"Ki itten eme animébe belenézz, hagyjon fel minden reménnyel, mert sokszor a jó szándékkal és igényes lelkesedéssel elkészített anime is a szenvedéssel teli pokolba vezet" - Mangekyo022 Huszadik Feles Utáni Beb*sszás Könyve

Szegasztok!

Vannak animék, melyeknél hiába jó a koncepció, az alapötletek és az igényesség, sajnos részleteken is eltud bukni. Ma egy ilyen animéről írok nektek, mely lehetett volna a Madhouse egyik újabb aranyköve, ha a megvalósítást nem rontották volna el.

Ma a 2008-as "Hells" animéről írok nektek!

hells_madhouse_movie.jpg

Szegasztok! Újra visszatértem és nem is akármivel, mint egy játék kritikával. Szerintem az eredeti S.W.I.N.E. játékot nem kell bemutatni, mert minden magyar játékos ismeri, ha másról nem, akkor hallásról. A 2001-ben megjelent játék a mai napig szép grafikával, poénos beszólásaival és remek játékmenetével a mai napig ismert és már könyörögtek a rajongók, hogy készüljön belőle remastered verzió. 2019-ben a hazai Kite Games eleget is tett a kérésnek és Május 23-án piacra is dobták digitálisan és fizikai lemezként is. Én éhező disznó módjára vetettem rá magam az első napon és hálám a fejlesztők fele, hogy visszahozták a régi szép emlékeket.

header_4.jpg

Sziasztok!

Hát eljött ez is, itt az ideje, hogy lezárjuk a 8.évadot ezzel a videóval amiben talán minden idők egyik legrosszabb játékaniméjét hoztam el nektek de lesz szó benne egy másik nagy kedvencről is.

Plusz némi információ a videó a végén a jövőbeli terveimről. Jó nyarat mindenkinek!

 

Sziasztok!

Íme a nem családbarát Csipkerózsika története!

És igen tudom, hogy már megint 1 hónap telt el az előző videó óta , bocsánatot is kérek de az életem valami elképesztően kaotikus volt az elmúlt hetekben de most már szerencsére megoldódott minden (nagyjából).

Kövi részben pedig évadzárás.

 

Szegasztok!

Antológia művekből jó pár akad az anime piacon, s habár legtöbbjük egész jó, sajnos egyikük sem sikerült a "szimplán jó" kategórián túljutni. A mai napon viszont egy olyan "antológia" filmről írok nektek, mely szerintem messze az egyik legjobb.

Ma az 1987-es Robot Carnival antológia filmről írok nektek!

92929l_1.jpg

Szegasztok!

Igen, tudom, megint nem arról írok, amiről kellene, DE nem rég néztem meg egy animét Ragnafan kollégámmal, melytől muszáj megmentenem minél több anime rajongó társamat!

A Pierrot Stúdió utóbbi éves ámokfutásai után megfeledkeztem egy bizonyos anime stúdióról, akik eredetileg egy részlege volt az említett stúdiónak, de most már legnagyobb riválisa a "legrosszabb anime stúdió" díjáért.

Most viszont az ARMS stúdió visszatért, hogy ő is belerúghasson valamelyik régebbi címükbe!

Ma 2019 egyik legrosszabb animéjéről, az Ikkitousen Western Wolves-ről lesz szó!

ikkitousen_western_wolves_2019_arms.jpg

Sziasztok!

Az agybajos hugi kalandjai! Jó Szórakozást!

Ajánlotta: Direffy Tiffany

Sziasztok!

Igen sajnos ezen a napon pontosan 20 évvel ezelőtt történt meg az animetörténelem és a magyar közmédia egyik legszégyenteljesebb eseménye ami nagyon sokáig meghatározta a magyar emberek hozzáállását az animékhez és úgy unblokk a legtöbb szubkultúrához egyaránt. Történetesen, hogy a mai napon "tiltották" be a Dragon Ballt de az okok a mai napig ködösítve vannak.

nerdist-1.jpg

Szegasztok!

Ha valaki azt mondja, "Ghibli", akkor mindenki a híres Hayao Miyazaki személyére gondol, ami nem véletlen, hiszen valamennyi híresebb Ghibli anime mögött az ő munkássága áll. Viszont van egy fia, Goro Miyazaki, akinek ugyan nem sikerült olyan híressé válnia, mint apjának, de munkássága szerintem nem elhanyagolható.

Ma Miyazaki Goro 2006-os alkotásáról, a Tales From Earthsea, magyarul a Földtenger Varázslójáról fogok írni nektek!

1829l_1.jpg

13. AMP Skype Podcast

2019.04.28. 16:42

Szegasztok!

Míg el nem készülök a Földtenger Varázslója kritikával, addig is íme hosszú kimaradás után egy újabb AMP Skype Podcast, melyet kivételesen Ragnafan1992 tartott meg.

Ezúttal megint gamer témákról cserélünk véleményeket vendégeinkkel Atarian/Member és DMNemo személyében!

Jó szórakozást!

 

  

Sziasztok!Maradjunk még egy kicsit a BnHA kitárgyalásán, vagyis, a 2018-ban kiadott mozifilmmel fogok ma foglalkozni. Én speciel nem igazán szeretem a neverending shonenekből készült mozifilmeket, mert azok inkább másfél órás filler részek, semmint a fő sztorivonalat erősítik. Ettől függetlenül lehet élvezetes és nézhető alkotásokat kihozni (Pl. Narutonál és a Kinnikumannál ez bevált.). És a Futari no Hero, lefordítva, A Két Hős is ezt a kategóriát erősíti. Lássunk is neki.

220px-my_hero_academia_two_heroes_poster.jpg

Sziasztok!

Köszönöm szépen Veréb József nevű olvasónknak aki ajánlotta ezt a tényleg nem mindennapi animét.

 

És igen sikerült megcsinálni a legnagyobb időrést két videó között. Nem egészen így terveztem......