Sziasztok!

Nos íme a 6.évad legújabb videója amelyben a Big Order kerül terítékre. Jó Szórakozást!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr711788157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Qtya von Disznósajt 2016.10.13. 02:40:11

Akkor ezek szerint nem csak nekem ugrott be rögtön a Code Geass a nézése közben :D

xx18Rolandxx 2016.10.13. 16:00:56

@Qtya von Disznósajt:

Igazából az egész hótugyanaz mint a Code Geass csak a Mirai Nikki köntösébe van bujtatva az egész. Meg amíg a CG szól valamiről addig a BO szól vagy 1000 dologról de mégse szól semmiről :D

Qtya von Disznósajt 2016.10.14. 00:23:09

@xx18Rolandxx: Amúgy tényleg, sehol sem tudta magát rendesen érvényesíteni, közben pedig annyi információt és mellékszálat próbáltak meg beleerőszakolni, mint ami egy Trónok Harca regénybe is csak sarkítva fért volna bele.

Érdekes egyébként az állítólagos karakterfejlődések mikéntje is. A legtöbb karakter egyáltalán nem is fejlődik, csak pálfordulásokkal ide-oda sodródik, miközben sem valós motivációja, se semmije nincs úgy igazán.

Tehát komolyan, a kreol csajszi kész lett volna az életét áldozni, hogy bosszút állhasson a Nagy Puszilgatásban (ha már annyira rettenetesnek tűnik a Világ pusztítása, mint egy protkós csók nagymuttertól) meghaltakért, aztán azt látja, hogy egy rémesen gagyi nukleáris robbanófejet tart fel, hogy megvédjen körülbelül 5 embert attól, hogy meghaljanak.

Amúgy kifelejtetted azt, amiért érdemes az élet... Idézem a kedvenc párbeszédemet az animéből:

"ORDER!!! ORDER! SENA! ORDER! SENA! ORDER! ORDER! SENA! ORDER! SENA! ORDER! ORDER!"

Megjegyzés: Ha ezt sokáig ordibálod egy étteremben, akkor a pincér kitesz eléd egy tál frissen kaszált szalmát.

xx18Rolandxx 2016.10.14. 07:16:54

@Qtya von Disznósajt:

" Amúgy tényleg, sehol sem tudta magát rendesen érvényesíteni, közben pedig annyi információt és mellékszálat próbáltak meg beleerőszakolni, mint ami egy Trónok Harca regénybe is csak sarkítva fért volna bele."

Most,hogy mondod rájöttem,hogy amiket eddig bemutattam vagyis a Kabaneri és az Order az pont a két véglet. Ugyanis amíg a Kabaneri görcsösen igyekezett azon, hogy semmiről se szóljon addig az Order tényleg annyi mindenről akart szólni, hogy a végén már semmiről sem szólt!

" Érdekes egyébként az állítólagos karakterfejlődések mikéntje is. A legtöbb karakter egyáltalán nem is fejlődik, csak pálfordulásokkal ide-oda sodródik, miközben sem valós motivációja, se semmije nincs úgy igazán."

Itt igazából Rin viszi a pálmát mert ahogyan azt a vidiben is mondtam annak ellenére, hogy ki akarja fingatni Eiji-t sokszor olyan " happy love" pillanataik vannak amiket egy romantikus anime megirigyelhetne. Apuci meg a hugica meg egy merő röhej de az utóbbi a mangában meg már a fetrengve röhögős kategória annyira random módon lesz belőle főgonosz. A többi mellékszereplő meg semennyire sem érdekes, a kreol csaj meg szimplán egy szájhős kretén akivel csak egyel többen vannak az animében.

"ORDER!!! ORDER! SENA! ORDER! SENA! ORDER! ORDER! SENA! ORDER! SENA! ORDER! ORDER!"

Azzal már tényleg nem akartam pusztítani az agysejtjeimet mert az kb a Rozen Maidenes " Desu"-zés szintjén van sőt még rosszabb is. Mondjuk utaltam rá mert a főhős tényleg csak 3 mondatot tud ismételni és ez a 2 benne van.
süti beállítások módosítása