mentették attól, hogy élvezhetetlen lett.
A Berserk manga körökkel jobb, mint az anime.

Bejegyzés: Mahou Shoujo Site kritika

Ragnafan1992 2019.01.10. 17:26:04

@csikocska: Arról csináltam élő adást, de itt a rövid összefoglalóm (Addig írásos kritika nem lesz, amíg nem teljes az egész széria, ami nem ma lesz ugyebár!)
Lényegében élvezetes mű, mégha annyi eredetiséget tartalmaz, mint a Naruto és javítottak pár hibán (jó sztorivezetés, látvány), viszont vannak hibák, amiket ha nem fognak záros határidőn belül javítani, akkor a széria totál ki fog kopni, amikor véget ér! Gonoszok tekintetében Stain után senkit nem kapunk. A többiek csak akarnak gonoszok lenni és sajnos All for One is ide jutott, sajnos (akármennyire király harcot nyomott le All Might ellen). Az sem túl jó jel, hogy akármennyire is utaltak rá, nem halt meg All Might! Nem azért mondom, mert utálnám, hanem a sztori arra utalt rá és valljuk be: Nagyon kemény ütést mért volna a rajongók gyomrára!
Minden más csak kisebb hiba, amik nem nagyon érdemelnek említést. Aki oda-vissza van a shonen műfajért, az imádni vagy szeretni fogja.

Bejegyzés: Vélemény - 2018 Legkedveltebb Animéi Országok Szerint (Crunchyroll)

Hunterbey 2019.01.07. 19:38:26

Imák Bobbyért egy legenda, talán a végén a Pride jelenet volt az amitől frászt kaptam(pedig éppen egy érzelmes jelenet közepén volt), de más hiba nem igazán van.

Alapjából a romantikát nehéz kezelni, így sajna nem csak a meleg témájú filmek az egyetlen elszenvedői, animéknél is voltak "áldozatok", erős példa a School Days.

Bejegyzés: Top List : 2018 5 Legjobb és 5 Legrosszabb Filmje

xx18Rolandxx 2019.01.06. 23:45:32

@Hunterbey:

A Kszi Simon engem már az alapsztorinál elvesztett. Mivel én is abba a táborba tartozom így nem nagyon nézek olyan filmeket amikben ez a központi téma mert sokszor szabályosan hányni tudnék attól ahogy a témát kezelik. A Szólits a Neveden is ezért maradt ki, A Túl a Barátságon túl nyálas volt nekem és még sorolhatnám.

Persze lehet jól csinálni mint például az Imák Bobby-ért című filmben mert ott Sigourney Weaver karaktere egy iszonyatosan erős jellemfejlődésen megy keresztül és a mondanivalója is nagyon elgondolkodtató. Az olyan meleg témájú filmeket meg amik a végén gusztustalan giccsparádéba mennek át szintén kerülöm főleg a Coming Out óta aminek a megnézése után legszívesebben agyonlőttem volna mindenkit akinek köze volt hozzá.

Bejegyzés: Top List : 2018 5 Legjobb és 5 Legrosszabb Filmje

Hunterbey 2019.01.06. 21:32:19

Aquaman se volt rossz azért, csak ott csöpögött a romantikától. Annyira nem szeretem a Marvel és DC cuccokat, de ez kifejezetten tetszett.

A Kszi Simon meg nagyon jó lenne, HA a végét nem teszik picsás giccsparádéba, amibe egy Grindr reklámot is beerőszakoltak(XDDDDDD).
[Sporler Alert!!!!!!!!!]

Tanulságos történet, egy meleg srác, Simon titkolja a szexuális irányultságát, még a barátai előtt is. Online összebarátközik egy anonim személyiséggel, Blueval, aki szintén meleg és titkolja. Egy ismerőse, Martin egy véletlen folyamán rájön erre, de nem mondja el senkinek, ha Simon egyik barátnőjével összejöjjön vele, így kénytelen hazudni balra-jobbra, jó pár dráma, így Simonról kiderült az igazság, Martin elmondta mindeninek a titkot, barátai a hazudozás miatt elfordultak tőle, néhányan kigúnyolják a suliban, Blue meg a személyi azonosságát megőrizve letiltotta mindenhonnan. És eddig zseniális a film. Viszont innentől elcseszték az egészet ahogy van!!!!
Simon eldönti, hogy megkeresi Bluet, emiatt elkezd kérdezősködni a suliban(honnan tudja hogy csak ismerőse lehet a suliból?), apja meg a színvallás után felregisztált a Grindre a fia miatt(ez meg mi a rák?), kibékül a barátaival az egyik pillantról a másikra(nem volt szinte semmi átmenet), Blue elhívta egy randira az óriáskeréknél(és ezt miért?), amikor Simon elment, akkor a fél iskola ott volt, hogy lássa a két szerelmest(irreális), miután ment ott egy menetet, akkor Martin elővarázsolódik és fizet még egy menetet(hirtelen barátok lettek a fenyegetés, lelki terror és megalázás után?), majd megjelenik az egyik haverja, csókolóztak, mindenki ünnepelt(tűzijáték is volt, valóságban mindenki leszarta volna őket), egy záró jelenet és vége. Vége felé megjött a migrénem, annyira hülyeség volt már.

Bejegyzés: Top List : 2018 5 Legjobb és 5 Legrosszabb Filmje

mykola · http://megosztanam.blog.hu/ 2019.01.05. 23:36:12

De rég jártam erre :D
Én kíváncsi voltam végig arra hogy mire megy ki a játék, kik az adminok és természetesen, hogy van-e fény az alagút végén a főszereplő számára. Nekem a Mirai Nikki kimaradt, pont az edgysége miatt meg talán az sem jött át hogy a kölyök miért nem akar együtt lenni a csajjal, talán 4 vagy 5 részt láttam belőle. Ez a sorozat viszont megfogott azzal hogy volt valamilyen magyarázat arra, ki mit és miért csinál. A kölyök azért volt szadista mert a feszültséget testvérén tudta csak levezetni, Yatsumurának is volt egy "ok" háttér története és nála is volt fejlődés. Tetszett a gyilkolós csaj is aki elég kreatív módon használta az eszközöket amiket lopott.
Én nem pontoznám az animét, csak annyit mondok, hogy egynek elmegy de úgy mint mondjuk a Berserket a Claymoret vagy a KonoSubát nem nézném újra.

Bejegyzés: Mahou Shoujo Site kritika

Ragnafan1992 2019.01.03. 13:00:07

Személyesen csak egy ponton tudnék belekötni a listába. Nem a TG:Re lett 2018 legrosszabb animéje. Tény, hogy kapkod, tény, hogy a narratíva csapnivaló, de technikai oldalról viszont jó lett (láthatólag a Pierot nem tud arany középutat járni!).
Ami viszont a 2018-as Souten No Ken ReGenesist illet, az mindkét oldalról kikúrja a biztosítékot! Ronda, látvány ügyében az eddigi leggusztustalanabb anime, amihez képest a Kis Vuk egy mestermű! Történetileg basszák emlékeztetni a nézőket arról, hogy mi történt több, mint 10 évvel ezelőtt! A szereplők laposak, unalmasak és a harcjelenet silányak.

Bejegyzés: Top List : 2018 5 Legjobb és 5 Legrosszabb Animéja

Ragnafan1992 2019.01.03. 12:54:20

@TheFirstUchiha: Tény, ha egy stúdió lennék, akkor a pénz miatt csinálnám. ÁM! Nem magam miatt, hanem mert az embereimet ki kell fizetnem. Viszont azt is tedd hozzá, hogy a Pierot stúdió a Borutot azért szarja ki magából, mert más választása nincs. Anno nagyon elkurvultak a Naruto Shippuden miatt és azóta se a TG, se a Black Clover nem hoz nekik annyi bevételt. Hozhatnának, tény, ha nem besznák el történet szempontjából őket!

Bejegyzés: Top List : 2018 5 Legjobb és 5 Legrosszabb Animéja

csikocska 2019.01.03. 09:05:57

Ha annyira nem tetszik mindnyájatoknak a My Hero Academia animesorozat, én arról várok egy írásos kritikát.
Az Animegyetem Youtube csatorna videófeltöltője, Atis szerint nem olyan borzasztóan rossz, sőt a Naruto és Bleach animékkel fel tudja venni a versenyt.
Az Animegyetemeben nem bíztok olyannyira, mint amennyire Member Anime Critics videóit bírtátok?

Bejegyzés: Vélemény - 2018 Legkedveltebb Animéi Országok Szerint (Crunchyroll)