Szegasztok!

Elnézést kérek, amiért nem nagyon jelentkeztem, de sajnos a következő időszakban nem nagyon lesz időm a blogra, de ígérem, hogy mihamarabb visszatérek, mert már elég sok anime összegyűlt, melyekből kritikát szeretnék írni nektek.

Viszont most nem ezért írok, hanem mert 2 fontos hír látott napvilágot:

Az első hír: Kishimoto új mangáját 43 fejezet után kegyetlenül elkaszálta a Weekly Shonen Jump.

Mivel már nem olvasom a Weekly Shonen Jump magazin termékeit, így csak annyit tudok, amit ismerőseimtől hallok, illetve fórumokon olvasok, így nem tudom, hogy Kishimoto rontott-e el valamit vagy már megint a Weekly Shonen Jump hülyült meg teljesen, de egy biztos: az eladásoknál és a ranglistán nagyon elhasalt Kishimoto új műve, ami azért a világ egyik legtöbbet eladott mangájának alkotójától ez nem kicsit gáz.

Annyit azért hozzá tennék, hogy annyira nem ért váratlanul, hogy elbukott Kishimoto új műve, ugyanis már a Naruto mangájának a Part 2 elején érezhető volt a romlás, mely ugyan sikeresen tartotta magát egy darabig, de Nagato (első) halála után már olyan lejtmenetben volt, hogy attól már az ember aranyeret kapott. Nem viccelek, ha tudtam volna, hogy mekkora kreténség lesz a vége, akkor soha nem választottam volna onnan avatar és nicknevet...

Valamint maga Kishimoto is elismerte, hogy soha nem gondolta, hogy sikeres lesz első komolyabb műve.

samuraieight.jpg

 

zóval nem jött be Kishimotonak az újrázás, marad az eredeti művének rókabőrnyúzása... De mint mondtam, van olyan érzésem, hogy itt a Weekly Shonen Jump cég is szerepet játszik.

A másik hír viszont igen komolyan meglepett: VISSAZTÉR A BLEACH ANIME + Tite Kubo új manga sorozatba kezd!

bleachreturn1.jpeg

Igen, 8 év után úgy döntöttek, hogy visszatér a Bleach anime és befejezi az utolsó 200 fejezetet, ami nem került adaptálásra.

Bár mindig sejtettem, hogy a Kinnikuman és Inuyasha példáját követően majd egyszer folytatni fogják, de a fene nem gondolta, hogy a szokásos 4-5 szünet helyett 8 kemény évet kell majd a rajongóknak várniuk. Hogy melyik animációs stúdió fogja folytatni azt nem tudni, mert habár a Pierrot a logikus, lehet, hogy a Weekly Shonen Jump végre belátja, hogy a Pierrot már régen nem tud AAA anime adaptációt készíteni.

Érdekes, hogy Tite Kubo egy új manga sorozatba is belekezd, mely a "Burn The Witch" one-shot mangája alapján fog készülni.

Bevallom, nekem Kubo mindig is szimpatikusabb volt, mint Kishimoto: érdekesebb és jobban megírt női karaktereket tudott alkotni, a retro manga hangulatot adtak, valamint egyre több helyen kezdi kamatoztatni rajzolói képességeit.

Szóval igen, változnak az idők.

Mindenkinek kellemes időtöltést kívánok! 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr1115569432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása