Szegasztok!

Nem rég találtam rá erre a videóra a youtube-on, s gondoltam, felrakom ide. Tény, picikét amatőr, s szerintem jobb lett volna, ha úgy mondja el a dolgokat és a véleményét, mialatt megy az adott jelenet, s picikét gyakrabban is megtehette volna, de szerintem egész jó!

Amivel kiegészíteném, és most rohadt nagy spoiler, akik nem látták:

1.A film történetének helye a történetben - ahogyan az előző filmben sem (Blood Prison) - nincs belőve, tehát nem lehet tudni, mikor akar játszódni a film.

2.Az Akatsuki visszahozása rohadt felesleges volt, mivel semmi értelme nem volt.

3.Sasuke és Sai kivételével minden karakter "alternatív elképzelése" nem merül ki többen, mint hogy a karakterek eredeti fetiseit és sztereotípiáit az ellentétjére. Ez aztán a hatalmas kreativitás.

4.Az "ottani Sakura" került az "igazi világba", s nappal, annak ellenére, hogy elméletileg csak 1 éjszakát voltak ott.

5.Rengeteg dolog nincs megmagyarázva, pl, hogy miért csinálta meg úgy Tobi a genjutsu-ját, hogy az ellenség bármikor kilehessen szabadulni belőle.

Van még több is, de akkor nem marad semmi az írásos kritikámra. ;P

Szóval szerintem egy egész jó kis videó lett.

Jó szórakozást! ;)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr815701146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása