Szegasztok!

MrsDoomguy nem rég rakott fel egy videót a youtube-ra a youtube-ról, illetve, hogy mennyire behülyítette a magyar youtube videósokat a "youtube partnership".

Őszintén bevallom, engem soha nem érdekelt ez a youtube partner dolog, mivel nem szorulok rá arra, hogy videókért pénzt kérjek, plusz én azért készítek videókat, mert szeretek videókat készíteni!

Ami miatt pedig egyenesen utálom, hogy hála ennek mindenki csak "minecraft"-os videókat készít, ami kb annyira érdekel, mint galambot a kábel tévé.

Jó szórakozást a videóhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr34671620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thermo-nukleáris csatacickany 2012.07.23. 09:52:16

Valahogy éreztem hogy ti is megjelenítitek.

Alapvetően igaza van és emiatt van tele a youtube szarral (és nem csak a magyarok miatt). Mindenki meg akarja kapni a partnerséget, hogy pénzt kapjon és ezért mindent feltölt, a színvonal pedig zuhan, zuhan s ki tudja hol áll meg.
süti beállítások módosítása