Sziasztok!

Ismételten itt van Halloween , a nap amikor a szellemek világa és az élők világa közti határ eltűnik és hallottak játnak köztünk, amikor mindenki jelmezben ijesztegeti és szórakoztatja egymást az idősebbik generáció pedig bosszankodik eme ünnep értelmetlenségén mert "mindenszentek van" meg "ÁMERIKÁ majmolás" meg ilyenek. Legyen Tiszta:

A Halloween egy ősi kelta ünnep volt amikor az emberek a holtak, a szellemek és a túlvilág előtt tisztelegtek néha emberáldozattal amit aztán a telepesek vittek magukkal és mára Amerika egyik leghíresebb ünnepe lett. Ahogyan Japánban a Karácsony úgy Európában a Halloween is a TV-nek köszönheti, hogy szép lassan elterjedt! Hagyományosan Október 31.-e ez a nap és a Mindenszenteket valójában November 1-én míg a Halottak Napját November 2-án tartották de az idők folyamán a Mindenszentek és a Halloween összemosódott egymással és egy napon lettek megemlítve de a két ünnep képes megférni egymás mellet!

( Wikipédia)

Szóval ja nem kell különválasztani ezt a két ünnepet mert jól megférnek egymás mellet csak az idősebb generáció fújja fel ennyire ezt a dolgot. Eme jeles nap alkalmából pedig újfent jelentkezünk egy Halloween-i epizóddal amiben a Corpse Party-Tortured Soul's című animével foglalkozunk egy kicsit Ragnafannal. Jó Szórakozást!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr1411917455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása