Szegasztok!

Mivel már csak 1 hét van hátra a Naruto Ultimate Ninja Storm 3 megjelenéséig, gondoltam, összedobok egy 16 perces videót az első két részről és a félre sikerült spin-off-ról. Kicsit berozsdásodtam, szóval előre is elnézést egy-két hibáért (lásd Substitution Jutsu rosszul kiejtése).

Illetve ha már Storm 3, a Namco-Bandai ismét elk*rt pá dolgot:

1.Nem játszhatóak az "Edo Kage"-k (Muu, Második Mizukage, Harmadik Raikage és Negyedik Kazekage) annak ellenére, hogy a trailer-ekben teljesen játszható karaktereknek adták be a népnek. Nem baj, de akkor legalább ne csinálták volna a trailer-t ilyen félreérthetőnek!

2.Megint jön a Dragon Ball spórolás, vagyis a 80+ szereplőbe beleszámítják a "Support Only" karaktereket s a karakterek átváltozásait/timeskip személyiségeit stb. Értsd, pl Naruto-ból 4 lesz, Sasuke-ból dettó, Sakura-ból 2, Obito-ból 4 és sorolhatnám. Tehát valójában csak 50-60 körüli lesz, ami ugyan nem kevés, de mivel csak a Jutsu-kban és 1-2 dologban van eltérés egymástól, ezért kár volt jönniük ezzel a 80+ számmal.

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr255112423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása