Szegasztok!

Boldog újévet mindenkinek!

Ismét eltelt egy év, mely jó sok animét kitermelt! Itt az ideje, hogy megírjam, mely animék voltak e legjobbak és a legrosszabbak a 2019-es évben!

Előre szólok, hogy az 1996 után megjelent Weekly Shonen Jump mangák anime adaptációt nem követem, szóval ha valaki hiányolja a The Promised Neverland vagy Kimetsu No Yaiba animéket, akkor ne aggódjanak, személyes okok miatt nem lesznek fent a listán.

Illetve úgy döntöttem, hogy azok az animék is esélyt kapnak, amelyek átnyúltak 2019-be, szóval ha láttok olyan animéket, amelyek 2018-as, akkor azért van, mert 2019-ben fejeződött be az adott mű.

Jó szórakozást!

best-and-worst_masolata.gif

Kezdem a legjobb animékkel a listát.

V.Helyezett = Tensei Shitara Slime Datta Ken (8bit)

that_time_i_got_reincarnated_as_a_slime_tensei_shitara_slime_datta_ken_8bit_series.jpg

Nagyon, nagyon ritka a Isekai anime, márpedig a "Slime" anime egy ritka jó kivétel a műfajában! Eredetinek nem túl eredeti, viszont nagyon szórakoztató és jól felépített Isekai animéről van szó!

IV.Helyezett = JoJo's Bizarre Adventure Golden Wind (David Production)

jojo_s_bizarre_adventure_golden_wind_jojo_no_kimyou_na_bouken_part_5_ougon_no_kaze_david_production_series.jpg

Eme cuccnak a mangája eredetileg 1995-ös, szóval átfért a rostán szerencsére. Számomra az eddigi legjobb JoJo anime! Imádtam minden szereplőjét, akik tökéletesen betöltötték szerepüket a történetben! Szerettem az összes akciót, komikumát és drámáját, melyek sajnos hiányoznak a mai bunyós shonen cuccok úgy 95%-ból.

Kritika itt olvasható róla.

III.Helyezett = Vinland Saga (Wit Studio)

vinland_saga_wit_studio_series.jpg

A Wit stúdió végre lassan kezd rájönni, hogy van élet (és pénz) a "bambi-titánokon" túl is!

Érdekes világ, jó fordulatokkal, szép animációval és igen jó sztorival!

II.Helyezett = Carole & Tuesday (Bones)

carole_tuesday_bones_series.jpg

Kezdetben óvakodtam tőle, de miután láttam, hogy a Bones készítette, gondoltam, adok neki egy esélyt... soha nem fogom megbánni!

Az egész anime tele van nagyon szép vagy éppen szórakoztató zenékkel, melyeket külön letöltöttem. A karakterek nagyon jól kivannak dolgozva és tele van az egész anime érzelemmel, melyen látszik, hogy a készítők tiszta szívből szerették csinálni ezt az animét. A történet nem nagy szám, de hangulat... az visz mindent!

Nem mellesleg benne van az eddigi legjobb mém dal is!

 

 I.Helyezett = Dororo (Tezuka Productions + MAPPA)

dororo_tezuka_productions_mappa_series.jpg

 Számomra a Dororo volt 2019 legjobb animéje.

Kiváló hangulat, szerethető karakterek, érdekes setting, szép animáció és zenék. Habár a vége kicsit ellett kapkodva, szerencsére így is a jobbak közé tartozik! Mindenkinek ajánlom!

És akkor most jöjjenek a legrosszabb animék 2019-ből!

V.Helyezett = Isekai Cheat Magician (Encourage Films)

isekai_cheat_magician_encourage_films_series.jpg

 Ha a "Slime" volt egy ritka jó kivétel, akkor a "Cheat Magician" egy kiváló példa arra, hogy mi a baj az egész "Isekai műfajjal"!

Rikta rossz szereplők, unalmas történet, semmilyen "poénok" és persze el kell lőni az összes Isekai agyf*szt, amitől már lassan (szerencsére) az emberek töke is kezd tele lenni!

IV.Helyezett = Kyochuu Retto (Passione)

kyochuu_rettou_passione_ova.jpg

Fogd a létező összes idegesítő és béna zs-kategóriás horror film sablont és szereplőt, majd főzd bele egy ritka unalmas animébe, ahol ritka ronda CGI rovarok ellen kell menekülni...

Nem elég, hogy ronda, valamint a szereplők halálra idegesítőek, de emellett még nagyon unalmas is! Pedig ez csak egy OVA! Ráadásul jön majd belőle egy "film verzió" is, juj de jóóóóóóó... (irónia).

III.Helyezett = Ikkitousen Western Wolves

ikkitousen_western_wolves_arms_ova.jpg

Az anime, amire senkinek nem volt igénye, de az ARMS azért is elkészítette, mert nincs jelenleg semmilyen ötlete, amivel akár egy minimális pénzt tudna szerezni.

Kritika itt olvasható

II.Helyezett = Circlet Princess (Silver Link)

circlet_princess_silver_link_series.jpg

 Sokáig ez volt nálam 2019-es év legrosszabb animéje, mely egy web böngészős játék alapján készült! Igen, annak ellenére, hogy több száz, ezer manga vár anime adaptációra, az animációs stúdiók inkább harmadrangú webes játékoknak készít anime adaptációt! Ide jutottunk!

Ez az anime ritka buta, ritka unalmas, sehova se haladó történettel rendelkezik és szereti idiótának nézni a nézőt! Mindenki kerülje!

I.Helyezett = Pastel Memories (Project No.9)

pastel_memories_project_no_9_series.jpg

 Egy mobilos játék alapján készült anime... sóhaj... az eredmény meg várható volt.

Ez az anime katasztrófa! Idióta történet, irritáló karakterek, unalom a négyzeten... de a mi a legrosszabb, hogy ebből még egy jó ötletet is kilehetett volna hozni, ha a készítők mertek volna változtatni az eredeti alkotáson! De nem, kaptunk egy siralmas "promóciót" 12 részbe csomagolva.

Ezek lettek volna hát 2019 legjobb és legrosszabb animéi! S nektek? 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr9315379154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása