Sziasztok!

Nyár! Balaton,Vakáció,Strand,Forróság,Buli A Haverokkal stb....... Ugyanakkor ez azt is jelenti hogy jönnek a nyári szezonos animék,lássunk is belőle néhányat.

summer-2014-v1fix.jpg

 

 

Bakumatsu Rock

-Stúdió: Studio Deen

-Rendező: Kawasaki Itsuro

Újabb Deen-es bishounen agymenés de ez még a szokásos gond,a nagyobb baj az hogy voltaképp ugyanarról szól mint az AKB0048 csak ez a 19. századi Japánban játszódik. Ezek után nem hiszem hogy bele fogok nézni.

Sword Art Online II.Évad

-Stúdió: A-1 Pictures

-Rendező: Itou Tomohiko

Joystikokat beizzítani mert indul a 2.menet. Viccet félretéve engem már az első évad se nyűgözött le pedig eleinte tényleg érdekes volt.  A 2.évad az első után 1 évvel játszódik és valami nagyon komoly dolog készülődik benne,sajnos a felületes angol tudásommal sok mindent nem tudtam kihámozni belőle. Lehet hogy teszek vele egy próbát de sokat nem várok el tőle.

Ao Haru Ride

-Stúdió: Production I.G

-Rendező: Yoshimura Ai

A Yahari rendezője újra bedobja magát és ezúttal is egy slice-of life animét vezényel le- A Production I.G ilyen téren is jól helyt tud állni elég ha csak az Usagi Drop-ra gondolunk.

-Akame Ga Kill

-Stúdió: White Fox

-Rendező: Kobayashi Tomoki

Na ez az első olyan sorozat amit biztosan nézni fogok. Dark hangulat,harcos csajok egy faluban akik hatalmas fegyverekkel hadonásznak. Egy megnézést egér.

Tokyo ESP

-Stúdió: ?

-Rendező: ?

A 3. esélyes a biztosan nézem kategóriában. A Sztori egy szép ám nagyon szegény lányról szól aki Tokióban él édesapjával ám egy nap furcsa események kezdenek el történni körülötte és vele. Egyenlőre ennyit lehet tudni a sorozatról,a rendező és a stúdió nevét is homály fedi a képek alapján nagyon úgy néz ki hogy az ufotable csinálja az animét.

Hanamonogatari

-Stúdió: Shaft

-Rendező: Shinbuo Akiyuki

Egy újabb Shaft féle gatari-s agymenés ám ezúttal csak 5 részben.

Aldnoah Zero

-Stúdió: A-1 Pictures

-Rendező: Aoki Ei

Újabb A-1 sorozat ezúttal mecha formában.Sok mindent még erről sem tudni de annyi biztos hogy a Kalafina fogja az opening dalt előadni.

Free II.Évad

-Stúdió: KyoAni

-Rendező: Utsumi Hiroko

Az első évad sem érdekelt a vízmániás bishiboy sorozatból szal értelemszerűen ezt is hanyagolom.

Hanayamata

-Stúdió: Madhouse

- Rendező: Ishizuka Atsuko

Még egy Key visual novel alapján készült sorozat amit nem a KyoAni gyárt le nekünk hanem a Madhouse. Nem tudom mi fog ebből kisűlni mert nem néz ki egy szenvedő emberekkel teli animénak mint ahogy azt már megszokhattuk a Key-től. Az anime egy átlagos lányról szól aki egy éjjel találkozik egy tündérrel és inéttől fogva belecsöppen a yosakoi tánc világába.

Kuroshitsuji: The Book Of Circus

-Stúdió: A-1 Pictures

-Rendező: Abe Noriyuki

Folytatódnak Ceil gróf és hűséges démoni komornyikjának kalandjai amik ezúttal egy cirkuszban történnek majd.

Majimoji Rurumo

-Stúdió: J.C Staff

-Rendező: Sakurai Chikara

Úgylátszik a Boszorkány témát újfennt kezdi felkapni a japán animeipar habár a történetet egy mondattal el lehet mesélni: SHIBAKI EGY ÁTLAGOS ISKOLÁS FIÚ AKIT CSAK A LÁNYOK ÉRDEKELNEK! Ezzel mindent el is mondtam a sorozatról. Felejtős!

Nobunaga Concerto

-Stúdió: Fuji TV

-Rendező: Fuujikawa Yusuuke

A Nobunaga The Fool és a Nobunagun után íme a 3. Nobunagás sorozat ami egy főiskolás fiúról szól aki viszautazik az időben a Sengoku Korszakba és az lesz a küldetése hogy belőle váljon Nobunaga Oda a híres harcos. Igen a történet eléggé bűzlik, kapásból az embernek az Oda Nobuna ugrik be  de annál kevésbé tűnik gyökérnek. De ami miatt meg fogom nézni a szinkronstáb ugyanis sikerült a legnagyobb neveket megszerezni a sorozathoz.

Persona 4 The Golden Animation

-Stúdió: A-1 Pictures

-Rendező: Kishi Seiji

Újabb Persona játék adaptáció.

Sengoku Basara: Judge End

-Stúdió: Telecom Animation Film (na ez már jól kezdődik)

-Rendező: ?

A 2010-ben kijött Sengoku Basara játék animeadaptációja. Mivel láttam mindkét előző szériát ezért nagy valószínűséggel ebbe is belenézek.

Shirogane No Ishi

-Stúdió: Xebec

- Rendező: Ootsuki Atsushi

A Xebec saját gyártású mecha animéje. Nézzük a jó oldalát,legalább nem egy újabb To Love-Ru vagy Ladies sorozattal rukkolnak elő. Talán végre ismét csinálnak egy nézhető animét? Reménykedjünk benne.

Tokyo Ghoul

-Stúdió: Studio Pierott (NEEEEEEEEEEEEEEE)

-Rendező: Morita Shuhei

Ez az a sorozat amit talán a legjobban várok az egész évadból. A Mangát már egy ideje olvasom és meg kell hagyni hogy ebből egy olyan para animét ki lehet hozni hogy még a lúdbőr is lúdbőrős lesz. Hogy mi a bökkenő? Szerintem már kitaláltátok. Úgy van,az hogy a BASSZUNK EL MINDEN ANIMÉT A HÜLYESÉGEINKKEL Pierott fogja készíteni. De miért? Miért pont ez a stúdió kapta? A Válasz egyszerű: Mert a Weekly Shounen-ben jelenik meg a manga. Szóval nem véletlenül vannak aggályaim az egész felől.

Zankyou No Terror

-Stúdió: MAPPA

-Rendező: Watanabe Shinichiro

Psycho-Thriller anime amelynek középpontjában egy bombarobbanás áll,feltűnik egy testvérpár is akikről kiderül hogy terroristák és mindez egy hatalmas játék része és a zenéket a legendás Kanno Yoko fogja szolgáltatni. Megnézzük? Naná hogy megnézzük.

És végül......

Bishoujo Senshi Sailor Moon Crystal

-Stúdió: Toei Animation

-Rendező: Sakai Munehisa

Annyi éve már annak hogy bejelentették ezt a szériát és csak tolták és tolták és megint csak tolták az egészet míg végül bejelentették hogy idén nyáron elstartol a széria. A Sorozat 26 részes lesz ami kicsit csalódás ahhoz képest hogy az eredeti anime több mint 200 részes persze fillerekkel együtt de mentségére legyen szólva hogy havonta  2 részt fognak leadni belőle. A Főbb szinkronszerepeket szinte mind lecserélték,eddig egyedül Mitsuishi Kotono tér vissza Usagi-ként a többieknek olyan seiyuuk lesznek a hangjaik mint Rina Satou aki Mars hangja lesz,Itou Shizuka Vénusz hangján fog tündökölni,Koshimizu Ami pedig Jupiter-ként fog villámokat szórni de ami aggaszt hogy Merkúrt egy eléggé ismeretlen hölgy fogja megszólaltatni név szerint Kanemoto Hisako aki eddig főképp moe-loli animékben és kisebb mellékszerepekben játszott. Hát nem tudom mennyire fogja megközelíteni Hisakawa Aya teljesítményét aki az eredetiben volt Merkúr hangja.

Perzse ezeken kívül vannak még ani ék de azok az említésre sem méltó kategóriába tartoznak. Nos ez lenne a nyári szezon,van benne  olyan sorozat amit biztosan meg fogok nézni. Mára ennyi voltam SZIASZTOK!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr16210996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kastor 2014.05.27. 16:31:37

Ezek közül nem sok érdekel, talán a Sao 2.évadja

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2014.05.27. 19:10:09

Hát nem tudom Roland, nem valami nagy eresztés az idei nyárra.

xxroland23 2014.05.27. 19:44:34

@Palacsintaxx:

Hát azért van benne pár ami érdekesnek néz ki legalábbis a számomra. A Tokyo Ghoul-t,a Zankyou-t,a Sailor Moon-t és a Nobunagába bele fogok kezdeni az biztos,a Ghoul-ba márcsak azért is mert olvasom a mangáját és kíváncsi vagyok rá hogy a bohóc stúdió mennyire fogja elkúrni az egészet :D

viktor900 · http://hunh.exp.hu/ 2014.05.27. 22:02:36

a Sailor Moon Crystal az a teljes sorozat lerövidítve? mert akkor én is megismerhetem végre ezt az alapművet

xxroland23 2014.05.27. 22:42:33

@viktor900:

Az első széria mindenképp benne lesz de hogy a többi évadot is felhasználják-e nos arra nem tudok konkrét választ adni mert akárhol olvastam mindenhol ugyanaz a történetszöveg fogadott ami csak az első évadot említi meg.

Az eredeti sorozatot azt láttad vagy nem? Csak mert érdemes előtte belenézni hogy azért némiképp képbe legyél az egészet illetően.

viktor900 · http://hunh.exp.hu/ 2014.05.28. 00:39:10

@xxroland23: levetítik ennek a felét, aztán meglátjuk hogy mennyire hasonlít (megkérdezek vkit mert az eredetit nem láttam)

eredetiből nem találom japán szinkronút, és nincs is kedvem ennyi shoujo részre :) de kíváncsi vagyok azért vártam rövidebb kiadásra

érthetetlen chris 2014.05.29. 12:49:30

Olvassatok Naruto mangát az utóbbi részben Kaguyaával elért egy újjabb méLYpontot most már mindenki kíváncsi lehet, hogy van-e ennél lejjebb mert ha igen akkor az történelem!!

xxroland23 2014.05.29. 15:28:54

@érthetetlen chris:

Komolyan még lejjeb ment a színvonal? Bevallom sose olvastam a mangát,az első szériát is csak unalomból kezdtem el nézni szóval fogalmam sincs hol tart most a manga :) Elmondasz néhány dolgot róla?

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2014.06.02. 13:57:26

Ha már valaki Sailor Moonozott :d én megmondom ,hogy mit nézek a nyári hőségben :D Slam Dunk :D igazi kis retro a 90 es évek elejéről, nagy nehezen sikerült megtalálnom egy torrent oldalon az összes részt, úúúgy, hogy még aktívan feltöltik. Nem tudom ,valahogy most egyik cím sem fogott meg igazán, persze lehet ,hogy a végén kellemeset csalódok.

:{) MIKI (}: · http://machinimak.wordpress.com/ 2014.06.06. 18:43:12

Vajon mennyit kéne fizetni a japánoknak, hogy összedobjanak egy animációs Godzilla sorozatot? Bocs a random költői kérdésért.

xxroland23 2014.06.07. 03:57:45

@:{) MIKI (}::

Az amcsik már csináltak egy Godzilla rajzfilmet szal a japcsiknak sem lenne gond habár szerintem a végeredmény ugyanaz lenne a pindúr pandúrok animénél:

walls4joy.com/walls/anime-manga/black-star-death-the-kid-92374-1280x720.jpg

:{) MIKI (}: · http://machinimak.wordpress.com/ 2014.06.07. 13:30:58

@xxroland23: Hát az inkább egy Zilla sorozat volt, de sokkal jobb kaiju anyag lett belőle, mint a 98-as filmből.
Meg volt egy Hanna-Barbera-s is, de arról el is akarok feledkezni. :D

Miért lenne ugyanaz? Godzilla japán termék, egy szimbólum, szerintem tisztelettel és szeretettel kezelnék az anyagot.
süti beállítások módosítása