Utolsó kommentek:

kossza 2018.10.13. 23:40:30

Láttam ezt néhány éve, de már nem el is felejtettem mi volt ez a történet a démonokkal meg angyalokkal, mert annyira a testvérpár szerelme volt a központban. Amikor meg érdekessé vált volna az anime már nem volt folytatása.

Bejegyzés: Kritika by xx18Rolandxx- Tenshi Kinryouku

kossza 2018.10.13. 23:06:49

Két Touhou játék is van ami ilyen osztott képernyős, a 3. és a 9. A harmadikban még ilyen csillag forma ellenfelek is vannak mint a 2. képen.

Bejegyzés: Twinkle Star Sprites kritika

Hunterbey 2018.10.11. 19:34:25

Mangára meg 10/7.5-öt, többet azért nem, mert ez csak az első kötet volt

Bejegyzés: Kritika by xx18Rolandxx- Tenshi Kinryouku

Hunterbey 2018.10.11. 19:33:43

Mikor megláttam a címet, már akkor forgattam a kést a szemembe. Volt szerencsém az első kötetét elolvasni, és tudok pár dologról beszélni. Az első fejezet nehezen indul, de utána már nagyon lekötött. Nagyjából ez a szitu, csak több humorral, szereplővel, jelenettel meg értelemmel. Igen, az első részbe belegyalulták a komplett ELSŐ KÖTET!!! Már abból lehetett volna egy három részes ova! De ez meg röhögve megerőszakolta és a hatodát zsúfolta bele, de így is sokat változtattak. Ennek mi értelme volt? Hol van Ruri? Az, aki szerelmes a főhősbe, akinek a húga próbálta őket összehozni, majd a templomban lévő harc miatt az üvegek megvakították szerencsétlent, így a barátnője halálát kívánja, így Alexiel beleköltözik a testébe, mi lett vele? Mellesleg mikor a barátnőjáét elrabolták, Alexiel hatalomba kerítette Rurit, és ő az elrablásnál ott elégségesen mosolygott, majd megmutatta, hogy ő már nem az, aki, miért vették ki?

Humor az animében nem volt, de a mangában nagyon jó volt, a transzi csávó kiakadása, hogy beszólnak a nemisége miatt az haláli volt.

És még mi hiányzott még ebből a fosból? Úgy van, a cenzúra... A manga ezerszer véresebb és durvább volt, itt csak eltáncikáltak. A csajos kisfiút majdnem megerőszakolták, az animében meg csak csúnyán néztek rá. Ez a sz@r nem ér többet 10/2.5-nél jobbat!

Bejegyzés: Kritika by xx18Rolandxx- Tenshi Kinryouku

Hunterbey 2018.09.25. 21:27:02

Én is leírom a "kedvencemet", amitől az arcomat kaparom. "Az anime nem mese, hanem japán animációs sorozat, az amcsi rajzfilmek a mesék", vagyis a kategória, mikor a rajzfilmet se akarja elfogadni, mint TÉNYT. Aztán olyanokkal érvelnek, hogy "a mesék(amcsi rajzfilmekre gondol csak) gyerekesek és ronda rajzúak, az animék meg érett "kontentje" van és kidolgozott a rajzolása(hűha, a Lucky Star mintha olyan érett meg szép lenne, mint egy döglött hal, de lehet hogy még annyira sem)".

Bejegyzés: Top 10 Otaku Beszólás, melytől Mangekyo022 és az AMP szerkesztői a plafonra másznak...

xx18Rolandxx 2018.09.22. 18:55:56

@Hunterbey:

Már a trailere se fogott meg így nem is láttam és véleményem sincs róla sajnos.

Bejegyzés: Movie Review - Az Apáca / The Nun

Hunterbey 2018.09.22. 15:08:13

Mi a véleményed a Sötét Elmékről? Sokak szerint borzasztó, de szerintem csak szimplán unalmas és a végén nagyon leegyszerűsödött szerelmi drámára. De legalább a Greenhouse Academynél jobb volt

Bejegyzés: Movie Review - Az Apáca / The Nun

xx18Rolandxx 2018.09.17. 04:00:17

" A történet érdekesnek tűnik, még úgy is, hogy a koncepciót már ellőtték máshol (Happy Approach). Kíváncsi voltam, hogy milyen a rendszer, mi alapján választja a párokat, mi lesz a melegekkel vagy azokkal, akiknek egyáltalán nem születhet gyermekük (például meddőség miatt vagy valamilyen betegség szövődménye miatt)"

Mondok jobbat: A szolgálólány meséje de azt csak erős lelkiállapotú embereknek ajánlom mert pokolian lélekgyilkos az egész.

Bejegyzés: Kritika By Mangekyo022 - Koi To Uso

Zoltan777 2018.09.06. 04:56:14

Nos nekem tetszett az anime, de nem ismerem a mangát és most nézzük a kérdéseidre a lehetséges válaszokat:

-"de miért pont ő, amikor ott van a világon még legalább néhány millió másik ateista is?"

Mert mondjuk a többi ember ha szembekerülne halálakor istennel, azonnal behódolna és nem kekeckedne vele. Több mint valószínű h ez az első eset.

-"miért egy olyan világba küldi, ahol varászerővel is simán a gazdagok és szerencsések közé juthat bárki? Abba már nem is megyek bele, hogy simán megcsinálhatta volna, hogy egyedül ő ne szülessen varázserővel"

1 nem biztos h van annyi hatalma h befolyásolja a folyamat ezen részét, hisz saját bevallása szerint ő kíséri a halandókat az élet kerekéhez v mihez h újjászülessenek, arról szó sincs h van beleszólása abba h ki milyen adottságokkal születik újjá.

2 Valamint az egy jól bevett módszer h úgy törsz össze valakit h megadod egy kis időre a siker izét, majd porrá zúzod.

-Egyébként itt szerintem nem arról van szó h hisz-e vagy sem. Egyszerűen a világ hibái miatt egyszerűen megtagadja a tiszteletet, mert úgy gondolja h nem érdemli meg az az isten aki ilyen világot teremtett. Persze lehet h nem is isten csak egy fejlett létforma. Az h imával aktiválja a felszerelését csak egy eszköz számára, nem pedig behódolás.

-" Tanya egy ütközetben tett agyatlan kamikaze akción kívül semmi sem csinált, már mindenki elkezdi őt sztárolni és minden magas rangú feletesse szó nélkül bólogat neki."

Mondjuk megírta a tanulmányt az egyetemen? Nem véletlenül figyeltek fel rá, hanem mert abban az írásban hasznos dolgokat írt le.

-"éle szent beszédeket tart arról, hogy a háborúk kizárólag a gyűlölet miatt léteznek...."

Hát nem tudom h ugyanazt az animét néztük-e. :D Arról beszél h milyen irracionális az h a békéért hadakoznak az emberek, és h az érzelemtől túlfűtött emberek mennyire ostoba döntéseket képesek hozni. Arról szó volt h a többi ország a tőlük való félelmük és aggodalmuk miatt be fog lépni a háborúba, de szó sem volt olyanról h a háborút a gyűlölet indítja el.

Persze lehet h csak a magyar sub miatt értelmeztem ennyire másként :).

Bejegyzés: Kritika By Mangekyo022 - Youjo Senki Saga Of Tanya The Evil

vekiveki 2018.08.23. 19:09:31

Én nem haragudtam volna ha csináltak volna folytatást. Braz úgy néz ki mint ahogy elképzeljük drakulát, olyan köpenyben van de lényegében külsőleg ugyan az mint az öccse. Most már úgy tudom a manga teljesen megvan belőle asszem 10 kötet vagy több. Tök jó, diabolik loversnek harmadik ennek meg második évadja nincs, bár a diabolik loverst többen szeretik többször hallom a címét, így abból tényleg nekiálhatnának a hamradik évadnak, de őszintén bár a Blood ladnak nincs annyi rajongója de a feliratos részek alatt kb három oldalnyi komment volt amit nem sok animénél láttam. ez is azt jelenti hogy tetszett az embereknek, mivel több feliratozó is van így ha azokat össze adjuk akik feliratoztak és hányan sziveztek egy epizódot akkor egy epinek van kb 100-150 vagy több szivezése.vagyis tetszik az embereknek, most nézzük majd meg hány országban szeretik, bár nem biztos hogy többen vagy ugyan ennyien esetleg lehet van ahol senkinek nem tetszik, de ha a szemeteknek van folytatásuk akkor ennek miért ne lehetne? az a baj hogy fuyumi tényleg nagyon az a sablonkarakter, az az ártatlan kislány aki unalmas, tök vékony a a hangja és amúgy marha nagy mellei vannak, az animében Lizen kívül egy kismellű karakter sincs, azért minden animében látni szerintem kismellű karaktert is. elkezdem a mangát és hozzáhasonlítom az animéhez, vagyis csak ahoz az első évadhoz.

Bejegyzés: Kritika by xx18Rolandxx- Blood Lad

Frederick 2018.08.19. 07:49:04

Szerintem a Deadpool tipikusan az a film, ami tökéletes példája annak, mennyire nem merész a Marvel-filmeket gyártó Disney. „Hiába lett a Disney-é, a Deadpool felnőttfilm marad”. – és még számos ilyen címmel olvashatóak a hírek a neten. Miközben bizony, a Deadpool-film igenis visszafogott az eredeti képregényhez képest. Az eredeti képregényekben Deadpool egy igazi antiszociális figura, egy cinikus zsoldos, aki ha bekattan, egyaránt képes halomra ölni rendőrt és bűnözőt, jó mutánst és rossz mutánst, a Fény és a Sötétség harcosait. A képregényben olyan jól ismert szuperhősöket tesz hidegre, mint Pókember, Amerika Kapitány és Doctor Strange. A szó konkrét értelmében nincs tekintettel senkire. Két lábbal tipor a politikai korrektségen. Gyilkol és poénkodik, egyszerre félelmetes és vicces. Egy olyan punk, aki fenekestül felforgatja a Marvel-univerzumot. Persze, ő egy a Marvel által legyártott dekonstrukció, ami fityiszt mutat a Marvel-nek. A Marvel a Deadpool által visz be egy jobbegyenest a Marvel-nek – vagyis saját magának. De mint ilyen, roppant eredeti. Anti-hősünk egy beteg karakter, aki beteg dolgokat tesz. Egy ilyen beteg figura beteg filmet érdemel. Mérsékelt esetben is olyat, mint a Crank. Én, megmondom őszintén, egy olyan Deadpoolt láttam volna szívesen a filmvásznon, aki végiggyilkolja Asgardot, picsán rúgja Xavier professzor mutánsait, és lepofozza a SHIELD embereit. MINDEZEK HELYETT kaptunk egy vicces fiút, aki valahogy mindig besegít Xavier jólelkű mutánsainak a rend fenntartásában, s szigorúan csak bűnözőket gyilkol. Klassz!

Mondjuk én eleve nem vagyok barátja a DC- és Marvel-filmeknek.
cassetto-tiroir.blogspot.com/2018/08/marvel-szarok-dc-szarok.html

Bejegyzés: 2016 Legjobb És Legrosszabb Filmjei (xx18Rolandxx)

Mokro 2018.08.12. 18:10:57

Pár hete már fut a folytatása mangában, az anime meg októberben indul. :)

Bejegyzés: Véget ér a Fairy Tail manga!

Hunterbey 2018.07.28. 18:25:38

Naruto Shipuuden első harmada még jó, igaz Dragon Ball koppintás, de nem vészes.
Hogy melyik a legrosszabb? Umaru-chan egy igazi kártevő anime, ami azt suggalja nekünk, hogy "ha egy lusta, undok patkány vagy, akkor jól teszed és mindenki szeretni fog ". Baka to Test meg igazi romhalmaz. Hanokától kifolyt a szemgolyóm. Gakuentoshi Valnoir meg olyan, mintha egy rossz fanimét néznék, ráadásúl mindene pocsék. Lucky Sz(t)ar meg egy nagy nulla, unalmas, ötlettelen, ronda, pocsék. Hetalia ugyanolyan mint az előző, csak azzal a különbséggel, hogy van pár poén, egyébként ergya. Keijo meg "Hetalia - fanservice edisön".

Bejegyzés: Top 20 Legrosszabb Anime From Mangekyo022

vekiveki 2018.07.04. 17:07:53

A Death nottal, Elfen liedal és a Code geassal egyetértek a többit nem ismerem és bár nem láttam de annyi jót szépet hallottam róla meg minden hogy a Bleach és a Naruto hiányzik szerintem a listáról. De örülök hogy megírtad ezt párba biztosan belenézek.

Bejegyzés: Top 20 anime amit látnod kell mielött meghalsz

Hunterbey 2018.06.21. 22:43:45

Ha iskolai napok vannak, akkor meg van az 5-8 óra, de most nyári szünet van, és az össze barátom messze vannak, 30-40 km-re, legtöbbjük meg meg 55-re van, így lehetetlen a találkozás. Szerencse, hogy azért nem csak játszok, néha főzők, néha írok, néha modolok, néha meg egy játékon belül hasznosabbat csinálok(pl.rFactor-ban új pályákat készítek, meg ilyesmiket).

Bejegyzés: Hivatalosan Mentális Betegség A Videojáték?

Hunterbey 2018.06.20. 13:09:11

Nekem az volt a fura, hogy Zanafaart már legyőzték, akkor miért nem emlékszik senki rá? Még Sylphiel sem, pedig ő segítette Lináékat a legyőzéséhez!

Bejegyzés: Kritika by xx18Rolandxx - Slayers Revolution (Anime)

AnimeKritikus 2018.06.17. 09:29:48

Köszi szépen én is sokat gondolkodtam azon hogy készítsek e valami gondolatot de inkább meg hagytam magamba, így viszont tökéletes és köszönet érte , Nekem vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatba az SAO istenítése után valami újra vágytam ami talán a ( Death March Kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku ) lehetett volna de sajnos teljesen unalmas sablonos és egyszerű a karakterek teli lányokkal férfi szemel nézve én merészebbnek gondoltam a Főszereplőt e helyet mint egy ki herélt kutya póker arccal nem csinál semmit.
Szerintem lehetett volna még eszt fokozni de sajnos a harci jelenetek is olyanok hogy volt de senki nem látta.

Bejegyzés: Kritika By Mangekyo022 - Death March Kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku

Hunterbey 2018.06.11. 22:03:06

Amikor 14-15 voltam, én totál gyerekesen kezeltem ezt a helyzetet, pont mint az otakuk nagy része. Állandóan besértődtem mindenen. Mára már úgy kezelem, hogy nekem ez egy hobbi, nem hiszem hogy ha egy kinyalt seggű "kihanemén" gyerek beszól ebbe, akkor én lennék a "gyerekes". Vagy úgy reagálom le, hogy "rosszul tudod, ezek kínai gyerek mesék és imádom őket". :D De az se normális, ha egy átlagos magyar animés okosabbnak hiszi magát emiatt, vagy egyedinek, csak a primitívek elnyomják. És akkor a melegek mit mondjanak? Nyilván annak van nagyobb lelki fájdalma, aki szeret valamit, de néhánynak nem tetszik, akkor ő az "elnyomott", mint aki 30 évesen párja se volt, mert nem meri felvállalni az identitását. Jó, utóbbi manapság már szinte dicséretnek számít. Sokan inkább túlreagálják az egészet, mondjuk 13 évesen még ne nagyon várjunk ilyent, mivel még neki ez új és nehezebben kezeli ezt.
Memberrel egyetértek, sokan túl büszkék és inkább a másik gyerekével foglalkoznak, de a sajátjára soha nincsen ideje.
Média olyan mint az abszolút pletyka. Néma mondta, hogy süket azt hallotta vak látta az amputált lábúakat szaladni. Elég pár hírportált nézni. Kiragadnak pár szavat, amit clickbaitesen eladnak és mégis istenítik őket.

Viszont kedvencem, mikor ha valakinek nem teszik az anime műfaj, de pár otaku lehurrogja, hogy "az animék igen is tanulságosak és egyediek", utána görgetnek egyet és egyből röhögnek azon, hogy a lúzer srác már megint a mellek közé esett... Asszem ehhez nem kell semmit tovább írnom

Bejegyzés: A Hónap Témája (Február)- Az Animések Helyzete az Iskolákban by xx18Rolandxx