2013-as Tavaszi Animeszezon

2013.02.10. 12:41

Sziasztok!


Hát mit mondhatnék mást a téli szezonra minthogy annyira érdekes mint nézni ahogy nő a fű. Ezek után igazi felüdülés nézni hogy mik lesznek majd tavasszal.

Nézzünk is át párat!

ibzRmDXhqus4SI.jpg

Az Előzetesek alapján ez az évad a mecháké lesz de azért van itt pár más sorozat is rajtuk kívül.

Hayate No Gotoku 4.évad


-Stúdió: ?

-Rendező: ?

-Műfaj: Paródia-Hárem

A Hayate fanok idén sem maradnak kielégítetlenül kedvenc sorozatuk terén ami immáron a 4. szériát kezdi meg.Jómagam ugyan nem láttam egyik évadot sem bár hallván hogy Kvakond mennyire lehúzta a 3.évadot és a mozit már sejthetjük hogy ez milyen lesz.

Értékelés: Nem Igazán Várom (2/5)

Kakumeiki Valvrave


-Stúdió: Sunrise

-Rendező: Kou Matsuo

-Műfaj: Mecha

Nos az első a mechás sorozatok között ez amit a szintén műfajkedvelő Sunrise fog készíteni,a karakterdizájnért pedig az a Katsura Hoshino a felelős aki a D.Gray-Man mangát is csinálja és a szereplőket elnézve ez nem meglepő. A Történet leírás sajnos még sehol sem található meg ennek ellenére én nagyon várom a sorozatot. Remélem lesz olyan jó mint a Geass.

Értékelés: Várós (4/5)

Namiuchigiwa No Muromi-San


-Stúdió: Tatsunoko Prod.

-Rendező: Tatsuya Yoshihara

-Műfaj: Slice Of Life-Komédia

" Takurou magányos tinédzser aki szabadidejében a stégnél szeret horgászni. Egy nap azonban kifog egy sellőt Muromi-t akit azonban visszadob és cserébe a csajszi a barátja lesz a gyereknek"

Oké Oké abba ne menjünk bele hogy ki találta ki ezt mert annyira nevetséges hogy az már figyelem felkeltő. Ugyan már a poszter alapján leírható hogy a látvány nem éppen tetszetős plusz ez az anime a rendező elsőbb komolyabb munkája is. Szóval igen a legnagyobb húzónév itt  az Tamura Yukari aki Muromi hangját fogja adni csak nehogy aztán ez legyen az egyetlen pozitívuma is a sorozatnak.

Értékelés: Lehet Hogy Belenézek (3/5)

Devil Survivor 2 The Animation


-Stúdió: Bridge

-Rendező: Kishi Seiji

-Műfaj: Természetfeletti

Az anime egy srácról szól aki képes lesz démonokat megídézni hogy megvédhessék Japánt a többi behatoló démontól. Na kérem megvan a következő szezon "Leghülyébb Sztori"  díj egyik győztese. De komolyan ez kenterbe veri a Mirai Nikki történetét is pedig az se egy leányálom. A Rendező neve azért bizakodó mivel ő csinálta a rajongók által nagyon is elismert ANGEL BEATS,CARNIVAL PHANTASM ÉS SETO NO HANAYOME sorozatokat is.Mível bírom a természetfeletti animéket ezért adok neki egy esélyt.

Értékelés: Várom (4/5)

Dansai Bunri No Crime Edge


-Stúdió: Studio Gokumi

-Rendező: Yuuyi Yamaguchi

-Műfaj: Romantikus Seinen

Na ez pedig a másik győztese a díjjnak. Kiri egy teljesen átlagos srác ... lenne ha nem volna egy apró hibája: Imád hajat vágni ám egy napon találkozik egy lánnyal Iwai-val akinek egy átok következtében nem lehet levágni a haját, csak egy mágikus ollóval lehetséges azt megtenni. Csakhogy a csajszira vadászik néhány őrült tag így a srác kitűzi hogy megvédi a lányt illetve annak csodás haját.

Fodrászanime mi bazzmeg! Hát ilyen se volt még az biztos. Ekkora agymenés animét is már régen láttam,a rendező székben pedig a Fate/Stay Night alkotója ül.

Értékelés: Nem Érdekel: (0/5)

Yondemau Yo,Azazel-San 2.Évad


-Stúdió: Production I.G

-Rendező: Tsutomu Mizishima

-Műfaj:Komédia

Az első évad sokak szerint eléggé élvezetes volt bár jómagam azt se láttam még szóval jöhetnek a vélemények róla.Lehet hogy bepótolom hogy aztán ezt is megnézhessem.

Értékelés: Lehet hogy belenézek (3/5)

Yahari


-Stúdió: Brain Base

-Rendező: Ai Yoshimura

-Műfaj: Romantikus Komédia

"Antiszoc srác életét végigkövető sorozat" Köszönöm de ezt már láttam.

Értékelés: Nem Érdekel (0/5)

Higurashi No Naku Koro Ni Kaku


-Stúdió: ? (bár biztosan a Deen lesz az)

-Rendező: Toshifumi Kawase

-Műfaj: "Gyilkoljuk le egymást agymenés"

Ha most azt várjátok hogy elkezdjem leoltogatni hogy mennyire felesleges és hogy mekkora időpocsékolás az egész megint akkor tévedtek.Nem fogom megtenni.

Értékelés: Nem Érdekel (0/5)

Arata Kangatari


-Stúdió: Satelight

-Rendező: Kenji Yasuda

- Műfaj: "Yuu Watase Agymenés"-Fantasy

Én erre se mondok semmit hisz már előzőleg leírtam a véleményem róla. Olvassátok el.

Értékelés: Nem Igazán Várom (2/5)

Karneval


-Stúdió: Manglobe

-Rendező: Eiji Suganuma

-Műfaj: Fantasy-Sci-Fi-Shoujo

"Nai egy bross alapján akar megtalálni valakit aki fontos számára.Összetalálkozik egy sráccal Gareki-vel a piti tolvajjal és ők ketten nemsokára keresett bűnözők lesznek majd megjelenik egy különös szervezet a  "Cirkusz" akik egyfajta védelmi szolgálat jól képzett harcosokkal és egy másik szervezet a Kafka után nyomoznak akik sejtjeikből képesek mutánsokat létrehozni."

Spoiler vége.Újabb agymenés anime de ezúttal a jobbik fajtából.  ATörténet első hallásra megtetszett bár nem olvastam a mangát a 2007 óta fut. Számomra nagyon város a sorozat márcsak azért mert az Openingről a Gran Rodeo gondoskodik, a szinkonok között pedig olyanok vannak mint Mamoru Miyano és Aya Endou.


Értékelés: Nagyon Várom (5/5)

Ginga Kikoutai: Majestic Prince


-Stúdió: Dogakobo

-Rendező: Keitaro Motonaga

-Műfaj: Mecha

Újabb mecha sorozat űrlényekkel és űrbéli történettel.Mondjuk a rendezői név kissé ilyesztő,ő csinálta az Amaenaide-Yo borzalmakat is de hozzá köthető a Katanagatari , a Jormungand, a School Days, Princess Princess és a Lovedol sorozatok is. A Poszter alapján várandós.

Értékelés: Várom (4/5)

Shingeki No Kyojin


-Stúdió: Production I.G

-Műfaj: Akció-Fantasy

-Rendező: Araki Tetsurou

A Death Note rendezője újra bedobja magát,ezúttal egy fantasy animével készül. Az animében Óriások és emberek gyepálják egymást rendesen. Már most kiváncsi vagyok rá.

Értékelés: Várom (4/5)

Hataraku Maou-Sama


-Stúdió: White Fox

-Rendező: Naoto Hosoda

-Műfaj: Shounen

Na most itt két lehetőség áll fenn: Vagy olyan lesz mint a Full Metal Panic egy kis  démonos beütéssel vagy pedig nem lesz olyan.Az alapsztori elég egyszerű: A Démonkirály Sadao el akarja foglalni a világot de a hősnek köszönhetően a modern Tokió-ban találja magát és mivel semmit sem tud a való életről ezért segítségre szorul.Nekem már most van egy olyan sejtésem hogy megnézem,a stúdió neve is csábító,az openingről és endingről pedig Minami Kuribayashi és a Nano.Ripe fog gondoskodni.

Értékelés: Nagyon Várom (5/5)

Hyakka Rouran Samurai Girls: Samurai Bride


-Stúdió: ARMS

-Rendező: KOBUN

-Műfaj: Ecchi

Az eléggé lehangoló és vérszegény első évad után itt a folytatása a csöcsharcos szamurájlányok kalandjának aminek központi témája egy esküvő lebonyolítása. Na jól van mentek a susnyásba!

Értékelés: Nem Érdekel (0/5)

Lényegében ezekről a sorozatokról érdemesebb tudni, biztos hogy lesz még olyan széria ami tavasszal fog indulni,egyenlőre csak ezeket találtam meg. Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket valamelyik iránt.SZIASZTOK!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr505072308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kvakond · http://animereview.freeblog.hu 2013.02.10. 13:47:47

"A Poszter alapján várandós."

ezen jót röhögtem

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2013.02.11. 21:14:49

az óriás emberes harcos dologra én is kíváncsi leszek, a mangát végig pörgettem pár napja, hmm egész izgalmas. Báááááár van benne pár logikai hiba :D de nem vitatkozom :D

viktor900 · http://hunh.exp.hu/ 2013.02.14. 02:16:41

A Yondemau Yo,Azazel-San-t érdemes megnézni kegyetlen paródiák vannak benne, a kedvencem az antifeminista szalamandra démon :D
de lehet nem fog tetszeni ha a Higurashi se tetszett :D nah én azt várom a legjobban :P de kösz az infót.

Még valami:
freeanime.com/wp-content/images/Spring-Anime-Chart-Mar.2013-May.2013.jpg

Ez mi ez? ez is 2013 tavasz? de itt teljesen mások vannak. Az hogy lehet?

Kvakond · http://animereview.freeblog.hu 2013.02.14. 07:37:22

@viktor900: Szerintem kamu, Sekirei 3 be sincs jelentve

viktor900 · http://hunh.exp.hu/ 2013.02.15. 00:14:20

@Kvakond: óh. egyébként honnan tod hogy vmi be van-e jelentve?

xxroland23 2013.02.15. 10:11:32

@viktor900: My Anime List-en mindig kiírják ha egy sorozat be van jelentve. Elég ott megnézni.

Zimtheirken 2013.04.01. 11:06:02

Ehh.. Pont azért nem nézek már animét. egyre több a trutyi-.- belenéztem a Higu új szériájába vagyis a trailer-jébe....

Hogy lehetnek ilyen pofátlanok? Egy animéről lenyúzni így a bőrt?

ha meglesz történet(Igaz közösen csinálnám egy bnőmmel deee az alapot én találom ki és javarészt én találtam ki de ebbe most ne menjünk bele)ha minden jól megy persze) akkor azt biztos nem adom ki Japánnak-.- Én látok rá esélyt hogy felkeltik az érdeklődést mivel a Black rock shooter is egy Deviantartos fejéből pattant ki és felfigyeltek rá.

De eltértem a lényegtől...

A Kai-ban má lezárták a sztorit meg a Rei-ben is volt egy végleges lezáró rész

Egy ideje távol tartom magam az új animéktől. Főleg Japántól.
süti beállítások módosítása