Sziasztok!

Épp, hogy csak lecsitultak a rajongók a Ghost in the Schell + Scarlett Johannson téma kapcsán amit a Death Note live cast újra beindított és erre a felhördülésre csak rátettek még egy lapáttal. A mostani téma amin felhördült az egész animeközösség és hallom ahogyan sorban verik a fejüket az asztalba vagy a falba nem más mint, hogy hamarosan a képünkbe tolhatják a POKÉMON ÉLŐSZEREPLŐS FILMET!

pokemon-4-1200x0.jpg

 

Először azt hittem, hogy csak rosszul látok! De aztán kiderült,hogy nem!  A Legendary Pictures állítólag már tárgyal a Nintendo-val a megfilmesítés jogaival kapcsolatban miután látták, hogy a Pokemon GO! nevű játék mekkora sikert aratott világszerte.És csak ezért máris jogosnak vélik az élőszereplős film elkészítését!

Akkor most hadd kérdezzem,hogy mégis , hogyan lehetne jó filmet csinálni egy olyan játék és animesorozat alapján aminek cselekménye nem igazán akar változni, a konfliktusok szinte mindig ugyanazok és a főszereplő srác már több mint 20 éve 11 éves!!!  Bár állítólag a film nem a sorozat hanem a játékok alapján fog készülni de még semmi sem biztos ugyanis még nem bólintottak rá semmire.

A kommentelők véleménye azonban elég megosztó ilyen téren. Vannak akik bizakodnak révén, hogy nem a Sony és a Fox akarják megfilmesíteni sőt olyanok is akadtak akik azt mondták, hogy olyanra kéne megcsinálni mint az idei A  Dzsungel Könyvét amibe ha kicsit belegondolunk még akár értelme is lehet. De ha reálisan nézzük akkor már most borítékolható , hogy ha meg is valósul abban nem lesz köszönet.

4d0c5e998c4683df71819bd622866fafe956a5ce5260ab04dd05ea9bdf132a06.jpg

 

Nem szeretek láttatlanban ítélkezni de ha megnézzük az utóbbi évek élőszereplős feldolgozásait akkor bizony nem sok bizakodni való akad. A katasztrofális Az Utolsó Léghajlító, a vállalhatatlan Dragon Ball Evolúció, a vegyes fogadtatást kapott Warcraft film tükrében nem sok jót lehet jósolni ennek sem. Persze én örülnék a legjobban ha nem lenne igazam, egy jó rendező, egy decens látványvilág , egy jól megírt forgatókönyv és egy jó cast csodákra képes. Egyesek már odáig mentek, hogy Musashi-t (Jessie-t) játsza el Jessica Chastain!

0b8286c61fbc78d4f94afb713d0775cf_1.jpg

 

Funfact tény: Én nagyon bírom Jessicát, egy nagyon tehetséges és szép színésznő (aki egyszer biztosan nyerni fog egy Oscar-t) és remélem, hogy esze is van, hogy nemet mondjon ha esetleg mégis felkérnék rá!

Ha igazán jó főszereplő párost akarnak akkor Satoshi-t (Ash ) és Kasumi-t ( Misty) játtsza el Hugo Schneider és Lindsey Sterling! Elég megnézni a közös Pokemon videójukat!

 

De most nem? Nézzetek már rájuk.......

Viccet félretéve , ez még csak pletyka még semmi sem biztos de én személy szerint remélem, hogy nem lesz belőle semmi.

SZIASZTOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr638885582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása