Szegasztok!

A Pierrot újra megcsinálta a "tutit", mivel úgy döntöttek, hogy itt az idő egy újabb "izgalmas, akciódús, ötletes és minőségi" filler szezonnak (értsd, megint belevágnak egy idegesítő, szánalmas és gagyi filler szezonnak).


Maga a hír igaziból nem is lenne lényeges, csak hát a bibi, hogy hamarosan elkészül 2013 márciusában a Naruto Ultimate Storm 3 játék, amihez sokan nagy reményeket fűznek az iszonyatosan elb@szarintott "Generations" után.

Igen ám, viszont a játék készítői elmondása alapján a játék története addig lesz feldolgozva, amíg az anime eljut márciusig. Gondolom mondanom sem kell, hogy nem lesz hosszú életű játék, ha ennyi fillert beleraknak a kedves anime készítők. De legalább van egy jó oldala a játék készítői számára: ha elcseszik a játékot, lesz kit hibáztatniuk. ;)

Szóval ez a hír a Naruto fannoknak + naruretardoknak (lásd LNF és Draco91) most szomorú hír, főleg, hogy elméletileg november 22-tél egészen januárig elfognak tartani a "speciális fillerek" (bár megjegyzem, hogy a wikipédiás oldalak szerint már most fillerek mennek, csak amíg a novemberi non-canon lesz, addig a jelenlegi az eredeti történet rontják el).

Végezetül itt egy kép a filler szezonról.

Naruto-Chikara-Arc.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr704859269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása