Sziasztok!
 
Találkozhattunk szar folytatásokkal (Bokusatsu Tenshi Dokuro Chan 2), elfogadható folytatásokkal (FMA Testvériség), és jó folytatásokkal (Slayers összes folytatás).
Örömmel tudatom, hogy utobbi kategóriát ismét bővithetem egy jó folytatással.
 
Mai alanyom a Rosario To Vampire Capu2!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Az animét ismét csak A Gonzo Studio készítette akárcsak az 1.évadot is szóval szerencsére megtartotta a nagyon szép látványt és karaktereket is! Az anime 2008 elején került először adásba nálunk sajnos még nem vetítették!
 
A Történet igazából ott folytatódik ahol az első befejeződött,Tsukune és Moka felépültek a Mini Hitlerrel való harc után és immár 2.-sok ként térnek vissza az Akadémiára ahol természetesen Kurumu, Mizore és Yukari várják őket és emelet megjelenik egy új szereplő is aki nem kevés gondot fog okozni Mokának és a többieknek is!
 
Az új lányt Shuzen Kokoának hívják és feltűnően utálja Mokát és feltett szándéka hogy végezzen vele! Ugyanis mint a 2. részből kiderül Kokoa Moka kishúga és kiskorukban állandóan harcoltak egymással és Moka mindig legyőzte őt (szóval érthető). Igazából a 2.évadnak ez az alapja hogy Moka próbál megbékélni a húgával (több-kevesebb sikerrel)!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Közben természetesen Tsukune és barátai folyton belekeverednek valamibe, ami általában olyan eseményeket szül amire ez a mondat illik a legjobban:

"Apám aki ezt megnézi az beszarik a röhögéstől" Jó példa a 7.rész.

Na ennyi lett volna maga az anime most a pozitívumok következnek. Az Egyik legnagyobb pozitívuma az egész animének hogy sikerült megtartani a szép látványt és a karaktereket habár karakterfejlődés igazából nincs. További nagy pozitívum az Opening és az Ending, de főképp az Opening, mert nem sok animének van ilyen jól megkoreografált openingje, de azért az ending se rossz! Mindegyiket ismét Nana Mizuki énekli aki, Japán egyik legjobb énekesnője és szinkronja! Igazából a pozitívumok közé tartozik, bár nem sok jelentősége van, Moka új átváltozása, én szerintem sokkal jobb mint az első átváltozása!

Sajnos azonban itt is vannak negatívumok! Az egyik legnagyobb negatívum az maga Kokoa. Olyan kib@szott idegesítő az egész személye, hogy az ember legszívesebben felpofozná. Ráadásul folyton azt hangoztatja, hogy ő tiszta vérű vámpír, szóval teljesen el van telve magával! A Másik nagy negatívum az az, hogy Kurumo, Mizore és Yukari már annyira rivalizálnak egymással hogy akár egymást is képesek lennének megölni! A 3.negatívum az Tsukune és Moka egyik Szokása: "Tsukune-Moka san,Tsukune-Moka san,Tsukune-Moka san" az első alkalom még úgy elmegy, de amikor már 10-szerre kell ezt hallgatni az embernek egyszerűen elmegy az életkedve! De azért a negatívumok ellenére továbbra is azt mondom hogy ez egy jó folytatás lett!

[Mangekyo022 véleménye:

  "Az FMA Testvériség nem folytatás, hanem a manga történet szerinti követése. A

    Rosario To Vampire Capu2 pont olyan jó lett, mint az első, és Nana Mizuki szintén

     olyan jó volt benne, ha nem lenne férjnél, ki robbantanám érte a II.Trójai Háborút is!

     Mondjuk Kokoa karaktere még így is messze jobb, mint Haruno Sakura..."]

Rosario To Vampire Capu2

- Idő: 2008

- Rendező: Takayuka Inagaki

- Stúdio: Gonzo

- Műfaj: Ecchi,Horror,Fantasy,Kaland

- Hossz: 13 rész

Tetszett:

- Megtartotta az 1.évad szép látványát, karaktereit és humorát

- Moka új átváltozása

- Opening és Ending

- Szép Színes

Nem Tetszett

-Kokoa

- Nincs Karakterfejlődés

- Értelmetlen Cselekmények (PL: Yukari megnöveszteti magát hogy tetszen Tsukunénak)

- A 3 Grácia rivalizálása

- Mizore És Kurumo Anyja (lásd 3.rész)

- Tsukune És Moka Szójátéka

Értékelés:

Táblázat szerint: 30/40= Kiváló (Mangekyo022 szerint 29/40)

Százalék Szerint: 90% (Mangekyo022 szerint 88%)

Tízes skála szerint: 9/10 (Mangekyo022 szerint 8.5/10)

xx18Rolandxx voltam nemsokára megint jelentkezem addig is SZEGASZTOK! 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr482286042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante.s 2010.09.11. 22:15:04

finaly(hogy ezt mennire vártam...)
www.youtube.com/watch?v=1rCDwnH_aLg ez a legjobb jelenet evar

2010.09.15. 19:34:12

az FMA Testvériség egyszerűen fantasztikus, kövezzetek meg, de mérföldekkel jobb szerintem az első animénél! újoncként persze az fogott meg, de vérbeli FMA otakuként a Testvériség a kedvencem :D
süti beállítások módosítása