Mint tudjátok, a Platonic Heart a világ legrosszabb animéje, mellyel egyedül csak talán a School Days tud rivalizálni a legrosszabb anime díjért. S a Platonic Heart animénél már csak egy valami lehet rosszabb... a Platonic Heart manga! Bizony, van manga adaptáció is, de talán jobb lenne, ha a Platonic Heart manga verziót nem neveznénk mangának... MERT EZ MÉG AZ ANIMÉNNÁL IS ROSSZABB!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Platonic Heart manga most jelent meg 2008-ban, a felelősök Happoubi Jin és Kuragami Atsushi. A manga még most is folytatódik a Comic High!-ban.

A Platonic Heart manga története talán egy árnyalattal jobb. Itt ugyanis nincs torna, a mangában egyszerűen csak keresik a Platonic Heart-ot, hogy hol lehet - és akár csak az animéban, itt is teljesít egy kívánságot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az első kérdésem a mostani bejegyzésem feletti képre szól... HOGY NÉZZ KI EZ?!?!?! Nem, ezt nem az én 4 éves unoka-testvérem rajzolta, és nem egy úgy mond "humor jelenet" akar lenni a mangában, EZ BIZONY ÍGY NÉZZ KI! Hát könyörgöm, aki felismeri a szereplőket, azt megtapsolom. Olyan rondák itt a szereplők, s olyan ronda a táj, hogy akár elég lenne egy oldalt kirakni a a kukorica mezőre egy botra erősítve, az összes varjú, meg pocok, meg egér, meg egyéb kártevő sírva menekülne ettől a látványtól! A mangát amúgy valami Kuragami Atsushi rajzolta, hát én legszívesebben kitörném a csuklóját ezért a látványért! Legalább a női cickók jól néznének ki, de ez rosszabb, mint egy kicenzúrázott anime!! Semmi igény nem volt a rajzolás terén!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sajnos NEM CSAK A LÁTVÁNYNÁL SZ*R! A harcok itt még röhejesebbek, mint az animéban. Ráadásul volt képük ugyanazokat a béna harcokat át hozni ide csak más tálalásban. Ezt úgy kell érteni, hogy a harc ugyanazok, mint az animéban, de itt kicseréltek néhány szereplőt... ez ám a kreativitás!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Találós kérdés: lehet-e fokozni a hülyeséget? LEHET! Volt képük még extra hülyeségeket és értelmetlen karaktereket bele rakni a mangába, mint például az "álarcos férfit"... na ehhez aztán tényleg kellett fantázia, mondhatom!

Hangulat az abszolút nincs neki, humor az a béka segge alatt van úgy 2000 km-re, a karakterek nincs saját karakterük (na, ezt jól megírtam...) - mind ugyanolyan idegesítő kis p***a vagy p*** -, karakterfejlődés zéro, mondanivaló semmi. Egyszerűen BORZAZTÓ!!

 

 

 

 

 

 

 

Hogy finoman kifejezzem magam a Platonic Heart mangával kapcsolatban... EZ EGY KALAP HÍG F*S!! Simán elkurták ezt is, mint az animét is. Ráadásul nem hiszem, hogy amíg a School Days-nek legalább egy közepes mangája van a béna anime mellett, itt még az k***a sz*r anime mellett van egy még sz*rabb manga! Ezt ne olvassátok! Ne keressétek! Nem véletlenül csak japán RAW-ot raktam be, mert még olvasni a hülyeséget is kínszenvedés! Bár szerintem a Platonci Heart önmagában sokat mond....

Platonic Heart

- Idő: 2008 (sajnos MÉG FUT)

- Író & Rajzoló: Happoubi Jin és Kuragami Atsushi (börtönt nekik)

- Magazin: Comic High!

- Műfaj: Akció(?), Harcművészet(?), Vígjáték(?), Ecchi(?)

- Hossz: 2 mangakönyv (eddig)

Ami Tetszett:

- Nagyon hasznos a budin, ha véletlenül elfogyna a vécépapír.

Ami Nem Tetszett:

- Amellett, hogy undorítóan ronda, nincsenek karakterek, nincs hangulat, nincs humor, érdektelen, bénák a harcok és még gyökerebb, mint az anime... HÁT HOGY MEGJELENT!

Értékelés:

- Rajzolás: 0/5

- Karakterek: 1/5

- Egyediség: 1/5

- Humor: 0/5

- Mondanivaló: 0/5

- Hangulat: 0/5

- Történet: 2/5

- Karakter Fejlődés: 0/5

- Pontban: 4/40 = Szar

(1-14 Szar, 15-19 Rossz, 20-24 Közepes, 25-29 Jó, 30-35 Kiváló, 36-40 Király)

- Százalék: 1%

(1-30% Szar, 31-49% Rossz, 50-70% Közepes, 71-89% Jó, 90-99% Kiváló, 100% Király)

Mangekyo022

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr11893221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bbbarniii 2010.04.04. 14:10:29

Mint mindig, ez is egy remek kritika :) Amúgy ezer köszöntem neked, amiért be Subscribe-tél a Youtube-on. :)

Tamfarkasthegreatelord 2011.01.28. 22:27:02

Miért kellett Kagome karakterét ide betenniük?????????????
A negyedik képen a csaj feje tényleg olyan. Meg az álarcos muksót is egy jó animéből lopták ki.

De legalább engem megnevettetett ez a szánalom. Nyugi, nem azért mert vicces (Viccek: 0%)hanem azért, hogy legyen min röhögni.
Az öngyilkosság elkerülése végett ezt senki ne töltse le!
Én le fogom tölteni, de csak azért, hogy ezt is bemutassam az elemzésemben.