Szegasztok!

Ma jó sok dolgot rakok fel, de előtte egy újabb "örömhír":

Végelesen megszűnt a Onemanga.com-on a mangaolvasás lehetősége!!!

Felmentem ma letölteni pár manga lapot egy új alanyról, amikor ez fogadott:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igen, jól olvassátok. És még valaki azt mondaná, hogy biztos csak azért, mert egy neve sincs mangáról lenne szó:

 

Tehát ha mangát akartok olvasni, mint Bleach, Naruto, Dragon Ball, Monster, Shin Angyo Onshi, Hellsing, Midori Days stb... Akkor ezt a webcímet felejtsétek el, mert itt többé mangát olvasni nem fogtok az tuti!

Megint csak japánt kérdezem, hogy EZ NEKIK MIÉRT JÓ? Mert ha attól félnek, hogy nem veszik meg az ilyen Mangakönyv kiadásokat, akkor baromi nagy tévedésben élnek, mert tudhatnák, hogy egy mangakönyv teljesen más, mint egy online olvasó, vannak bennük extra oldalak, extra információk (riportok, mangaka gondolatai stb) - pozitív példaként hozom fel most a Naruto-t, ahol a Vol 48/49-ben olyan oldalak és képek is voltak egy fejezetben, amelyek a heti kiadásban NEM is voltak benne!

Arról nem is beszélve, hogy pont az online olvasás miatt tudott sok ember tudomást szerezni mind a manga, mind az anime műfajról!

Én szerintem ha ez így megy tovább, és legközelebb már az olyan online olvasók is bezárnak, mint a Mangafox.com, vagy a Mangastream.net, akkor ezzel a japcsik csak maguk alá b***ák a csalánt!

[Ájj, remekséges. Remélem több oldalt már nem csuknak be - WanGood]

Mangekyo022.

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr832194805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása