Mint tudjátok, a Platonic Heart a világ legrosszabb animéje, mellyel egyedül csak talán a School Days tud rivalizálni a legrosszabb anime díjért. S a Platonic Heart animénél már csak egy valami lehet rosszabb... a Platonic Heart manga! Bizony, van manga adaptáció is, de talán jobb lenne, ha a Platonic Heart manga verziót nem neveznénk mangának... MERT EZ MÉG AZ ANIMÉNNÁL IS ROSSZABB!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Platonic Heart manga most jelent meg 2008-ban, a felelősök Happoubi Jin és Kuragami Atsushi. A manga még most is folytatódik a Comic High!-ban.

A Platonic Heart manga története talán egy árnyalattal jobb. Itt ugyanis nincs torna, a mangában egyszerűen csak keresik a Platonic Heart-ot, hogy hol lehet - és akár csak az animéban, itt is teljesít egy kívánságot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az első kérdésem a mostani bejegyzésem feletti képre szól... HOGY NÉZZ KI EZ?!?!?! Nem, ezt nem az én 4 éves unoka-testvérem rajzolta, és nem egy úgy mond "humor jelenet" akar lenni a mangában, EZ BIZONY ÍGY NÉZZ KI! Hát könyörgöm, aki felismeri a szereplőket, azt megtapsolom. Olyan rondák itt a szereplők, s olyan ronda a táj, hogy akár elég lenne egy oldalt kirakni a a kukorica mezőre egy botra erősítve, az összes varjú, meg pocok, meg egér, meg egyéb kártevő sírva menekülne ettől a látványtól! A mangát amúgy valami Kuragami Atsushi rajzolta, hát én legszívesebben kitörném a csuklóját ezért a látványért! Legalább a női cickók jól néznének ki, de ez rosszabb, mint egy kicenzúrázott anime!! Semmi igény nem volt a rajzolás terén!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sajnos NEM CSAK A LÁTVÁNYNÁL SZ*R! A harcok itt még röhejesebbek, mint az animéban. Ráadásul volt képük ugyanazokat a béna harcokat át hozni ide csak más tálalásban. Ezt úgy kell érteni, hogy a harc ugyanazok, mint az animéban, de itt kicseréltek néhány szereplőt... ez ám a kreativitás!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Találós kérdés: lehet-e fokozni a hülyeséget? LEHET! Volt képük még extra hülyeségeket és értelmetlen karaktereket bele rakni a mangába, mint például az "álarcos férfit"... na ehhez aztán tényleg kellett fantázia, mondhatom!

Hangulat az abszolút nincs neki, humor az a béka segge alatt van úgy 2000 km-re, a karakterek nincs saját karakterük (na, ezt jól megírtam...) - mind ugyanolyan idegesítő kis p***a vagy p*** -, karakterfejlődés zéro, mondanivaló semmi. Egyszerűen BORZAZTÓ!!

 

 

 

 

 

 

 

Hogy finoman kifejezzem magam a Platonic Heart mangával kapcsolatban... EZ EGY KALAP HÍG F*S!! Simán elkurták ezt is, mint az animét is. Ráadásul nem hiszem, hogy amíg a School Days-nek legalább egy közepes mangája van a béna anime mellett, itt még az k***a sz*r anime mellett van egy még sz*rabb manga! Ezt ne olvassátok! Ne keressétek! Nem véletlenül csak japán RAW-ot raktam be, mert még olvasni a hülyeséget is kínszenvedés! Bár szerintem a Platonci Heart önmagában sokat mond....

Platonic Heart

- Idő: 2008 (sajnos MÉG FUT)

- Író & Rajzoló: Happoubi Jin és Kuragami Atsushi (börtönt nekik)

- Magazin: Comic High!

- Műfaj: Akció(?), Harcművészet(?), Vígjáték(?), Ecchi(?)

- Hossz: 2 mangakönyv (eddig)

Ami Tetszett:

- Nagyon hasznos a budin, ha véletlenül elfogyna a vécépapír.

Ami Nem Tetszett:

- Amellett, hogy undorítóan ronda, nincsenek karakterek, nincs hangulat, nincs humor, érdektelen, bénák a harcok és még gyökerebb, mint az anime... HÁT HOGY MEGJELENT!

Értékelés:

- Rajzolás: 0/5

- Karakterek: 1/5

- Egyediség: 1/5

- Humor: 0/5

- Mondanivaló: 0/5

- Hangulat: 0/5

- Történet: 2/5

- Karakter Fejlődés: 0/5

- Pontban: 4/40 = Szar

(1-14 Szar, 15-19 Rossz, 20-24 Közepes, 25-29 Jó, 30-35 Kiváló, 36-40 Király)

- Százalék: 1%

(1-30% Szar, 31-49% Rossz, 50-70% Közepes, 71-89% Jó, 90-99% Kiváló, 100% Király)

Mangekyo022

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr331893221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bbbarniii 2010.04.04. 14:10:29

Mint mindig, ez is egy remek kritika :) Amúgy ezer köszöntem neked, amiért be Subscribe-tél a Youtube-on. :)

Tamfarkasthegreatelord 2011.01.28. 22:27:02

Miért kellett Kagome karakterét ide betenniük?????????????
A negyedik képen a csaj feje tényleg olyan. Meg az álarcos muksót is egy jó animéből lopták ki.

De legalább engem megnevettetett ez a szánalom. Nyugi, nem azért mert vicces (Viccek: 0%)hanem azért, hogy legyen min röhögni.
Az öngyilkosság elkerülése végett ezt senki ne töltse le!
Én le fogom tölteni, de csak azért, hogy ezt is bemutassam az elemzésemben.
süti beállítások módosítása