Szegasztok!

Igen, ahogyan a címből is sejthetitek, idén nyáron véget ért a Soul Eater, Gantz és Deadman Wonderland mangák.

Bevallom, a Soul Eater-t csak néha néha követtem, a másik kettőt meg most fogom elkezdeni - főleg a Deadman Wonderland-et mert azt már sokan ajánlották -, így nehéz véleményt mondanom most, de talán ideje lenne elejétől a végéig elolvasnom, hogy tisztességes kritikát írhassak belőle.

Viszont amit a Soul Eater utolsó fejezetéről olvastam nem nagyon biztatóak: sokak szerint sok az elvarratlan szál és kissé katyvaszos lett, mint az anime esetében.

Mindenesetre idén nyáron három nagyon jó mangának mondhatunk búcsút, de ne féljetek, hiszen pl a Soul Eater spin-off-ja, a Soul Eater Not ősztől folytatódik, s biztos vagyok benne, hogy a másik két mangaka is ezerrel dolgoznak valami új mangán.

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr175455146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DasOmen 2013.08.14. 17:29:32

A Gantz vége JÓ lett, kiszámítható de teljesen a megérdemli ezt a befejezést szintű. Örök favoritom marad, igaz az első 200 fejezet érzelmi sokktúltengését nem tudta megüti később már, de mindenképpen egy ajánlom bárkinek manga, főleg, hogy nem sűrűn használjuk a neverending és seinen szavakat együtt. :)

Soul Eater vége...olyan mint maga a manga. Maka nélkül jó lenne. Igen, nekem magával a főszereplőpárossal van a gondom, ezerszer jobb mangát lehetett volna kihozni belőle ha csak BlackStar és Kid Ember vs Isten harcát, rivalizálását és eszmefuttatásait kellett volna olvasnunk, messze azok voltak a fénypontjai az egész mangának. A vége már tényleg túl nagy katyvasz lett és hát...igen, sok mindenre nem kaptunk választ.

DW-t soha nem olvastam, pedig nagyon ajánlották, majd egyszer, de most inkább folytatom Ken kalandjainak olvasását. :)

FeralClaw 2014.07.14. 21:02:42

Tényleg ennyi lenne a Deadman Wonderland? :(
Nekem olyan üres a vége. Valaki nem tudja, hogy lesz-e véletlen valami folytatás vagy ilyesmi? :\\

Egyszerűen kikészülök emiatt.
süti beállítások módosítása